آخرین اخبار شیوع کرونا در آمریکا
انتقاد پلوسی از عملکرد ضعیف ترامپ
رئیس مجلس نمایندگان آمریکا از عملکرد بسیار ضعیف ترامپ در تدارک برای پیشگیری از گسترش همه گیری ویروس کرونا انتقاد کرد.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما، آخرین اخبار و تحولات در ارتباط با شیوع ویروس کرونا در آمریکا به شرح زیر است:
کری: آمریکا با اقدامات ترامپ در حال از دست دادن وجهه خود است
جان کری، وزیر خارجه پیشین آمریکا در مصاحبه با شبکه تلویزیونی ام اس ان بی سی گفت: آمریکا با اقدامات ترامپ در حال از دست دادن وجهه خود در جهان است.
در ابتدا مجری شبکه گفت: همان طور که میدانید ما در حال نزدیک شدن به یک نقطه عطف دشوار در هفتههای آینده هستیم. تصور آن بسیار دشوار است. اگر نگاهی به اطلاعات و اخبار موجود داشته باشید، در هفتههای آتی آمریکاییهای بیشتری احتمالا جان خود را به خاطر ابتلا به کرونا از دست خواهند داد. این بسیار بیشتر از آمار تلفات نیروهای آمریکا در زمان جنگ ویتنام است. شما به عنوان فردی که در زمان آن جنگ شاهد از دست رفتن جان افرد بودید به خوبی میدانید که این موضوع حتی نسل کنونی آمریکا را هم تحت تاثیر خود قرار داده است. نظر شما درباره وضع کنونی آمریکا چیست؟
کری در پاسخ گفت: بدیهی است که اگر شما از تاریخ درس نیاموزید آنگاه شاهد تکرار آن خواهید بود. البته ما شاهد مرگ متفاوتی در وضع کنونی هستیم. اما این ناشی از تصور غلط و بی توجهی به واقعیتها و نبود تمایل برای پذیرش واقعیت و رسیدگی به آن است. ما باید از درسهایی که آموخته ایم پند بگیریم. واقعیت این است که ویروس کرونا ممکن است به منزله لحظه مهمی در تاریخ آمریکا باشد. ما شاهد از دست دادن قابلیتهای کشور خود در رابطه با تصمیم گیری و دموکراسی هستیم. اساس واقعیت چیست؟ ما شاهد روی دادن یک جنگ متفاوت هستیم. این جنگی ضد دانش و علم است. این جنگی ضد دانشمندان است. این جنگی ضد واقعیتها است. این همچنین به منزله تمایل برای خدشه دار کردن واقعیت به نفع یک ایدئولوژی یا انتخاب یک فرد در انتخابات است. ما در حال حاضر در حال از دست دادن افراد هستیم. این تشابهی با آنچه که در دوران ریچارد نیکسون و لیندون جانسون و در رابطه با فریبکاری و دروغ در رابطه با جنگ ویتنام روی داد، ندارد. این شباهتی با نحوه مقابله با تغییرات آب و هوایی دارد.
این به این وضع شباهت دارد که واقعیت را خدشه دار کنید و سر خود را در درون شن فرو ببرید و به توصیههای کارشناسان توجه نکنید. بی توجهی به موضوع کرونا همانند بی توجهی به موضوع تغییرات آب و هوایی است. آنچه که کرونا به مردم آمریکا میگوید این است که باید به سخنان کارشناسان گوش فرا دهیم. این موضوع مهمی است که به نظرات دانشمندان توجه کنیم. لازم است که به واقعیتها توجه کنیم و انتخابهای خود را بر اساس آن انجام دهیم. به نظرم ویروس کرونا به منزله درخواست برای یک بیداری بزرگ در آمریکا در رابطه با چالشهای ناشی از تغییرات آب و هوایی است. اگر شما هم اکنون به موضوع همه گیری توجه دارید باید توجه داشته باشید که تبعات تغییرات آب و هوایی به مراتب بیشتر است. ما هر روز به طرف آن حرکت میکنیم. گزارشهای علمی نشان میدهد که ما شاهد اثرات منفی ناشی از تغییرات آب و هوایی در زمین خواهیم بود. این به منزله تلفات بیشتر است. دیروز شاهد بالاترین نرخ مرگ و میر بودیم و این در حالیست که این رئیس جمهور همچنان از انجام آزمایشهای بیشتر پرهیز میکند.
