سمنان
تولید بیش از ۳۰۰ تن گوشت ماهی در دامغان
مدیر جهاد کشاورزی دامغان: بیش از ۳۰۰ تن گوشت ماهی در استخرهای پرورش ماهی این شهرستان تولید شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما استان سمنان، سید محسن طباطبائیان گفت: ۲۱۰ تن گوشت ماهی سردآبی و ۱۰۰ تن گوشت ماهی گرم آبی پارسال در شهرستان دامغان تولید شد.
وی افزود: ظرفیت استخرهای پرورش ماهی شهرستان دامغان حدود ۴۵۰ تن است که از این میزان ، ۳۰۰ تن ظرفیت ماهیهای سرد آبی است.
مدیر جهاد کشاورزی دامغان گفت : مجموع بهرهبرداران استخرهای پرورش ماهی این شهرستان ۶۴ نفر است که عمده آنها در زمینه پرورش ماهیهای گرم آبی فعالیت دارند.
طباطبائیان از ارسال عمده تولید گوشت ماهی شهرستان به شهرستانهای همجوار و استان مازندران خبر داد و افزود : در شهرستان دامغان، ماهی سردآبی قزل آلا و ماهیهای گرم آبی کَپور، آمورفیتوفاک و بیگ هد پرورش مییابد.