شیوع کووید ۱۹ در آلمان
تغییر رفتارهای اجتماعی در آلمان ماهها دوام خواهند داشت
یک مقام مسئول انستیتو «روبرت کخ» آلمان: مقررات مربوط به تغییر رفتارهای اجتماعی مردم بر اثر کرونا ماهها دوام خواهند داشت.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ آخرین اخبار از شیوع ویروس کرونا در آلمان به شرح زیر است:
برخی فروشگاهها در برلین بازگشایی شدند
به گزارش بخش تصویری آسوشیتدپرس، برخی فروشگاهها در برلین با کاستن از محدودیتهای مرتبط با ویروس کرونا، بازگشایی شدند. یک زن آلمانی در واکنش به بازگشایی برخی فروشگاهها در آلمان گفت: به نظرم حالا زندگی، دوباره به جریان افتاده است. من همیشه از حضور گردشگران خارجی (در اینجا) نفرت داشتم. چون ۳۵ سال است که تنها زندگی میکنم. اما ای کاش آنها (گردشگران) دوباره به اینجا بازگردند. چون زندگی (ما در اینجا) به وجودشان نیاز دارد. من فکر میکنم مردم از اینکه کسی ماسک نزند، قدری نگران میشوند. البته من تنها زمانی از ماسک استفاده میکنم که بخواهم به فروشگاه بروم، هرچند از روز دوشنبه همه باید ماسک بزنند. فکر کنم خیلی خوب است که بار دیگر شاهد بازگشایی فروشگاهها هستیم. چون آنها بخشی از حیات شهر به شمار میآیند.
یک خانم دیگر گفت: (برنامه بازگشایی برخی فروشگاهها در آلمان)، کار خوبی است، اما این طور نیست که موجب شود ذهن من از سایر مسائل (متاثر از ویروس کرونا در اینجا) منحرف شود.
گفتنی است، اکثر فروشگاههای بزرگ زنجیرهای در آلمان از جمله «ایکیا» برای حفظ فاصله فیزیکی خریداران، برچسبهای فاصله گذاری یک و نیم متر فیزیکی را بر روی کفپوش فروشگاههای خود نصب کرده اند.
خطر گسترش ویروس کرونا همچنان جدی است
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس؛ پروفسور دکتر لارس شادِه از مدیران ارشد انستیتو کنترل و پیشگیری از بیماریهای «روبرت کخ» آلمان امروز در یک نشست مطبوعاتی در محل این مرکز در برلین گفت: به رغم پیشرفتهایی که تاکنون در مهار شیوع ویروس کرونا داشتیم، اما خطر گسترش این عفونت ویروسی همچنان جدی است.
وی افزود: هر چه کمتر از طریق رفتارهای (اجتماعی امان)، مانع جهش (ژنی و انتقال) این ویروس از فردی به فرد دیگر شویم، میزان بازتولید (مبتلایان) نیز به همان نسبت افزایش خواهد یافت. در آن صورت، دچار پسرفت خواهیم شد و آن موقع است که فرد مبتلا میتواند بین دو تا حتی سه نفر دیگر را مبتلا کند. این شرایط یعنی آنکه برغم تمامی اقدامات صورت گرفته برای غالب شدن بر چالش (شیوع کرونا)، اما دوباره شاهد شیوع بیشتر خواهیم بود. این (پیش بینی) تقریبا مسلم و حتمی است. وی افزود: تا زمان دسترسی به واکسن این ویروس که البته همه ما نمیدانیم چه زمانی این امر محقق میشود، چارهای نداریم که رفتارمان به گونهای باشد که از (انتشار) این عفونت جلوگیری کنیم. حتی در آلمان که تاکنون چنین وضعی نداشته ایم این احتمال وجود دارد که ویروس دوباره حتی بدون آنکه متوجه شویم وارد روزمره امان شود که در آن صورت شیوع مجددی را شاهد خواهیم بود. این است که باید از وقوع یک چنین وضعی جلوگیری کنیم. به طور حتم این، نکته مهمی است که هرگونه اقدام و تعیین ضابطه در روابط اجتماعی مردم همچنان در بلندمدت نیز باید عملی شود. من فکر میکنم قطعا این مقررات تا ماهها به طول خواهند انجامید؛ تا زمانی که به جواب برسیم و آن موقع خواهد بود که همچون گذشته، تعطیلات ما بدون ویروس سپری خواهند شد و ما به روزمرههای قبلی امان باز خواهیم گشت.
پوتین و مرکل درباره موضوعات مختلف گفتگو کردند
به گزارش خبرگزاری تاس، کرملین از گفتگوی ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه و آنگلا مرکل صدراعظم آلمان درباره قیمت نفت در بازار خبر داد.
کرملین افزود: آنها همچنین درباره مبارزه با ویروس کرونا و تلاش برای حل بحران و درگیریها در اوکراین، سوریه و لیبی نیز گفتگو کردند.
از سرگیری فعالیت مراسم و اجتماعات مذهبی در برلین با رعایت اصول بهداشتی
واکسن احتمالی کرونا در آلمان مجوز تست بالینی گرفت
انستیتو پاول اُرلیش آلمان دارویی را به عنوان پیش مقدمه واکسن کرونا روی ۲۰۰ داوطلب آزمایش میکند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از برلین، ۸۰ طرح در سراسر جهان هم اکنون روی واکسن کرونا در حال انجام است و از این میان چهار نمونه در چین، آمریکا و آلمان به مرحله بالینی رسیده اند.
انستیتو پاول ارلیش (PEI) نخستین موسسه آلمانی است که مجوز آزمایش بالینی واکسن احتمالی کرونا را دریافت کرده است. این مرکز تحقیقات علمی که در شهر ماینس قرار دارد اعلام کرد دارویی تهیه شده که به زودی آزمایش خواهد شد.
آنها به داوطلبان اطمینان دادهاند که مجوز بالینی، با ارزیابی دقیق جوانب احتمالی دریافت شده است و کمترین ریسک را دارد.
ساخت و عرضه یک واکسن معمولا چند سال طول میکشد و کسب اطمینان از کارایی آن چند مرحله دارد. دستگاههای نظارتی و مسئول تنها در مواردی مجوز آزمایش واکسن جدید روی انسان را میدهند که اثربخشی دارو در آزمایشگاهها و روی حیوانات اثبات شده باشد.