در ادامه مجری شبکه پرسید: ما شاهد اطلاع رسانیهای نادرست از طرف رئیس جمهور در کنفرانس خبری وی درباره کرونا هستیم. آیا شما نگران این نیستید که وی به خاطر رفتارش نتواند آمریکا را در جریان این بحران هدایت کند و شاهد افزایش شیوع بیش از این کرونا باشیم؟
کری در پاسخ گفت: به نظرم این موضوع تنها به موضوع رفتار مربوط نمیشود. این موضوع به ظرفیتها و نحوه دولتمداری مربوط میشود. به نظرم واقعیت این است که همگان در آمریکا به این نتیجه رسیده اند که این رئیس جمهور کشور را هم اکنون رهبری نمیکند. او در حال رسیدگی به راهبردهای انتخاباتی خود است. او به دنبال احیای اقتصادی کشور است و این در حالیست که کارشناسان میگویند که این اقدام وی سبب نزدیک شدن فاصله اجتماعی مردم با یکدیگر میشود و بدون قوانین مفید در رابطه با رفتار مردم و قطعا بدون آزمایش قابل توجه و کافی که کشورهای دیگر انجام میدهند نمیتوان با این موضوع مقابله کرد. کشورهای دیگر بیش از ما در حال مقابله با این ویروس هستند و کارهای زیادی انجام میدهند. آنها بهتر از آمریکا در رابطه با انجام آزمایش عمل کرده اند. واقعیت این است که نمیتوان در وضع کنونی اقتصاد آمریکا را به وضع عادی بازگرداند. مردم آمریکا برای احیای اقتصادی کشور باید بر سر کار خود بازگردند و، اما آنها نمیتوانند با وضع کنونی این کار را انجام دهند؛ بنابراین زمانی که کارشناسان میگویند که جمع شدن مردم در کنار هم در رستورانها امن نیست نمیتوان از احیای اقتصادی حرف زد.
رئیس جمهور به این موضوع توجه نمیکند. او کشور را هدایت نمیکند. او در واقعیت به فرمانداران حمله میکند. او به اصحاب رسانهها حمله میکند. رئیس جمهور آمریکا با رسانهها به خاطر آنکه تنها سوال میپرسند و منتظر جواب آن هستند، با روشی زننده برخورد میکند. من تاکنون در بین روسای جمهور آمریکا چه دموکرات و چه جمهوری خواه شاهد فردی همانند ترامپ و رفتار وی نبوده ام. هم اکنون مردم آمریکا درباره وی قضاوت میکنند و ما شاهد اثرات آن در ماه نوامبر خواهیم بود. حتی رهبران کشورهای دیگر به کشور ما به گونهای دیگر نگاه میکنند. حتی رئیس جمهور چین که ترامپ هم به وی حمله میکند و هم او را یکی از دوستان خود مینامد و هم رئیس جمهور پوتین از این موضوع آگاه هستند که آمریکا دیگر همانند گذشته نمیتواند در صحنه جهانی رقابت کند. رهبران جهان آزاد غایب هستند. هیچ کدام از آنها در صحنه کنونی جهان حاضر نیستند. واقعیت این است که رئیس جمهور چین و رئیس جمهور پوتین در سفرهای خود به سراسر جهان میگویند که آمریکا در حال از دست دادن وجهه خود است.
شمار قربانیان آمریکا از ۵۰ هزار نفر گذشت
به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، دانشگاه جانز هاپکینز آمریکا اعلام کرد با ثبت ۳ هزار و ۱۷۶ مورد جدید مرگ ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در آمریکا، شمار تلفات این بیماری در این کشور از ۵۰ هزار نفر فراتر رفت.
موافقت کنگره با طرح کمک ۴۸۳ میلیارد دلاری برای مقابله با کرونا
به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، کنگره آمریکا با طرح کمک ۴۸۳ میلیارد دلاری برای مقابله با ویروس کرونا موافقت کرد.
نشست خبری ترامپ
شبکه تلویزیونی الحدث گزارش داد، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در نشستی خبری درباره مبارزه با ویروس کرونا گفت به دستیابی به واکسن ویروس کرونا نزدیک شده ایم و آزمایشات به شکل خوب پیش می رود.
