جدیدترین اخبار کرونا در آمریکا
آمار قربانیان کرونا درآمریکا از ۴۵ هزار نفر گذشت
آمار ابتلا به کرونا در آمریکا ۸۱۹ هزار و ۱۶۴ نفر و جان باختگان ۴۵ هزار و 385 نفر اعلام شده است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، آمار ابتلا، جان باختگان و بهبود یافتگان کرونا در آمریکا به شرح زیر است:
افزایش تعداد جان باختگان در آمریکا
شمارش خبرگزاری رویترز در مورد تعداد جان باختگان ویروس کرونا در آمریکا نشان میدهد تعداد این افراد روز سه شنبه از ۴۵ هزار تن فراتر رفت و در مدت کمتر از یک هفته به دوبرابر رسید.
به گزارش خبرگزاری رویترز، تعداد افرادی که در یک روز جان خود را از دست داده اند نیز تقریبا بی سابقه است.
در حالی که آلودگی بیش از ۸۱۰ هزار نفر در آمریکا به ویروس کرونا تایید شده است، این کشور بالاترین موارد تایید شده آلودگی به ویروس کرونا در جهان را به خود اختصاص داده است. تعداد مبتلایان به کرونا در آمریکا، تقریبا چهار برابر اسپانیا است که پس از آمریکا بیشترین تعداد مبتلایان را در جهان دارد. تعداد افرادی که روز سه شنبه درسراسر جهان به ویروس کرونا مبتلا شده بودند بالغ بر دو و نیم میلیون نفر بود.
تعداد افرادی که فقط روز سه شنبه در آمریکا فوت کردند، ۲ هزار و ۷۵۰ تن بود. این تعداد اندکی کمتر از دو هزار و ۸۰۶ نفری بود که در روز ۱۵ آوریل جان خود را از دست دادند و رکورد بیشترین تعداد افراد فوت شده در یک روز را ثبت کردند.
ایالتهای نیوجرسی، پنسیلوانیا و میشیگان روز سه شنبه بالاترین تعداد روزانه افراد جان باخته از ویروس کرونا در این ایالتها را گزارش کردند و در مجموع ۸۰۰ تن از جان باختگان را به خود اختصاص دادند. ایالت نیویورک که کانون شیوع ویروس کرونا در آمریکاست، ۴۸۱ مورد مرگ جدید را گزارش داد.
به نظر میرسد که موارد جدید گزارش شده درآمریکا این هفته رو به کاهش باشد و رقم آن در چهار روز گذشته تا روز سه شنبه کمتر از ۳۰ هزار نفر در روز افزایش یافت. آمریکا ۴ آوریل تعداد بی سابقه ۳۵ هزار و ۳۹۲ مورد جدید از ابتلا به ویروس کرونا را داشت.
چند ایالت از جمله جورجیا و کارولینای جنوبی برخی محدویتهایی که در زمان همه گیری شیوع کرونا به اجرا در آورده بودند کاهش دادند. این محدودیتها موجب تعطیلی کسب و کارها شده و مردم عمدتا به خانه هایشان محدود شده بودند. کاهش محدویتها در پی وقوع اعتراضهایی در میشیگان، پنسیلوانیا، کالیفرنیا و مکانهای دیگر صورت گرفت.
نظر سنجی رویترز و موسسه ایپسوس که روز سه شنبه منتشر شد نشان داد بیشتر آمریکاییها معتقدند دستورات مبنی بر باقی ماندن در خانه با وجود خسارتی که به اقتصاد امریکا وارد میشود باید همچنان به قوت خود باقی بماند تا زمانیکه مقامات سلامت همگانی اعلام کنند لغو محدویتها ایمن است.
اقدامات صورت گرفته برای مهار شیوع ویروس کرونا بیش از ۲۲ میلیون نفر را مجبور کرد ماه گذشته برای استفاده از بیمه بیکاری درخواست بدهند. قیمتهای نفت نیز سقوط کرده اند، زیرا همه گیری ویروس کرونا تقاضا برای سوخت را از بین برده است.
