با رعایت دستورالعملهای بهداشتی؛
اطعام نیازمندان در ماه مبارک رمضان
مدیرکل کمیته امداد استان هرمزگان از آغاز طرح "اطعام مهدوی" با همکاری مراکز نیکوکاری فعال در مساجد و محلهها برای اطعام نیازمندان در ماه مبارک رمضان خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس؛ علی الهیاری افزود: با کمکهای مردم و خیران با رعایت دستورالعملهای بهداشتی ۲۹ آشپزخانه طبخ غذای گرم در سطح استان ایجاد شده است.
وی گفت: ۶۰۰ هزار دست غذای گرم در طول ماه مبارک رمضان با رعایت اصول بهداشتی و استفاده از ظروف بهداشتی بین نیازمندان برای افطار توزیع میشود.
مدیرکل کمیته امداد استان هرمزگان از نیکوکاران استان خواست کمکهای نقدی و غیرنقدی خود را به دفترهای کمیته امداد و مراکز نیکوکاری فعال در سراسر استان اهدا کنند.
به گفته وی مردم میتوانند خیرات خود را به شماره کارت ۰۶۴۸-۰۰۰۰-۹۹۷۹-۶۰۳۷ واریز و در پویش ملی " اطعام مهدوی " شرکت کنند.