ترامپ گفت به تلاش بر اساس راهبرد خود برای بازگرداندن کشور به مسیر طبیعی ادامه می دهیم.
مرگبارترین روز شیوع ویروس کرونا در کالیفرنیا
به گزارش خبرگزاری رویترز، فرماندار ایالت کالیفرنیا اعلام کرد، ۲۴ ساعته گذشته با ثبت ۱۱۵ مورد مرگ، مرگبارترین روز از زمان شیوع ویروس کرونا در این ایالت بود.
فرماندار نیویورک اظهارات مک کانل را غیرمسئولانه و زشت دانست
اندرو کومو، فرماندار نیویورک گفت: اظهارات مک کانل غیرمسئولانه و زشت است. به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، کومو گفت: زمانی که سناتور مک کانل میگوید این کمکی به ایالتهای دموکرات است، مطلبی نادرست است. اگر شما نگاهی به ایالتهایی که ویروس کرونا در آنها شیوع پیدا کرده است داشته باشید، آنها ایالتهایی هستند که به دموکراتها تمایل دارند. ایالتهای نیویورک، کالیفرنیا، میشیگان و ایلینوی، ایالتهای دموکرات هستند؛ بنابراین شما زمانی که منابع مالی را در اختیار ایالتهایی که ویروس کرونا در آنها شیوع یافته و از آن رنج میبرند، قرار میدهید آنها ایالتهای تحت هدایت دموکراتها هستند. اگر نیویورک یک ایالت دموکرات است پس به آن کمک نکنید.
وی افزود: این طرز فکر تا چه اندازه زشت است. تنها به آنچه که وی (مک کانل) میگوید، توجه کنید.۱۳ هزار نفر از مردم در نیویورک مرده اند، اما اکثر آنها طرفدار دموکراتها بوده اند. چرا شما باید به آنها کمک کنید؟ در حال حاضر باید تعلقات حزبی خود را کنار بگذارید. شما باید لنزی را که از راه آن به دموکراتها و جمهوری خواهان مینگرید و میگویید ما باید به جمهوری خواهان کمک کنیم و به دموکراتها کمک نکنیم، کنار بگذارید. ما هم اکنون در این وضع قرار نداریم. اگر شما میخواهید انسانیت و نجابت خود را نشان دهید حالا زمان نشان دادن آن است. حالا زمان آن است که تعلقات متعصبانه حزبی خود را کنار بگذارید. حالا زمان آن است که شما باید عصبانیتهای سیاسی خود را کنار بگذارید. شما هم اکنون با همه آنچه که روی میدهد به دنبال شکافهای حزبی هستید. این تا چه اندازه میتواند غیرمسئولانه و زشت باشد.
فرماندار ایالت ایلینوی دستور قرنطینه خانگی را تمدید کرد
به گزارش خبرگزاری رویترز، فرماندار ایالت ایلینوی آمریکا دستور قرنطینه خانگی را تمدید کرد.
دکتر ریک برکناری اش به وسیله ترامپ را سیاسی دانست
فردی که در آمریکا مسئولیت تلاش گروهی را برای یافتن واکسن بیماری کووید-۱۹ بر عهده داشته، اتهامی خیره کننده ضد دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور مطرح کرده و گفته برکناری او از سمتش با انگیزه سیاسی اتفاق افتاده است.
به گزارش سی ان ان، دکتر ریک برایت علت برکناری اش از کار را، مخالفت با کارآمدی دارویی دانسته که دونالد ترامپ برای مداوای بیماران مبتلا به ویروس کرونا تبلیغ و تشویق میکرده است.
بر اساس این گزارش، برکناری دکتر برایت نمونهی دیگری است از تلاشهای دولت ترامپ برای دهن کجی به علوم و یافتههای دانشمندان آن هم در شرایطی که کشور با همه گیری ویروس کرونا درگیر است.
برایت مسئولیت پژوهشکدهی زیست فناوری فلوریدا را بر عهده داشته که زیرشاخهی وزارت بهداشت و تامین نیروی انسانی است. او را خیلی ناگهانی از جایگاهش که نظارت بر فرآیند پژوهش و بررسی برای کشف و تولید ویروس کرونا بود، برکنار کرده اند.