میلیونها آمریکایی، شغل خود را از دست دادهاند
ترامپ در نشست خبری کارگروه مقابله با کرونای کاخ سفید گفت: مبارزه با دشمن نامرئی تاثیر زیادی بر روی نیروی کاری آمریکا داشته است. میلیونها آمریکایی برای نجات جان خود و هموطنانشان شغل خود را از دست داده اند.
موج دوم کرونا شاید بدتر باشد
یک مقام بلندپایه بهداشتی آمریکا گفت: موج دوم شیوع ویروس کرونا در این کشور میتواند حتی بدتر و مخربتر از موج اول باشد، زیرا احتمالاً با آغاز فصل آنفلوآنزا همزمان خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، رابرت ردفیلد مدیر مرکز پیشگیری و کنترل بیماریها در آمریکا از شهروندان این کشور خواست خود را برای ماههای آینده آماده کنند و واکسن آنفلوآنزا را بزنند.
وی در گفتگو با روزنامه واشنگتن پست افزود: این احتمال میرود که شیوع کرونا در کشور در زمستان آینده حتی دشوارتر از شرایطی باشد که ما اکنون تجربه میکنیم، زیرا احتمالاً به طور همزمان شیوع آنفلوآنزا و ویروس کرونا را پیش رو خواهیم داشت.
رد فیلد گفت: چنانچه هر دو بیماری در یک زمان به اوج برسد، میتواند برای سامانه بهداشت و درمان کشور بسیار دشوار باشد.
وی به شهروندان توصیه کرد در آستانه فصل آنفلوآنزا واکسن آن را بزنند تا این امکان را فراهم کنند که تختهای بیمارستانها برای افرادی که ممکن است به کرونا مبتلا شوند، خالی بماند.
بنا بر اعلام دانشگاه جانز هاپکینز، آمریکا بیش از ۸۰۰ هزار مورد ابتلا به کرونا را از زمان شیوع این بیماری ثبت کرده است و ۴۴ هزار و ۸۴۵ تن جان باخته اند که بالاترین آمار تلفات در میان همه کشورهای جهان است.
سوء استفاده ترامپ از فضای رسانه کرونا برای کمپین ریاست جمهوری
شبکه فرانس ۲۴ گزارش داد اگر به اظهارات دونالد ترامپ در تلویزیون گوش بدهیم، متوجه میشویم که بیش از دو سوم سخنان رئیس جمهور به برنامههای وی برای انتخابات ۲۰۲۰ مربوط میشود، نه به حل بحران ناشی از ویروس کرونا و تنها موضوع مورد علاقه ترامپ رأی دهندگان وی هستند.
به گزارش این شبکه تلویزیونی، تظاهرات در مخالفت با قرنطینه خانگی در آمریکا همچنان ادامه دارد.
آمریکا بیشترین آسیب را از شیوع بیماری کووید-۱۹ دیده است. در این اوضاع، ترامپ با اندرو کومو، فرماندار نیویورک که وی را "یکی از بهترین دشمنان سیاسی" خود در این شرایط میداند، در کاخ سفید دیدار کرد. اندرو کومو از حزب دموکرات، در روزهای اخیر انتقادات خود ضد ترامپ را افزایش داده است.
مجری شبکه در این باره با متیو مابین (Mathieu Mabin) خبرنگار شبکه در واشنگتن گفتگو کرد و از وی پرسید: از لحاظ رسمی گفتگو میان کومو و ترامپ مثبت ارزیابی شده است. با توجه به اینکه ایالت نیویورک بیش از دیگر ایالتهای آمریکا گرفتار ویروس کرونا شده است، در این شرایط بحرانی کدامیک از این دو نفر به دیگری نیاز بیشتری دارد؟
کل موارد ابتلا ۸۱۹ هزار و ۱۶۴ نفر، بهبود یافتگان ۸۲ هزار و ۹۷۳ نفر و جان باختگان ۴۵ هزار و ۳۴۰ نفر اعلام شده است.
حال ۱۴ هزار و ۱۶ نفر نیز وخیم اعلام شده است.
