آخرین اخبار شیوع کرونا در فرانسه
تشکیل صفهای طولانی برای دریافت کمکهای غذایی
بحران کرونا در فرانسه باعث شده بسیاری از شهروندان شغل خود را از دست بدهند و برای تامین کالاهای مورد نیاز به بانکهای غذا مراجعه کنند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ آخرین اخبار از شیوع ویروس کرونا در فرانسه به شرح زیر است:
آخرین وضعیت مبتلایان به کرونا در فرانسه
جدیدترین آمار سازمان بهداشت جهانی درباره وضعیت کرونا در فرانسه
براساس جدیدترین آمار سازمان بهداشت جهانی، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در فرانسه به ۱۵۹ هزار و ۸۲۸ نفر رسید. از این تعداد، ۲۲ هزار و ۲۴۵ نفر جان باخته و ۴۳ هزار و ۴۹۳ نفر بهبود یافتهاند.
مسلمانان در ماه رمضان به نیازمندان کمک میکنند
مسلمانان فرانسه در پی محدودیتهای ایجاد شده در بحبوحه شیوع ویروس کرونا، برای کمک به خانوادههای نیازمند و تهیه و توزیع مواد غذایی بسیج شده اند.
شبکه تلویزیونی فرانس بیست و چهار گزارش داد: امروز اولین روز ماه رمضان در فرانسه است. ماه رمضان در سال جاری الزاما متفاوت خواهد بود، چرا که برگزاری تجمعات ممنوع است. اما مسلمانان فرانسوی چگونه با محدودیتهای بهداشتی سازگار میشوند؟ مسلمانان برای حمایت از نیازمندان و اعطای کمک غذایی به آنها ابتکار عملهایی را در دستور کار خود قرار داده اند.
گزارشگر این شبکه گفت: معز، عضو یک تشکل امدادی فرانسوی - تونسی و راننده تاکسی ویژه گردشگران است. به دلیل وضع مقررات قرنطینه فعالیتهای کاری معز کاهش یافته است. اما وی نمیخواهد در خانه بیکار بماند. معز تصمیم گرفته از تجربه خود به عنوان راننده برای خدمت به دیگران استفاده کند. فرانس بخشی از سخنان معز را پخش کرد. وی از تلاش خود برای جمع آوری و تهیه مواد غذایی سخن به میان آورد و تاکید کرد که بستههای کمکهای غذایی را به خانوادهها تحویل میدهد.
معز و همکارانش در منطقه سن دونی محموله مواد غذایی را تحویل میگیرند و بستههایی را برای افطار آماده میکنند. وی اولین بستههای مواد غذایی را برای تحویل به خانوادهها در پاریس حمل میکند. اولین خانواده فاطمه و برادرش عبدالرحمن هستند. آنها بی صبرانه منتظر تحویل بستهها هستند. این دو تن مدارک قانونی در اختیار ندارند و در فضایی با ۲۰ متر مربع مساحت زندگی میکنند. ماه رمضان برای فاطمه و برادرش شکل دیگری دارد.
فرانس بیست و چهار بخشی از سخنان فاطمه را پخش کرد. وی گفت: مقررات قرنطینه موجب شده که مسلمانان بر خلاف سالهای گذشته نتوانند با دیگران ارتباط برقرار کنند و به خرید بروند.
گزارشگر افزود: در ماه رمضان امسال بر خلاف روال کمتر ضیافتی برگزار میشود و مساجد نیز برای نماز عصر تعطیل هستند. میلیونها مسلمان نیز ناگزیرند دست کم تا ۱۱ ماه مه (زمان آغاز خروج مرحلهای از قرنطینه) خود را با این شرایط سازگار کنند.
از سرگیری فعالیت بخش حمل و نقل عمومی، مردم را نگران کرده است
با از سرگیری فعالیت مترو در فرانسه امکان رعایت فاصله اجتماعی کاملا از بین رفته و این مسئله موجب نگرانی شهروندان شده است.
شبکه تلویزیونی فرانس بیست و چهار گزارش داد: متروی پاریس از ۱۱ ماه مه ۷۰ درصد از فعالیت هایش را از سر میگیرد. اما در چه شرایطی؟ این پرسشی است که در مورد ازسرگیری فعالیت بخش حمل و نقل عمومی مطرح میشود. رعایت فاصله اجتماعی که حداقل یک متر در نظر گرفته شده، در مترو غیرممکن است.
گزارشگر این شبکه گفت: در قطار متعلق به بخش حمل و نقل ریلی پاریس که در تصاویر مشاهده میشود، واگنها در بحبوحه اعمال مقررات قرنطینه مملو از جمعیت هستند. در قطارهای زیرزمینی نیز واگنها پر از جمعیت هستند و مسافران کنار یکدیگر قرار گرفته اند. این وضع برای همه اطمینان بخش نیست.
