هماهنگکننده کارگروه مقابله با کرونا کاخ سفید: باید بگویم در شرایط بدی هستیم
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ آخرین اخبار از شیوع ویروس کرونا در آمریکا به شرح زیر است:
جان باختن ۱ هزار و ۷۳۸ نفر بر اثر شیوع کرونا در فاصله زمانی ۲۴ ساعت در آمریکا خبرگزاری فرانسه در خبری اعلام کرد موسسه جانز هاپکینز از جان باختن ۱ هزار و ۷۳۸ نفر در آمریکا بر اثر شیوع کرونا در فاصله زمانی ۲۴ ساعت خبر داد.
ترامپ: ایالتهای بیشتری فعالیتهای خود را از سر میگیرند به گزارش خبرگزاری رویترز، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در نشست خبری کارگروه کاخ سفید برای مبارزه با کرونا، گفت: به زودی ایالتهایی بیشتری به تدریج فعالیتهای خود را از سر میگیرند. بازگشائی مراکز ورزشی، سالن های زیبایی و آرایشگاههای مردانه در مرحله نخست هنوز اقدامی زودهنگام است.
وی با تشویق فرمانداران کشور، از آنان خواست از رویکرد مرحله ای برای بازگشائی استفاده کنند و افزود: در صورتی که ویروس کرونا بازگردد هرگز چیزی شبیه به وضعیت کنونی آن نخواهد بود.
ترامپ در پاسخ خبرنگاری که از وی پرسید منظورتان ازعملکرد خوب در زمینه دستگاه تنفس مصنوعی چیست، گفت: دیگر درباره دستگاه تنفس مصنوعی از من سئوال نکنید.
رئیس جمهور آمریکا همچنین از امضای دستور اجرایی برای تعلیق مهاجرت به داخل خاک آمریکا خبر داد.
یک مقام آمریکایی: شیوع ویروس کرونا احتمالا زودتر از تصورات قبلی بوده است به گزارش خبرگزاری رویترز از ساکرامنتو، یک مقام بهداشتی در آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرد ویروس کرونا ماه ژانویه، چند هفته زودتر از آن چه گمان میرفت، در کالیفرنیا شیوع یافته و مرگهای اولیه بر اثر ابتلا به این بیماری احتمالا با آنفلوآنزا اشتباه گرفته شده است. سارا کودی، افسر بهداشت منطقه سانتا کلارا Santa Clara واقع در کالیفرنیا، اعلام کرد یک زن ۵۷ ساله ششم ماه فوریه (۱۷ بهمن) , خیلی زودتر از دیگر موارد گزارش شده ویروس کرونا در آمریکا، جان باخته است. پیش از این، گمان میرفت که نخستین مرگ در آمریکا بر اثر کووید-۱۹, بیماری تنفسی ناشی از ویروس کرونا، مربوط به بیست و نهم ماه فوریه (۱۰ اسفند) در ایالت واشنگتن است. خبر موارد مرگ در کالیفرنیا ممکن است درک مقامات بهداشت عمومی را از چگونگی شیوع این بیماری در آمریکا بهبود ببخشد. مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها در آمریکا تایید کرده مرگ زن کالیفرنیایی و دو مورد اولیه دیگر - یک مرد ۶۹ ساله که هفدهم ماه فوریه (۲۸ بهمن) جان باخت و یک مرد ۷۰ ساله که ششم ماه مارس (۱۶ اسفند) مرد - بر اثر کووید-۱۹ بوده است. کودی افزود: "آن چه این مرگها به ما میگوید، این است که ما بسیار زودتر از آن چه میدانستیم، انتقال محلی را احتمالا تا میزان قابل توجهی داشته ایم و این نشان میدهد که این ویروس احتمالا بسیار زودتر از آن چه ما میدانستیم، در منطقه ما آغاز شده و شیوع پیدا کرده است". وی خاطرنشان کرد از آن جایی که این منطقه آن زمان درگیر فصل آنفلوآنزا بود، بسیاری از موارد احتمالا به اشتباه به عنوان آنفلوآنزا طبقه بندی شده است.
ابتلای ۷۱۰ نفر از خدمه ناو هواپیمابر آمریکایی تئودور روزولت به کرونا به گزارش پایگاه اینترنتی نشریه دیلی میل، بر اساس اعلام نیروی دریایی آمریکا تا به امروز ۹۴٪ از خدمه ناو هواپیمابر یو اس اس تئودور روزولت مورد آزمایش کرونا قرار گرفته اند، که نتیجه آزمایش ۷۱۰ نفر از آنان مثبت و ۳ هزار و ۸۷۲ نفر از آنها منفی بوده است.
