پخش زنده
امروز: -
معاون صدای رسانه ملی گفت: در سال جهش تولید تصمیم داریم ضمن انعکاس تولیدات، معرفی کار آفرینان برتر و فعالان اقتصادی برنامههای رادیویی را به لحاظ ساختاری و محتوایی ارتقا دهیم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای حمید شاه آبادی در نشست خبری با اهالی رسانه افزود: سال ۹۹ که با نام جهش تولید نام گذاری شده در شرایطی آغاز کردیم که کشور تحت تأثیر کرونا بود و هست. آنتن رادیو هم بر اساس این موضوع جدول پخش (کنداکتور) خود را تغییر داد.
وی افزود: نام گذاری هم برای آحاد مردم به ویژه رادیو تکالیفی را به وجود آورد ما تصمیم داریم ضمن معرفی دستاوردهای اقتصادی و کار آفرینان برتر کیفیت ساختاری و محتوایی برنامههای خود را ارتقا دهیم. تابلو واردات که همه واردات را زیر ذره بین قرار میدهد از جمله برنامههای ما است.
آقای شاه آبادی گفت: پارسال پس از ۶ سال جشنواره رادیو را راه انداختیم و مورد استقبال مردم قرار گرفت، آثار بخش مردمی ۲ و نیم برابر شد و در بخش بین الملل نیز استقبال خوبی شد.
وی ادامه داد: به محض اینکه مشکل کرونا حل شود خود را برای برگزاری دوره پانزدهم آماده میکنیم.
معاون صدای رسانه ملی با اشاره به ۴ اردیبهشت روز رادیو گفت: اگر چه جشنواره رادیو را نداریم، اما امسال برای تجلیل از دست اندر کاران رادیو و نگاه به ۴۰ سال پیشرفت رادیو و چشم انداز رادیو فرصت مغتنمی است. آنچه که امروز شاهدش هستیم ۱۶ شبکه سراسری و صدها دقیقه برنامه است.
وی افزود: در ابتدای تحول در ساختار برنامههای رادیویی بیم آن میرفت که با توجه به رسانههای مختلف رادیو نقش خود را از دست بدهد، اما با تلاش همکاران این اتفاق نیافتاد.
آقای شاه آبادی گفت: ساختارهای برنامه سازی در رادیو بهبود یافت و برنامهها متنوع شد. با ارائه تعاریف جدید و تغییر نسبتها توانستیم تنوع را به وجود بیاوریم.
وی افزود: ایجاد مجلههای ترکیبی، مستندهای رادیویی، تولید مسابقههای گوناگون و ساختارهای نوین برنامه سازی، تولید قطعات کوتاه و ایجاد بانک میان برنامه توانست رادیو را متحول کند. ما از تولید برنامههای طولانی جلوگیری کردیم و ۱۴ قالب کهنه را به ۷ قالب جدید تبدیل کردیم.
وی گفت: در حوزه محتوا، توجه به بخش طنز با وجود بیش از ۲۶ برنامه طنز پایه از اقداماتی بود که در دستور کار قرار گرفت. نگاه به شهرستانها و عمومیت یافتن برنامههای ملی از دیگر کارهایی بود که انجام شد.
معاون صدای رسانه ملی افزود: دستور العمل جدی دیگر ما توجه به موضوعات بیانیه گام دوم انقلاب بود که ان شاءالله با تشکیل ستاد گام دوم، بند بند آن بررسی و ۱۱ سرفصل مشخص را در دستور کار برنامه سازان قرار میدهیم.
وی ادامه داد: زبان فارسی یکی از دغدغههای جدی در رادیو است ما تصمیم داریم نگذاریم مهمانان و کارشناسان ما از زبان غیر فارسی استفاده کنند. نرم افزار پارسی یار را طراحی و بیش از ۸۰۰ کلمه فراموش شده را احیا کردیم که قابل استفاده است.
آقای شاه آبادی گفت: در آستانه ماه مبارک رمضان با آمادگی کامل وارد این فضا میشویم، امسال اجتماعات برگزار نمیشود و رسانه باید جدیتر به این موضوع وارد شود و به مسائل مذهبی بپردازد.
وی افزود: افتتاح رادیو فصلی ترتیل، ۲۵۸ عنوان برنامه و در مجموع ۵۷۲ قطعه برنامه و نمایشهای رادیویی از جمله فعالیتهای ما است که امیدواریم رسانه بتواند در شبهای قدر و عید فطر حال و هوای رمضانی ایجاد کند.
ارگ به موزه رادیو تبدیل میشود
معاون صدای رسانه ملی گفت: محل اتفاق نظر وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی و سازمان صدا و سیما برای موزه رادیو ساختمان ارگ است.
وی درباره روند ساخت موزه رادیو گفت: مجموعه ارگ به دلیل داشتن منطقهای که در اختیار صدا و سیما است و پیشینه رادیویی که دارد ظرفیت خوبی برای تبدیل به موزه برای بازدید آیندگان دارد.
وی ادامه داد: به همراه معاونت فنی سازمان از آنجا بازدید کردیم و معاونت فنی برای احیا و روابط عمومی برای پیگیری روند کار قرار داده شده اند.
آقای شاه آبادی گفت: قبول دارم سرعت کار کم است و باید تلاش کنیم زودتر موزه رادیو شکل بگیرد.