یکی از رهبران حماس؛
هرگونه حمله فراگیر به غزه درهای جهنم را به روی اسرائیل باز خواهد کرد
اسماعیل رضوان: هنگامی که رژیم صهیونیستی قصد الحاق خاک فلسطین را دارد بداند که درهای جهنم را به روی خود باز کرده است.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین؛ یکی از رهبران جنبش حماس با بیان اینکه رژیم صهیونیستی جرأت حمله فراگیر به نوار غزه را ندارد، چون میداند پاسخ ویرانگری دریافت خواهد کرد و درهای جهنم به روی اش باز خواهد شد.
اسماعیل رضوان تاکید کرد معامله قرن همه کشورهای عربی و اسلامی را هدف گرفته است و این کشورها در نخستین گام باید سفرای آمریکا را از خاک خود اخراج کنند.
رضوان در مصاحبه با این شبکه گفت کابینه جدید رژیم صهیونیستی که به تازگی بر سر آن توافق شده است، کابینه جنگ و الحاق سرزمینهای فلسطینی و عامل اجرای طرح موسوم به معامله قرن ترامپ است. نخستین نمونه از پیامدهای خطرناک تشکیل این کابینه، قصد رژیم اشغالگر برای تجاوز آشکار به مقدسات و مبانی عقیدتی و مصادره حرم ابراهیمی است و این اقدام، نشانه بارز نژادپرستی رژیم صهیونیستی است و ثابت میکند این رژیم خطری برای عقاید و آزادی ادیان به شمار میرود و ما این اقدامات مجرمانه و اشغالگرانه را خطرناک میدانیم و به این رژیم درباره ارتکاب جنایت جدید در حق مقدسات و اراضی فلسطینی هشدار میدهیم و اشغالگران را مسئول کامل پیامدهای احتمالی اقدام مجرمانه مصادره حرم ابراهمی میدانیم. ما از ملت فلسطین میخواهیم برای دفاع از حرم ابراهیمی به میدان بیایند چرا که حرم ابراهیمی مسجد ما است و خاک فلسطین متعلق به ما است. این یک پیام به امت عربی و اسلامی است که باید برای متوقف کردن تحرکات و جنایات رژیم اشغالگر علیه مسجد الاقصی و حرم ابراهیمی و همه مقدسات، کرانه باختری، اراضی و ملت فلسطین به سرعت وارد عمل شوند.
وی در ادامه افزود ما هیچ تفاوتی میان بنی گانتس و نتانیاهو قائل نیستیم و آنها را دو روی یک سکه میدانیم. تشکیل توافق بین آنها بیانگر توافق برای اجرای جنایتهای رژیم اشغالگر علیه مقدسات و اراضی و ملت فلسطین است. ما از حکومت خودگردان میخواهیم پاسخ واقعی به جنگ طلبان صهیونیست که به دنبال الحاق اراضی و تجاوز به مقدسات فلسطین هستند، بدهند و این پاسخ واقعی نیز با محقق شدن وحدت ملی، توقف هماهنگی امنیتی با رژیم اشغالگر صهیونیستی، توقف توافق اسلو و اعلام وحدت واقعی بر اساس پایبندی به اصول ثابت و مقاومت میسر خواهد شد چرا که رژیم اشغالگر زبانی جز زور نمیفهمد و بدون شک با تشکیل کابینه جدید رژیم صهیونیستی چالشهای خطرناکی پیش روی ما و مسئله فلسطین قرار گرفته است، اما ما هرگونه حمله نظامی قریب الوقوع را علیه نوار غزه بعید میدانیم چرا که رژیم اشغالگر میداند هر گونه آسیب رساندن به نوار غزه با پاسخ ویرانگر همراه خواهد بود.
وی در ادامه سخنان خود تصریح کرد توافق حاصل شده بین نتانیاهو و گانتس بیانگر این است که رژیم صهیونیستی تفاوتی بین طرفهای فلسطینی قائل نیست و برای الحاق اراضی و اجرای معامله قرن ترامپ مصمم است. ما مقابله گسترده و فراگیر با رژیم اشغالگر را خواستار هستیم و این مقابله با تدوین راهبرد ملی فلسطین بر اساس پایبندی به اصول ثابت و گزینه مقاومت، توقف توافق اسلو، انتخاب گزینه مقاومت از سوی حکومت خودگردان و توقف هماهنگیهای امنیتی با رژیم صهیونیستی عملیاتی میشود.