هشدار پزشکان آمریکایی درباره یک ترکیب دارویی ضد کرونا معرفی شده از سوی ترامپ به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، یک گروه کارشناسی دولت آمریکا به طور رسمی درباره یک ترکیب دارویی که از سوی دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور برای مقابله با ویروس کرونا تبلیغ شده، هشدار داده است. علت این اقدام، اثر مضر احتمالی این ترکیب دارویی بر قلب است. دستورالعملهای درمانی کووید-۱۹ موسسه ملی بهداشت و سلامت به پزشکان هشدار می دهد، بدون آزمایشهای بالینی، از داروی مالاریا، هیدروکسی کلروکین، در ترکیب با آنتی بیوتیک آزیترومایسین استفاده نکنند. ترامپ ماه گذشته توئیت کرد که این ترکیب دارویی، شانسی واقعی دارد که به یکی از بزرگترین تغییردهندگان اوضاع در تاریخ پزشکی تبدیل شود. این گروه کارشناسی دولت آمریکا که شامل پزشکان مهم از سراسر کشور است، اعلام کرد در هر صورت شواهد کافی برای استفاده از هیدروکسی کلروکین وجود ندارد و این دارو در واقع هیچ سودی در مقابل کووید-۱۹ ندارد و در واقع با موارد بیشتر مرگ مرتبط است.
فوت ۴۷۴ نفر در ۲۴ ساعت گذشته در نیویورک به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، اندرو کومو فرماندار دموکرات ایالت نیویورک در نشست خبری در نیویورک گفت: بیماری کووید-۱۹ همچنان در نیویورک قربانی میگیرد. در بیست و چهار ساعت گذشته، متاسفانه چهارصد و هفتاد و چهار دیگر به علت ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادند. این تعداد در مقایسه با سه روز پیش کاهش داشته است به طوری که دو روز پیش، شمار جان باختگان کرونا در این ایالت، پانصد و هفت نفر بود.
وی افزود: چهارصد و چهل و شش نفر از جان باختگان بیست و چهار ساعت گذشته در نیویورک، در بیمارستان و بیست و هشت نفر در خانههای سالمندان بودند. این وضعیت بسیار دردناک و بدترین خبری است که من هرروز باید منتشر کنم. این خبرها بدترین خبرهایی هستند که من در مقام فرماندار نیویورک منتشر میکنم. البته این آمار حداقل دیگر افزایش نمییابد و به نظر میرسد با روندی کند در حال کم شدن است.
فرماندار نیویورک در ادامه گفت: روز گذشته در کاخ سفید با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا دیدار کردم. ما در این جلسه درباره بیماری کووید-۱۹ با هم به گفتگو پرداختیم. ما درباره لزوم انجام شمار بیشتری از تستهای کرونا صحبت کردیم. بحث دیگر در این دیدار، منابع مالی ایالتی برای مواجهه با وضعیت کنونی در ایالت نیویورک بود. موضوع دیگر در این دیدار، تناسب اقدامات ایالتی در مقایسه با اقدامات سازمان فدرال مدیریت بحران کشور بود.
کومو در بخش دیگری از سخنانش گفت: انجام تست کرونا، رهگیری افراد و جداسازی افراد مشکوک و مبتلا از دیگران، همچنان کلید اصلی موفقیت در این مسیر است. با انجام تست کرونا میتوان موارد مثبت ابتلا به کرونا را تشخیص داد. بعداز تشخیص موارد مثبت، افراد مذکور را باید رهگیری کرد و در ادامه آنها را از دیگران جدا کرد. ما در واقع، به ارتشی برای رهگیری این افراد نیاز داریم! مسیری که پیش روی داریم شبیه دوی ماراتن است و نه دوی سرعت. نباید نگاه ابلهانه داشت. اگر نسنجیده عمل کنیم، این روند میتواند بار دیگر معکوس شود و به وضع گذشته بازگردیم.