وی در بیانیهای علت برکناری خود را اینگونه بیان کرده است: «.. برکنار شدم، زیرا اصرار داشتم دولت بایستی میلیاردها دلاری را که کنگره برای حل و فصل مشکل کووید-۱۹ اختصاص داده در زمینهی راه حلهایی سرمایه گذاری کند که اعتبارسنجی علمی و ایمنی آنها تایید و تضمین شده باشد؛ دولت نباید برای داروها، واکسن و دیگر فناوریهایی هزینه کند که هیچ اعتبار و شایستگی علمی ندارند. برای مقابله با این ویروس کشنده بایستی علم چراغ راه قرار داده شود نه سیاست یا رفیق بازی.»
برایت همچنین اعلام کرد مخالفتش با کارآمدی داروی هیدروکسی کلروکئین در درمان بیماری کووید-۱۹، در اقدام ترامپ به برکناری او بی تاثیر نبوده است. از این دارو بیشتر برای درمان مالاریا استفاده میشود، اما رئیس جمهور ترامپ به شدت بر استفاده از آن برای درمان بیماری ناشی از ویروس کرونا تاکید دارد. این در حالی است که شواهد علمی چندانی در دست نیست که نشان دهد داروی هیدروکسی کلروکئین در درمان بیماری کووید-۱۹ اثربخش است.
اعتراض به قرنطینه سراسری در میامی
شبکه تلویزیونی راپتلی در گزارشی اعلام کرد مردم در میامی آمریکا در اعتراض به قرنطینه و تعطیلی کسب و کارها تظاهرات کردند.
یکی از معترضان گفت: هیچ کسب و کاری وجود ندارد که غیرضروری باشد. همه کسب و کارها ضروری هستند. همه ما به هم متصل هستیم و همه باید زنده بمانیم و برای خود و خانواده هایمان کسب درآمد کنیم. شما نمیتوانید یک کسب و کار را تعطیل کنید و فروشگاهها را باز نگه دارید. این منصفانه نیست.
ژوان فیوت، نامزد انتخابات کنگره گفت: ما در بیرون امنیت بیشتری داریم تا اینکه در خانه قرنطینه باشیم. نکته اصلی همین است. پارکها را باز کنید و به مردم اجازه دهید از خانه خود بیرون بیایند، بگذارید مردم سر کار بازگردند.
یکی دیگر از معترضان گفت: دولت بیش از اندازه سخت گرفته است. اتفاقی که در مورد بیکاری و اقتصاد در حال رخ دادن است بر بی خانمانی تأثیر دارد. مردم ممکن است خانههای خود را از دست بدهند، مردم ممکن است کسب وکارهای خود را از دست بدهند.
شمار جان باختگان در ایالت نیویورک ۴۳۸ نفر افزایش یافت
به گزارش خبرگزاری رویترز، اندرو کومو، فرماندار ایالت نیویورک اعلام کرد، شمار مرگ و میر بر اثر ویروس کرونا در ایالت نیویورک در روز ۲۲ آوریل ۴۳۸ نفر افزایش یافته است.
وی با اشاره به شمار بیماران بستری بر اثر ویروس کرونا اعلام کرد: در حال طی کردن شیب کاهشی ویروس کرونا هستیم.
آمار بالای سیاهپوستان آمریکایی به خاطر نابرابری در دسترسی به خدمات مراقبتی
شبکه تلویزیونی سی بی سی آمریکا در گزارشی اعلام کرد آمریکاییهای آفریقایی تبار به دلیل خدمات درمانی نامناسب بیشتر در معرض ابتلا به ویروس کرونا قرار دارند.
مجری گفت: مطالعه جدیدی که به عمل آمده نشان میدهد افراد مبتلا به فشار خون، چاقی و دیابت بیش از دیگران در معرض ابتلا به ویروس کرونا قرار دارند. این سه بیماری زمینهای بیشتر در اجتماع آمریکاییهای آفریقایی تبار دیده میشود. ویروس کرونا در بین این اجتماع تلفات زیادی گرفته است.
