شیوع کووید ۱۹ در ایتالیا
شمار قربانیان از ۲۵ هزار نفر فراتر رفت
به رغم افزایش مرگ و میر کرونایی در این کشور به بیش از ۲۵ هزار نفر، شمار بیماران دارای علایم ویروس کرونا برای سومین روز پیاپی کاهش یافت.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما؛ آخرین اخبار از شیوع ویروس کرونا در ایتالیا به شرح زیر است:
کشاورزان ایتالیایی مجبور به نابودی محصولات خود شدند
شبکه تلویزیونی رویترز گزارش داد: کشاورزان ایتالیایی هرگز فکر نمیکردند به علت شیوع کرونا، اوضاع تا اندازه ای بحرانی شود که مجبور شوند در پی تعطیلی همه جا و کاهش بی سابقه تقاضا، محصولاتی را که با زحمت پرورش داده اند، با دست خود نابود کنند.
روز چهارشنبه (۲۲ آوریل) کشاورزان در حال دور ریختن برخی از محصولات گیاهی بودند که با زحمت کاشته بودند. فیورنتینو (نام کشاورز) شرکت کشاورزی پدر خود را که توسط پدربزرگش تاسیس شده است، اداره میکند. وی میگوید تا آنجا که به خاطر میآورد هرگز در چنین وضعی نبوده اند که مجبور باشند کالای خود را نابود کنند.
میلیونها ایتالیایی در حالی که این کشور تلاش میکند تا بر ویروس کرونا غلبه کند، تحت فشار قرار گرفته اند. با بسته شدن رستورانها و سایر مراکز و مجبور شدن مردم به ماندن در خانه، تقاضا برای فروش کالاهای کشاورزان به شدت کاهش یافته است.
افزایش شمار قربانیان ویروس کرونا به ۲۵ هزار نفر
به گزارش خبرگزاری فرانسه از رم، شمار قربانیان ویروس کرونا در ایتالیا به بیش از ۲۵ هزار نفر افزایش یافت. مقامات ایتالیا اعلام کردند، به رغم افزایش مرگ و میر کرونایی در این کشور به بیش از ۲۵ هزار نفر، شمار بیماران دارای علایم ویروس کرونا برای سومین روز پیاپی کاهش یافت.
بر اساس اظهارات مسئولان اداره خدمات حفاظت شهری ایتالیا، با ۴۳۷ مرگ جدید، شمار قربانیان کرونا در خلال دو ماه گذشته در این کشور به ۲۵ هزار و ۸۵ نفر افزایش یافته است. ایتالیا پس از آمریکا دومین کشوری است که بیشترین تلفات کرونایی داشته است.
ایل سوسیدیاریو نت: وضع ایتالیا رو به بهبودی میرود
به گزارش پایگاه اینترنتی ایتالیایی زبان " ایل سوسیدیاریو نت"، "فابریتسیو پرلیاسکو"، ویروس شناس دانشگاه میلان ایتالیا در خصوص شرایط کنونی بیماران کرونایی در این کشور، دیروز در سخنانی اعلام کرد: حتی امروز نیز با آمارهای خوبی مواجهیم که نشان میدهد شرایط ایتالیا در مورد بیماری کووید-۱۹ رو به بهبودی است. اعداد و ارقام اعلام شده در خصوص شهروندان ساکن استانهای لومباردی و پیئمونته (به عنوان مناطق کانونی گسترش ویروس کرونا) نیز خوب است.
پرلیاسکو گفت: متأسفانه مرگ و میرها هنوز بیش از ۵۰۰ نفر (در روز) است. آمارهای مرگ و میر نیز آخرین آمارهایی خواهند بود که ما با گذشت زمان، شاهد کاهش آن خواهیم بود. چرا که این آمارها با بیمارانی که مدت زمان طولانی در بیمارستانها بستری هستند، مرتبط است. ما باید برای چند روز آینده خوش بین باشیم.