کاخ سفید: در شرایط بدی هستیم
دکتر دبورا برکس هماهنگکننده کارگروه مقابله با کرونا کاخ سفید در پاسخ به سوالی که آیا شما با این موضوع موافقید که این بیماری در فصل پاییز در سطح شدیدتری ظهور خواهد کرد؟ گفت: نمیدانم شدیدتر خواهد بود یا خیر. فکر میکنم این شرایط بدی است. زمانی که شما میبینید در نیویورک چه اتفاقی رخ داده است باید بگویم که در شرایط بدی قرار داریم. بر این باورم که اینها نشانههایی هشدارآمیزی محسوب میشوند. همچنان به روند نظارتی خود تا فصل پاییز ادامه میدهیم که سبب ارائه هشدارهای اولیه برای ما میشود.
خبرنگار دیگری از ترامپ پرسید اگر این مسئله به پاییز هم کشیده شود و ویروس برگردد آیا مردم آمریکا باید خود را برای بازگشت به رعایت فاصله گذاریها آماده کنند؟ گفت: با دکتر صحبت خواهیم کرد، اما میگویم که ما باید این روند را رعایت کنیم تا زمانی که اوضاع کاملا رفع شود. این اتفاق در نهایت رخ خواهد داد. این ویروس خواهد رفت و من به شما میگویم فاصلههای خود را حفظ کنید تا زمانی که مطمئن شویم این ویروس رفته است. ما خواهیم فهمید این اتفاق چه زمانی رخ میدهد.
اتهام زنی پمپئو به سازمان جهانی بهداشت درباره شیوع کرونا
به گزارش خبرگزاری رویترز، مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا در نشستی خبری در واشنگتن گفت: قوانین سازمان جهانی بهداشت تصریح کرده است کشورها باید به تعهدات خود پایبند باشند. مدیرکل سازمان جهانی بهداشت اختیارات بسیاری درباره کشورهایی دارد که به تعهداتشان پایبند نیستند. ما از همه کشورهایی که به مقررات بین المللی ملحق میشوند انتظار داریم به این مقررات پایبند باشند و مسئولان سازمان جهانی بهداشت این مقررات را اجرایی کنند. ما روی این مسئله حساب میکنیم. این نگرش ما نه تنها با نگاه به گذشته است بلکه همچنان بر این موضع هستیم.
وزیر امور خارجه آمریکا در ادامه، سازمان جهانی را به کوتاهی درباره عملکرد چین در قضیه کرونا متهم کرد و همچنین مدعی شد چین به موقع در مورد شیوع ویروس کرونا اطلاع رسانی نکرد و چین پیوسته از پایبندی به تعهدات خود سر باز میزند.
مردی که با دست گوریلی به مردم قهوه رایگان میدهد مرد قهوه فروش در آمریکا در دوران کرونا، با دست گوریلی به مردم قهوه رایگان میدهد.
به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، در این روزها ذهن همه مردم در کشورهای مختلف جهان درگیر شیوع بیماری کووید-۱۹ است. اما در این میان یک مرد جوان در شهر سانفرانسیسکو در ایالت کالیفرنیا به ابتکاری جالبی روی آورده است. او از بالکن خانه اش به صورت رایگان به کارگران شهری در حال خدمت، قهوه رایگان میدهد. او برای اینکه نکات بهداشتی و فاصله گذاری فیزیکی را هم رعایت کند، یک دست شبیه دست گوریل ساخته است و بجای انبر برای دادن لیوان قهوه به کارگران، از آن استفاده میکند. به گفته بِن رامیرز این شیوه میتواند به بهبود روحیه مردم در این دوران کمک کند. او میگوید دوست دار در آینده شرکت تولید قهوه تاسیس کند.
با شیوع کرونا، شبح قطحی و گرسنگی در انتظار صدها میلیون نفر در جهان است به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، شیوع بیماری کووید-۱۹ بی تردید مشکلی جدی در زمینه سلامت و درمان است. اما باید توجه داشت که همین بیماری برای شماری از مردم جهان، بحث مرگ و زندگی است، زیرا بقای آنها را تهدید میکند. سازمان برنامه جهانی غذا درباره بروز قطحی گسترده ناشی از شیوع بیماری کووید-۱۹ هشدار داده است. به گفته دیوید بیزلی رئیس برنامه جهانی غذا، ممکن است قحطیهایی بی سابقه در جهان بروز کند. این هشدار بسیار تکان دهنده است. او روز گذشته به صورت مجازی برای اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد در این خصوص توضیحاتی ارائه کرد و از این کشورها خواست در این زمینه سریع اقدام کنند.