در ایالت مریلند ۳۱ درصد از جمعیت را سیاه پوستان تشکیل میدهند، اما با این حال، ۴۵ درصد از فوتیهای ناشی از کرونا سیاه پوست هستند. در ایالت لوئیزیانا، سیاه پوستان ۳۳ درصد از جمعیت را تشکیل میدهند، با وجود این، ۵۶ درصد از فوتیها را این افراد تشکیل میدهند. در شهرهایی مانند نیویورک، شیکاگو و واشنگتن دی سی نیز چنین نابرابری دیده میشود. دکتر ویکورز میگوید نابرابری تاریخی در اینجا نقش دارد.
دکتر ویکورز گفت: آنها افرادی هستند که نه تنها دسترسی محدودی به خدمات مراقبتی دارند بلکه بیماریهای زمینهای پرخطری دارند.
ورشکستگی مالی در انتظار بسیاری از ایالتها
شبکه تلویزیونی ای بی سی آمریکا گزارش داد ایالتهای آمریکا ظرف یک سال آینده با کسری بودجه حدود ۳۰۰ میلیارد دلاری روبرو خواهند بود.
مجری گفت: یکی دیگر از تأثیرات مهم مالی دیگر ویروس کرونا کاهش شدید بودجه ایالت هاست. با توقف اقتصاد در آمریکا، بودجه دولتهای ایالتی به سرعت در حال کاهش است. کنگره قرار است فردا در مورد کمکهای جدید مالی به کسب و کارهای کوچک و بیمارستانها رأی گیری کند. اما ایالتها و دولتهای محلی باید همچنان منتظر بمانند تا شاید کمک مالی دریافت کنند.
تاکنون دولتهای ایالتی، هیچ کمکی از کنگره در زمینه مقابله با ویروس کرونا دریافت نکرده اند. این در حالی است که ایالتها خواستار کمک مالی ۵۰۰ میلیارد دلاری دولت فدرال برای جبران کسری بودجه ایالتی شده اند. برآورد میشود بودجههای ایالتی در سال آینده ۲۹۰ میلیارد دلار و در دو سال بعد ۵۰۲ میلیارد دلار کسری داشته باشد. ایالت نیویورک به تنهایی با ۱۵ میلیارد دلار کسری بودجه سالانه روبروست. ایالت ایلینوی با کسری بودجه سالانه ۱۴ میلیارد دلاری روبروست.
انتقاد پلوسی از عملکرد ضعیف ترامپ
رئیس مجلس نمایندگان آمریکا بر اهمیت آزمایش ویروس کرونا، شناسایی بیماران مبتلا و جداسازی آنان تاکید کرد و با اشاره به ضرب المثل مشهوری که می گوید تدارک و آمادگی درست و مناسب مانع از عملکرد ضعیف می شود گفت رئیس جمهور ترامپ در این زمینه بسیار بد عمل کرد.
نانسی پلوسی در گفتگو با شبکه خبری ام اس ان بی سی آمریکا ضمن انتقاد از عملکرد بسیار ضعیف ترامپ در تدارک برای پیشگیری از گسترش همه گیری ویروس کرونا گفت: «رئیس جمهور نه تنها از حقیقت ماجرا آگاه نبود بلکه نمی خواست بپذیرد در داخل کشور چه اتفاقی دارد می افتد. تاخیر، تکذیب و مرگ! اما ما با اصرار به او (ترامپ) می گوییم؛ آقای رئیس جمهور هیچ گاه برای پذیرفتن حقیقت دیر نیست. هیچ وقت دیر نیست که واقعیت را بپذیرید و به علم و یافته های علمی توجه کنید.»
پلوسی افزود: «خوشحالیم که مجلس سنا بالاخره این حقیقت را پذیرفت که ما برای انجام آزمایش کرونا، بیمارستان ها، کسب و کارهای کوچک و خرد برای آنکه بتوانند به کارکنان شان حقوق بدهند، پول بیشتری نیاز داریم. چند هفته طول کشید تا مجلس سنا این را بفهمد اما در نهایت موفق شدیم. مجلس سنا بالاخره پذیرفت اگر ما بخواهیم کشور و اقتصادمان را بازگشایی کنیم به مهمترین چیزی که نیاز داریم آزمایش ویروس کروناست؛ سپس باید تماس ها را رهگیری کنیم و بیماران را در قرنطینه قرار بدهیم.»