ایتالیا و انگلیس مدعی تولید مشترک واکسن کرونا شدند
واکسن بیماری کووید-۱۹ که محصول مشترک ایتالیا و انگلیس است، فردا بر روی انسان آزمایش خواهد شد.
به گزارش پایگاه اینترنتی ایتالیایی زبان "کوتیدیانو نت"، گسترش ویروس کرونا در دنیا موجب رقابت کشورها در خصوص تهیه واکسن این ویروس شده است. مقامات سوئیس با قاطعیت اعلام کرده اند واکسن ویروس کرونا را در ماه اوت امسال (مرداد ۹۹) خواهند ساخت. انگلیس نیز با همکاری ایتالیا در حال تلاش و تسریع تهیه این واکسن است. محققان دانشگاه آکسفورد انگلیس، فردا شروع به آزمایش واکسن بیماری کووید-۱۹ بر روی انسان خواهند کرد. اولین نمونه از این واکسن نیز بر روی افراد داوطلب آزمایش خواهد شد. چنین دستاوردی، نتیجه همکاریهای مشترک یک موسسه کوچک فعال در زمینه مسائل زیست محیطی شهر پومتسیا در نزدیکی رم (پایتخت ایتالیا) و موسسه پزشکی "جنر" دانشگاه آکسفورد انگلیس است.
"مات هانکوک"، وزیر بهداشت انگلیس گفت: در شرایط عادی، رسیدن به این مرحله، سالها طول میکشید. با توجه به موج فزاینده مرگ و میرها و تعداد افراد آلوده به ویروس کرونا، این تیم در هفتههای اخیر، تحقیقات خود را تسریع کرده است. هدف دولت انگلیس آن است که واکسنی را برای فصل پاییز آماده کند تا بتواند از ابتدای ماه سپتامبر امسال (شهریور ۹۹) با آماده سازی میلیونی این واکسن، کارمندان فعال در بخشهای مختلف بهداشت و درمان و نیروهای امنیتی انگلیس را واکسینه کند.
طی روزهای پیش، "سارا گیلبرت"، سرپرست تیم تهیه واکسن کرونا گفت: در مورد نتایج بدست آمده از مطالعات و نتیجه بخشی این واکسن، خوش بین است. من شخصاً خیلی مطمئن هستم. فکر میکنم با درجهای از خوش بینی که وجود دارد، شانس خوبی برای موثر بودن این واکسن وجود دارد. مذاکراتی نیز با چند دولت به منظور سرمایه گذاری کلان در خصوص این واکسن شروع شده است که این موضوع، بیش از همه موجب افزایش تولید صنعتی آن خواهد شد.
این پایگاه اینترنتی نوشت: وزیر بهداشت انگلیس اعلام کرده، مبلغ ۲۰ میلیون پوند (معادل ۲۲ میلیون و ۶۰۰ هزار یورو) در اختیار تیم تحقیقاتی آکسفورد قرار داده است. علاوه بر این، مبلغ ۲۲ میلیون پوند دیگر (معادل ۲۴ میلیون و ۹۰۰ هزار یورو) به طرح "تهیه واکسن کالج سلطنتی لندن" اختصاص داده شده است.
هانکوک گفت: ما تمام منابع مورد نیاز مالی آنها را تامین خواهیم کرد تا در اسرع وقت، شانس موفقیت دست یابی به تهیه واکسن کرونا را به حداکثر برسانند. وزیر بهداشت انگلیس با بیان آنکه ه علت عدم قطعیت ها، "آزمون و خطاهایی" در روند تولید یک واکسن وجود دارد در عین حال یادآور شد: ارزش اینکه ما بتوانیم اولین کشور در دنیا در زمینه تولید واکسن کرونا باشیم؛ به اندازهای بزرگ است که بتوانیم همه منابع ممکن را در اختیار آن قرار دهیم. اگر یکی از این دو واکسن جواب دهد، میتوانیم هرچه سریعتر آن را در دسترس انگلیسیها قرار دهیم.