اسماعیل رضوان افزود حکومت خودگردان تاکنون به چه چیزی امید بسته است؟ به سرابی به اسم مذاکرات. این در حالی است که رژیم اشغالگر حتی توافق اسلو را نیز نقض کرده است؛ هرچند ما با توافق اسلو مخالف هستیم چرا که حداقل خواستههای ملت فلسطین را پاسخ نمیدهد. فلسطین از دریا (مدیترانه) تا رودخانه (اردن) متعلق به ملت فلسطین است و بر این اساس، زمان اصلاح سازمان آزادیبخش فلسطین و تشکیل نشست موقت سران این سازمان، تحقق وحدت فلسطینی و تشکیل دولت وحدت ملی برای وضع راهبرد ملی مقابله با چالشهای خطرناک ناشی از جنایتهای رژیم صهیونیستی فرا رسیده است.
اسماعیل رضوان خاطرنشان کرد حکومت خودگردان باید هماهنگی امنیتی با رژیم اشغالگر را متوقف و پایان تعهد به توافق اسلو و جانبداری از گزینه مقاومت فلسطین را اعلام کند. از سوی دیگر گروههای مقاومت فلسطین باید انواع و اشکال مقاومت مردمی از جمله مقاومت مسلحانه را حداقل در کرانه باختری برای مقابله با رژیم اشغالگر و شهرک نشینی و الحاق اراضی فعال کنند. حکومت خودگردان باید قبضه امنیتی خود را از سر مقاومت و ملت فلسطین بردارد و حامی پایداری، ثبات و قدرت تقابل ملت فلسطین باشد نه اینکه مردان مقاومت و ملت فلسطین را تحت پیگرد قرار دهد.
رضوان گفت افزود ما میگوییم معامله قرن فقط مسئله فلسطین، حرم ابراهیمی، قدس و کرانه باختری را به تنهایی هدف قرار نمیدهد بلکه امت اسلامی و عربی از جمله لبنان، ایران، سوریه و عراق را هدف قرار میدهد. از این رو از کشورها و دولتهای عربی انتظار میرود سفرای آمریکا را از خاک اخراج کنند و برخی نظامهای سیاسی که برای عادی سازی روابط با رژیم اشغالگر صهیونیستی دچار شوق و ذوق شده اند، این روند را متوقف کنند و از مقاومت و ثبات ملت فلسطین حمایت کنند. کشورهای محور مقاومت نیز باید سطح هماهنگی خود را افزایش دهند. این محور در شرایط خوبی به سر میبرد، ولی باید سطح هماهنگی خود را برای مقابله با این تجاوز که فلسطین و امت را هدف گرفته است، افزایش دهند. چالشهای بسیار خطرناکی پیش رو است. اما همه این توطئهها تا زمانی که خون در رگهای ما جریان دارد و تا زمانی که یک فلسطینی در خاک فلسطین حضور دارد، محقق نخواهد شد. از این رو ما به این رژیم اشغالگر میگوییم هنگامی که قصد الحاق خاک فلسطین را داری و حرمت حرم ابراهیمی را هتک میکنی و به مسجد الاقصی قبله اول مسلمان یورش میبری، آگاه باش که درهای جهنم به روی تو باز خواهد شد.
این رهبر جنبش حماس در پایان سخنان خود گفت جنبش حماس بندهای هشت گانه گروههای مقاومت فلسطینی را پذیرفته است. اما متأسفانه تا این لحظه حکومت خودگردان و محمود عباس واکنش مثبتی نشان نداده اند. به علاوه حماس انتخابات سراسری ریاستی و تشریعی، تشکیل شورای ملی فراگیر، برگزاری انتخابات در داخل و خارج و ایجاد سازش ملی از طریق تشکیل دولت وحدت ملی را پذیرفته است. همه پیشنهادهایی که مطرح شده است روی میز قرار دارد و حماس برای اجرای کامل توافقات قاهره و نتایج نشست سال ۲۰۱۷ میلادی بیروت آمادگی دارد و موافقت خود را با طرح هشت بندی گروههای مقاومت اعلام کرده است.