جدیدترین اخبار کرونا در انگلیس
آمار مبتلایان به کرونا در انگلیس از ۱۲۹ هزار نفر گذشت
آمار ابتلا به ویروس کرونا در انگلیس به ۱۲۹ هزار و ۴۴ نفر اعلام شده است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، آمار ابتلا، جان باختگان و بهبود یافتگان کرونا در انگلیس به شرح زیر است:
کل موارد ابتلا به ویروس کرونا در انگلیس ۱۲۹ هزار و ۴۴ نفر، جان باختگان ۱۷ هزار و ۳۷۷ نفر، و حال ۱۵۵۹ نفر نیز وخیم اعلام شده است.
یک سوم کادر درمانی به ویروس مبتلا شده اند
بر اساس برخی گزارش ها، یک سوم از اعضای کادر درمانی انگلیس به کرونا مبتلا شده اند.
شبکه تلویزیونی الجزیره گزارش داد حدود یک سوم از اعضای کادر پزشکی این کشور به ویروس کرونا مبتلا شده و دهها نفر از کارکنان بخش بهداشت و درمان این کشور نیز فوت کرده اند.
تهدید حملات تروریستی به بیمارستان ها و دیگر مکان های آسیب پذیر
یک افسر بلندپایه پلیس انگلیس فاش کرد تروریستها خواستار حمله به بیمارستانها و دیگر «مکانهای آسیب پذیر» این کشور همزمان با شیوع ویروس کرونا هستند.
این روزنامه در گزارشی به قلم لیزی دردن در پایگاه اینترنتی خود نوشت: در بحبوحه هشدارها درباره اینکه افراط گرایان از شیوع بیماری همه گیر کووید ۱۹ برای جذب نیرو و ایجاد دیدگاههای افراطی در آنان استفاده میکنند، افسران ضدتروریستی انگلیس مشغول توزیع دفترچههایی حاوی توصیههای امنیتی حفاظتی در میان مسئول نظام ملی بهداشتی کشور هستند.
نیک آدامز، هماهنگ کننده ملی برنامه ضدتروریستی «پیشگیری» به این روزنامه گفت حامیان داعش «مردم را ترغیب میکنند تا مکانهایی را بیش از همه آسیب پذیر به نظر میرسند، هدف قرار دهند.»
وی گفت تروریستها در دوران تعطیلی کشور به خاطر شیوع ویروس خواستار این حملات میشوند به این امید که پلیس و دستگاههای امنیتی را «سردرگم کنند و از پای درآورند».
او تصریح کرد: «ما شاهد سوءاستفاده از این شرایط برای ترغیب مردم به اقدامات خشونت آمیز هستیم. واقعیت این است که ما برای هر گونه رویداد احتمالی از این دست بسیار آماده ایم، و هر گونه مطالب و پیامهای اینچنینی را که در سراسر جهان منتشرمی شود زیر نظر داریم.»
وی گفت: «ما با همکارانمان در کشورهای (عضو ائتلاف اطلاعاتی) «پنج چشم» از نزدیک همکاری میکنیم، و شبکههای مشاوران جامعه و دانشگاهی نحوه انتشار اطلاعات را زیر نظر دارند و تلاش میکنند اطمینان یابند توصیههای امنیتی حفاظتی مطابق با شرایط مکانهایی که ممکن است به عنوان مکانهای آسیب پذیرتر قلمداد شوند، تنظیم شود.»
داعش با درخواست از حامیان خود برای راه اندازی قتل عام علیه «اهداف نرم»، از جمله جاذبههای گردشگری و کانونهای حمل و نقل، الهام بخش حملات در سراسر جهان شده است. اما با اجرای تدابیر مربوط به تعطیلی کشور برای مقابله با شیوع ویروس کرونا، بیمارستانها به یکی از شلوغترین مکانها در کشور تبدیل شده اند، در حالی که اهداف قبلی متروکه شده اند.
توصیه امنیتی که «دفتر ملی امنتی مبارزه با تروریسم» صادر کرده است، معمولاً برای مکانهای بزرگ، عبادتگاهها و مکانهای دیگری که جمعیت زیادی را به سوی خود میکشند، صادر میشود.
در گذشته تروریستها و گروههای تروریستی به بیمارستان در چند کشور حمله کرده اند، از جمله قتل عام سال ۲۰۱۷ در بیمارستانی نظامی در کابل، که داعش مسئولیت آن را بر عهده گرفت. چنین حملاتی در حالت عادی در زمان درگیریها انجام میشود.
نیک آدامز، هماهنگ کننده ملی برنامه ضدتروریستی «پیشگیری» گفت: «ما به دنبال شواهدی دال بسیج کردن مردم برای خشونت و مقابله با بعضی از این تاکتیکهایی هستیم که بخشی از تلاش تبلیغاتی (پروپاگاندا) داعش است.»