فرانس بیست و چهار بخشی از سخنان یکی از مسافران را پخش کرد. وی گفت: رعایت فاصله ایمنی به هیچ وجه رعایت نمیشود. حتی در قطارهایی که روی زمین حرکت میکنند نیز همه با یکدیگر تماس فیزیکی دارند. همه میلهها و درها را لمس میکنند. گزارشگر افزود: اوضاع پس از خروج کشور از قرنطینه در ۱۱ ماه مه نگران کنندهتر خواهد شد. مردم مجددا از خدمات حمل و نقل عمومی استفاده میکنند. در چنین شرایطی رعایت توصیهها و فاصله بین مسافران ممکن نخواهد بود.
فرانس بیست و چهار، بخشی از سخنان یکی از مسئولان متروی پاریس را پخش کرد. وی گفت: ۷۰ درصد فعالیتهای مترو از سرگرفته میشود. این بدان معناست که ۸ میلیون سفر در روز خواهیم داشت. اما اگر قرار باشد فاصله اجتماعی رعایت شود، میبایست روزانه ۲ هزار سفر در روز انجام بگیرد.
گزارشگر ادامه داد: در مادرید پایتخت اسپانیا نیز فعالیتهای اقتصادی رفته رفته آغاز میشود. پلیس در این شهر به تمامی مسافران ماسک تحویل میدهد. در کشور پاناما تمهیدات سختگیرانهای در راهروهای مترو اعمال میشود. در راهروها دوربینهای حرارتی با هدف تشخیص مبتلایان احتمالی نصب شده است.
فرانس بیست و چهار بخشی از سخنان کارلوس سدنو Carlos Cedeno مدیر حفظ و نگهداری مترو در شهر پاناماسیتی را پخش کرد. وی گفت: این دوربینها حرارتی هستند و کاربران میتوانند افرادی که درجه حرارت بدن شان بالاست را شناسایی کرده و سریعا آیین نامهها را به اجرا بگذارند.
هکتور اورتگا مدیر متروی پاناما نیز گفت: کووید - ۱۹ روش انتقال خود را تغییر میدهد. به همین دلیل بخش حمل و نقل نیز میبایست روش خود را تغییر بدهد.
گزارشگر ادامه داد: هنوز معلوم نیست که در متروهای فرانسه چه تمهیداتی به اجرا گذاشته خواهد شد. اما احتمال این که اوضاع به شرایط پیش از شیوع ویروس کرونا بازگردد، بسیار ضعیف است.
بسته کمک مالی ۷ میلیارد یورویی برای شرکت ایر فرانس
خبرگزاری رویترز گزارش داد: وزیر دارایی فرانسه، یک بسته کمک مالی به ارزش ۷ میلیارد یورو برای شرکت هوایی ایر فرانس- کی ال ام اعلام کرد.
وی همچنین گفت در حال کار بر روی یک بسته کمک مالی به ارزش ۵ میلیارد یورو برای شرکت رنو است.
تشکیل صفهای طولانی برای دریافت کمکهای غذایی در شهرهای فرانسه
به گزارش خبرگزاری رویترز، بحران کرونا در فرانسه باعث شده است تا شمار بسیاری از شهروندان شغل خود را از دست بدهند و برای تامین کالاهای مورد نیاز به بانکهای غذا مراجعه کنند. تصاویری از صفوف طولانی در شهرهای فرانسه منتشر شده است که مردم به بانکهای غذا مراجعه کرده اند.
بر اساس این گزارش، بحران کرونا و از دست دادن مشاغل در پاریس و سایر شهرها، باعث شده تا وابستگی شهروندان برای تهیه اقلام مورد نیاز به بانکهای غذا افزایش یابد. در فرانسه بحران کرونا از یک سو و اعتراضات خیابانی به دلیل نابرابریهای اجتماعی از سوی دیگر، دولت مکرون را در رفع این بحران درمانده کرده است علاوه بر آن، تمهیدات دولت مکرون در محدودیت رفت و آمد و تعطیل شدن فعالیتهای شغلی باعث شده تا هزاران نفر بیکار شوند و برای تامین کالاهای مورد نیاز خود به بانکهای غذا مراجع کنند.
این در حالی است که اعمال تمهیدات سختگیرانه و قرنطینه منجر شده است تا فرانسه از زمان جنگ جهانی دوم، بیشترین رکود اقتصادی را تجربه کند. منحنی کرونا در فرانسه، همچنان روندی صعودی دارد و به چالشی جدی برای مقامهای اجرایی تبدیل شده است.