شهرهای کوچک آمریکا هم با بحران مواجه اند
شبکه سی ان ان گزارش داد: وضع شهرهای کوچک آمریکا هم به علت شیوع ویروس کرونا بحرانی است.
این شبکه تلویزیونی افزود: هر چند شهرهای بزرگ آمریکا بر اثر این بیماری همه گیر به شدت متضرر شده اند، شهرهای کوچک هم با بحرانهای خاص خود مواجه اند. ساکنان شهر واترلو در ایالت آیووا از فرماندار این منطقه خواستند کارخانه تولید مواد غذایی تایسون را در این منطقه تعطیل کند، زیرا از مجموع ۳۷۴ مبتلا به ویروس کرونا در این شهر ۱۸۲ تن از کارکنان این مرکز تولید مواد غذایی هستند.
کوونتین هارت شهردار واترلو در مصاحبه با شبکه سی ان ان گفت: با وجود درخواستها برای تعطیلی کارخانه تولید مواد غذایی تایسون هنوز فرماندار ایالت آیووا فرمان تعطیلی این کارخانه را صادر نکرده است. این سئوالی است که ساکنان منطقه واترلو هم میپرسند. شهر واترول حدود هفتاد هزار نفر جمعیت دارد که حدود ۱۶ درصد جمعیت آن را آفریقایی تبارها و سایر رنگین پوستان تشکیل میدهند. همچنین بخشی از ساکنان آن هم اصالتا اهالی مناطقی مانند لیبریا، برمه، بوسنی و اهالی کشورهای لاتین تبار هستند. در بسیاری از مراکز تولیدی و کارخانجات این منطقه تعداد بسیاری از افراد به ویروس کرونا مبتلا شده اند و آمارهای واقعی در این خصوص هم منتشر نمیشود. ولی تاکنون هیچ اقدامی برای تعطیلی این مرکز و مقابله با شیوع کرونا در این منطقه انجام نشده است.
شهردار واترلو افزود: در حال حاضر، بیش از ۳۸۰ نفر در اینجا به کرونا مبتلا شده اند که حدود ۹۰ درصد این افراد کارکنان کارخانه مواد غذایی تایسون هستند. تاکنون تنها توانسته ایم در سه بیمارستان و کلینیک این شهر حدود ۱۵۰۰ تست کرونا انجام دهیم. ما همچنان در انتظار هستیم که امکانات لازم برای انجام تستهای کرونا در اختیار ما قرار گیرد، اما هنوز این امکانات به ما داده نشده است.
وی اضافه کرد: ما بعنوان مسئولان منتخب شهری همگی نامهای را به کارخانه تولید مواد غذایی تایسون ارسال و درخواست کرده ایم که این کارخانه را تعطیل کنند و از همه نیروهای شاغل در این مرکز تست کرونا بگیرند، اما هنوز نه این کارخانه تعطیل شده و نه از کارکنان آن تست گرفته شده است.
مشکل جدی دستکشها و ماسکهای رها شده در خیابانهای آمریکا
پایگاه اینترنتی شبکه سی ان ان در گزارشی نوشت، مشکل رها سازی دستکشها و ماسکهای استفاده شده در خیابانهای آمریکا
تا حدی جدی شده است که بسیاری از ایالتها و سازمانهای بهداشتی این کشور به شهروندان درباره رها کردن تجهیزات حفاظت شخصی خود در خیابانها و پارکینگها هشدار داده اند.
به موجب این گزارش، اداره پلیس شهر سوامسکات در ایالت ماساچوست نیز اعلام کرده است افرادی که وسائل بهداشتی خود را در خیابانها رها میکنند تا پنج هزار و ۵۰۰ دلار جریمه میشوند.