وی ابراز نگرانی کرد که گروههای افراطی از نظریههای توطئه درباره ویروس کرونا به عنوان «تله ای» برای جذب نیروهای جدید استفاده میکنند. بستن مدارس، افزایش بیکاری، و تمدید تدابیر برای تعطیلی کشور باعث میشود افراد بیشتری، اغلب به تنهایی، وقت خود را در اینترنت سپری کنند و در برابر این تاکتیکها آسیب پذیرتر باشند.
آدامز گفت: «ما فقط نگران این نیستیم که جوانها وقت بیشتری را در فضای مجازی میگذارنند، بلکه بیشتر نگران تاثیر ناشی از تنها ماندن افراد هستیم. نگرانی من این است که افراد فرصت بیشتری برای وقت گذرانی در این تالارهای گفتگو دارند که در آنها اطلاعات کذب، نفرت، ترس و سردرگمی اشاعه میشود و ممکن است موجب افراطی شدن دیدگاههای کاربران شود.»
مردم خودشان ماسک خانگی درست کنند
گروهی از دانشمندان در انگلیس به مردم توصیه کردند: حالا که دولت قادر به تأمین ماسک مورد نیاز مردم نیست، در منزل و با استفاده از پارچههای معمولی، ماسکهای قابل شستشو تولید و از آنها استفاده کنند.
نشریه انگلیسی گاردین نوشت، این دانشمندان میگویند سیاستهای دولت در بخش بهداشت و درمان به ویژه تهیه، تدارک و عرضه ماسکهای بهداشتی هیچ کمکی به جلوگیری از شیوع و همه گیری ویروس کرونا نکرده است. به مردم توصیه میشود با استفاده از پارچه، لباسهای مستعمل یا دستگیره آشپزخانه، برای خودشان ماسک بدوزند و در خارج از منزل حتماً از آن استفاده کنند.
پروفسور سیان گرافیتس که در سال ۲۰۰۳ میلادی سرپرستی تیم تحقیقاتی دولت هنگ کنگ را در ارتباط با شیوع ویروس سارس به عهده داشت، میگوید مردم انگلیس هم مانند مردم آمریکا باید در منزل ماسکهای خانگی تولید و در اماکن عمومی از آنها استفاده کنند.
پروفسور تریش گرین هال از اساتید دانشگاه آکسفورد نیز به مردم توصیه کرد از همین ماسکها استفاده کنند.
وی افزود: این ماسک ها– که میتوان با استفاده از پارچههای نرم پنبهای آنها را تولید کرد- به طور قابل توجهی از احتمال انتشار ویروس کرونا از بازدم و سرفه و عطسه احتمالی افرادِ ناقل جلوگیری میکند.
گرین هال توصیه کرد برای تهیه این ماسکها لایهای از دستگیره آشپزخانه را وسط پارچه پنبهای قرار بدهید و حاشیه آن را بدوزید و از کش یا بندهای پارچهای استفاده کنید. به گفته او این ماسکها میتوانند تا ۹۵ درصد از انتشار ویروس کرونا از بازدم، سرفه و عطسه احتمالی افراد ناقل جلوگیری کنند.
نیاز خانواده های انگلیسی به دریافت کمک از دولت
نتایج یک نظرسنجی جدید نشان داد: یک سوم خانوارهای انگلیسی معتقدند برای پشت سر گذاشتن بحران کرونا احتمالاً در سه ماه آینده به حمایتهای مالی دولت نیاز خواهند داشت.
به گزارش خبرگزاری رویترز از لندن، این گزارش نشان دهنده بد بینی فزاینده درباره امنیت شغلی و سلامت اقتصاد انگلیس است. شرکت تحقیقاتی کانتار اعلام کرد: ۴۴ درصد از افراد شاغل معتقد بودند شغل آنها نسبت به ۱۲ ماه قبل، امنیت کمتری دارد. این بدترین رقم از زمان انجام این نظرسنجی در اوت ۲۰۱۱ است.
از زمانیکه اقدامات قرنطینه ماه مارس در انگلیس به اجرا در آمده است، اعتماد به سلامت اقتصاد انگلیس نیز کاهش یافته است. کانتار روز چهارشنبه اعلام کرد: ۶۵ درصد افراد گفته اند عملکرد اقتصاد در مقایسه با ۱۲ ماه قبل، بدتر شده است. این مؤسسه اعلام کرده است: میزان تولید اقتصادی در دوره آوریل تا ژوئن احتمالاً ۳۵ درصد کاهش مییابد و دو میلیون تن مشاغل خود را به سبب تاثیر ویروس کرونا از دست میدهند.
دولت انگلیس یک بسته نجات اقتصادی به مبلغ بیش از ۵۰۰ میلیارد دلار اعلام کرده است. این مبلغ از جمله صرف پرداخت تا ۸۰ درصد از حقوق افراد برای به حداقل رساندن اخراجها و تضمین پرداخت تا ۸۰ درصد از وامهای بانکی به کسب و کارهای کوچک خواهد شد.
این نظرسنجی نشان داد: مردم عمدتاً از این مداخله حمایت میکنند. ۸۴ درصد افراد موافق یا به شدت موافق بودند که دولت باید به هر قیمتی، به مردم و کسب و کارهای آسیب دیده از ویروس کرونا، کمک کند.