نماینده دموکرات کالیفرنیا در مجلس نمایندگان آمریکا ادعای رئیس جمهوری خواه مجلس سنا را رد کرد و گفت: «میچ مک کانل گفته بود ما (مجلس نمایندگان) تصویب لایحه را به تاخیر انداختیم. خیر؛ این گونه نیست. او تصویب لایحه را به تاخیر انداخت. دموکرات ها در کنگره اعلام کردند ما ایده ی بهتری برای بیمارستان ها، آزمایش ویروس کرونا و کسب و کارهای خرد داریم و از اینکه بالاخره پذیرفتند طرح دموکرات ها را اجرا کنند، خرسند هستیم. لذا او بود که داشت وقت را تلف می کرد.»
ترامپ به دنبال راهی برای خارج شدن از کاخ سفید است
شبکه تلویزیونی ام اس ان بی سی (MSNBC) اعلام کرد دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به دنبال راهی برای خروج از کاخ سفید است و مشاوران او در تلاشند به وی کمک کنند.
گزارشگر شبکه گفت: خود رئیس جمهور ترامپ مشتاق است (قرنطینه را نقض کند) و از کاخ سفید خارج شود. او به دنبال راههای احتمالی برای این کار است.
مشکلات بی خانمانها در بحبوحه شیوع کرونا
شبکه تلویزیونی سی بی اس ۱۷ در گزارشی به بررسی وضعیت بی خانمانها در آمریکا پرداخت و گفت همه گیری ویروس کرونا تلفات فراوانی در میان بی خانمانها برجا گذاشته و برخی مراکز نگهداری بی خانمانها هم به علت دستورالعملهای فاصله گیری اجتماعی به ناچار از پذیرفتن بی خانمانها خودداری میکنند.
بر اساس این گزارش، افرادی که سرپناهی ندارند و برای خوردن دست کم یک وعده غذای گرم یا یک شب استراحت به مراکز نگهداری بی خانمانها مراجعه میکنند با این پیام روبرو میشوند: «به علت الزام رعایت فاصلهی اجتماعی، هم از پذیرش افرادی که به تازگی مراجعه میکنند و هم کسانی که برای بازدید و ملاقات میآیند معذوریم.»
بی خانمانهایی که در جستجوی مکانی برای ماندن هستند دیگر به این مراکز مراجعه نمیکنند. مدیر ارشد یک مرکز نگهداری بی خانمانها گفت تصمیم گیری برای نپذیرفتن مراجعه کنندگان، کار سادهای نبود. نزدیک به ۹۵ زن و کودک و تقریبا ۳۱۳ مرد در این مرکز سکونت دارند. هم اکنون آزمایش کرونای هیچ یک از ساکنان مثبت نیست و این روند باید ادامه داشته باشد.
وی گفت: «ما نمیخواهیم ۲۰۰ نفر مبتلا به ویروس کرونا راهی بیمارستان کنیم و باری بر دوش دستگاه خدمات درمانی بگذاریم بلکه میخواهیم به یافتن راه حلی برای این مشکل کمک کنیم.»
مشکلات بیکاران در کالیفرنیا برای گرفتن مزایای بیکاری
شبکه تلویزیونی ای بی سی آمریکا در گزارشی اعلام کرد افراد بیکار شده آمریکایی در ایالت کالیفرنیا برای گرفتن مزایای بیکاری خود با مشکل روبرو هستند.
خبرنگار گفت: فرماندار ایالت کالیفرنیا فرصت مشتریان برای ثبت نام در اداره توسعه اشتغال را تمدید کرده و حتی کارمندانی را نیز اضافه کرده تا به تقاضای بالای افراد بیکار برای اشتغال جواب دهد. اما بیکاران همچنان به اداره توسعه اشتغال مراجعه میکنند تا به صورت رو در رو درخواست کمک کنند.
خبرنگار افزود: رائول گوترش و همسرش از ماه فوریه بیکار شده اند. او در حال از دست دادن امیدش برای دریافت چک بیکاری از دولت است. او امروز به عنوان آخرین چاره به اداره توسعه اشتغال مراجعه کرد.
او میگوید این پول را نه تنها برای خود که بیکار است میخواهد بلکه تلاش دارد از آن برای یکی از اعضای خانواده اش که به کرونا مبتلاست استفاده کند.