این مرکز به شهروندان سوامسکات اعلام کرد باید مانع از شیوع هرچه بیشتر ویروس کرونا شویم و با انداختن وسائل و تجهیزات بهداشتی خود به داخل سطل زباله میتوانیم هرچه زودتر این ویروس را نابود کنیم. ما شاهد چنین اتفاقی در تمام سطح شهر هستیم و از شما میخواهیم که از رها کردن وسائل بهداشتی خود در خیابانها خودداری کنید چرا که شما با این کار زحمت و نگرانی افرادی را که مجبور به جمع آوری این زبالهها هستند دوچندان میکنید، این افراد نیز نگران سلامت خود هستند.
مارک بنفیلد استاد دانشگاه لوئیزیانا میگوید بررسیها نشان میدهد دستکشها بیشتر از دیگر وسائل حفاظت شخصی در خیابانها رها شده اند چرا که در آمریکا تهیه ماسک دشوار است. در چین، ماسک به طور رایگان در اختیار شهروندان قرار میگیرد از این رو شاهد رها شدن ماسکها در خیابانها هستیم.
وی افزود دستکش و ماسک از جنس پلاستیک هستند و با رها شدن در محیط زیست وارد فاضلاب و پس از تبدیل شدن به ذرات پلاستیکی بسیار ریز با سموم و دیگر مواد شیمیایی ترکیب میشوند. هنگامیکه حیوانات آبزی آنها را میخورند نه تنها پلاستیک بلکه مواد شیمیایی نیز وارد بدن آنها میشود.
دیگر کارشناسان نیز درباره خطراتی که رها شدن این اقلام پلاستیکی میتواند برای محیط زیست داشته باشد هشدار داده اند.
ادرین اسپوزیتو مدیر یک کمپین محافظت از محیط زیست میگوید تجهیزات حفاظت شخصی برای محافظت از ما در مقابل عوامل بیماری زا هستند نه اینکه معضل محیط زیستی و آلودگی با پلاستیک را ایجاد کنند.
از سوی دیگر دیوید بیدرمن مدیر انجمن پسماندهای جامد آمریکای شمالی میگوید زیانی که این پلاستیکها به جامعه وارد میکند فراتر از اکوسیستم دریایی است و شهروندان جدا از اینکه نباید آنها را در محلهای عمومی رها کنند نباید آنها را با زّبالههای قابل بازیافت در یک کیسه قرار دهند. چرا که این مواد پلاستیکی قابل بازیافت نیستند و باید در کیسههای جداگانه قرار گیرند تا به محیط زیست آسیبی وارد نشود.
مرگ ۴ تن از بومیان وایومینگ
رئیس شورای تجاری آراپاهوی شمالی در ایالت وایومینگ سه شنبه مرگ چهار تن از اعضای این قبیله را بر اثر بیماری کووید ۱۹ تایید کرد.
به گزارش بخش تصویری آسوشیتدپرس، لی اسپونهانتر، رئیس «شورای تجاری آراپاهوی شمالی» در ایالت وایومینگ آمریکا گفت: قبیله آراپاهوی شمالی با کمال تاسف مرگ چهار تن از اعضای خود را تایید میکند.
بازگشت کارکنان شرکت بوئینگ بر سر کار خود
کارکنان شرکت هواپیماسازی بوئینگ آمریکا در بحبوحه نگرانیها درباره شیوع ویروس کرونا، به محل کار خود بازگشتند.
به گزارش بخش تصویری آسوشیتدپرس، یکی از کارکنان بوئینگ گفت: «بله، نگرانیهایی وجود دارد. منظورم این است که ما در حال بازگشت به فضایی هستیم که افرادمان در فاصله بسیار نزدیک به هم کار میکنند. ساخت هواپیما نیاز به افرادی زیادی دارد که در فاصله بسیار نزدیک به هم کار میکنند. حتی اگر ماسکها و دستکشهای کافی و مواد ضدعفونی و تجهیزات لازم برای آن وجود داشته باشد، افراد ما واقعاً نگرانند.»
وی افزود: «زندگی بدون داشتن شغل سخت است. روشن است که افراد باید هزینههای خانواده هایشان را تامین کنند، قبض هایشان را بپردازند، اما این نگرانی هم وجود دارد که به این ویروس آلوده شوند و آن را با خود به خانه ببرند و به عزیزانشان انتقال دهند.»