۶۰ درصد گفتند دولت در برخورد با ویروس کرونا عملکردی خوب یا بسیار خوب دارد که باعث تقویت حمایت از حزب محافظه کار بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس شده است. این رقم نسبت به ماه مارس، چهار درصد بیشتر است.
هواپیمای حامل تجهیزات بهداشتی ترکیه وارد انگلیس شد
پایگاه اینترنتی روزنامه گاردین نوشت، هواپیمای نیروی هوایی سلطنتی انگلیس حامل تجهیزات حفاظت شخصی ترکیه برای کارکنان بخش بهداشت و درمان این کشور سرانجام پس از چند روز تاخیر به زمین نشست.
بنا بر اطلاعات رادار باکس سایت ردیابی مسیر هواپیماها، هواپیمای ایرباس A۴۰۰-M پس از برخاستن از فرودگاه استانبول حدود ساعت سه بامداد روز چهارشنبه به وقت محلی انگلیس در پایگاه برایز نورتون نیروی دریایی سلطنتی این کشور به زمین نشست.
این هواپیما از پایگاه اکسفورد شایر انگلیس برخاسته بود؛ پایگاهی که در آن دو هواپیمای دیگر در انتظار پرواز برای انتقال تجهیزات بیشتر از ترکیه هستند.
مشخص نیست محموله این هواپیما که قرار بود روز یکشنبه وارد انگلیس شود ۴۰۰ هزار دستکش جراحی را که لندن به شدت نیازمند آن است شامل میشود یا خیر.
دولت انگلیس به خاطر ناتوانی در تامین تجهیزات حفاظت شخصی کارکنان بخش بهداشت و درمان این کشور برای رسیدگی به بیماران مبتلا به کرونا با موجی از انتقادها روبرو شده است.
این در حالی است که وزرای دولت انگلیس تاکید دارند به هر شیوه ممکن برای فراهم کردن کیتهای آزمایش کرونا متوسل شده اند و میگویند با توجه به حجم غیرقابل پیش بینی تقاضا در جهان، اوضاع بسیار پیچیده شده است.
سایمون کلارک وزیر دولت محلی انگلیس اوایل این هفته زمان دقیقی را برای ورود این هواپیما مشخص نکرد و تنها گفت تجهیزات در چند روز اینده وارد کشور میشود.
از سوی دیگر دولت انگلیس اعلام کرد ۱۴۰ هزار دستکش از برمه وارد این کشور شده است، اما با توجه به اینکه بخش بهداشت و درمان روزانه ۱۵۰ هزار دستکش استفاده میکند تقاضا برای آن همچنان بالاست.
اتحادیه تجاری انگلیس با نگرانی از اینکه جان کارکنان بیمارستانها و خانههای سالمندان در معرض خطر قرار دارد خواستار تحقیقات مستقل درباره نحوه عملکرد دولت در بحران کرونا تا پیش از پایان سال شد.
ریشی سوناک وزیر دارایی انگلیس در عین حال اعلام کرد افرادی که در خط مقدم مبارزه با کرونا حضور دارند باید اطمینان داشته باشند که همه توان خود را برای تامین تجهیزات مورد نیاز آنها به کار خواهیم گرفت.
حزب لیبرال دموکرات انگلیس
دولت در واکنش به بحران همه گیری ویروس کرونا کند بود
به گزارش خبرگزاری رویترز، حزب لیبرال دموکرات انگلیس: دولت در تامین و ارائه تجهیزات محافظتی کوتاهی کرد و در واکنش به بحران همه گیری ویروس کرونا کند بود.
حزب مخالف لیبرال دموکرات انگلیس اعلام کرد درباره نحوه عملکرد بوریس جانسون نخست وزیر در دوره بحران شیوع ویروس کرونا باید تحقیقاتی مستقل انجام شود.
به گزارش خبرگزاری رویترز از لندن ، اد دیوی کفیل رهبر حزب لیبرال دموکرات گفت هنگامیکه این بحران را پشت سر گذاشتیم باید تحقیقاتی مستقل انجام شود تا به طور رسمی واکنش دولت به شیوع کرونا مورد بررسی قرار گیرد، بنابراین می توانیم از این بحران درس بگیریم.
وی افزود با توجه به قصور شوکه کننده ای که در تامین تجهیزات محافظتی برای کارکنان صورت گرفت و واکنش کند دولت ، این تحقیقات باید با قدرتمندترین شیوه های ممکن صورت گیرد تا حقیقت مشخص شود و امکان پاسخگویی بوریس جانسون به سوالات مهمی که روز به روز مطرح می شود فراهم گردد.
کی یر استامر رهبر حزب مخالف کارگرنیز اعلام کرد دولت در واکنش به بحران شیوع کرونا کند عمل کرده است و در بعضی موارد باید به نحوه عملکرد دولت در این بحران نگاهی انداخته شود.