شیوع ویروس کووید ۱۹
وضعیت دشوار کار مامایی در فرانسه
کرونا فعالیت ماماها را در فرانسه با مشکل رو به رو کرده است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی فرانس ۲۴، در فرانسه مانند سایر نقاط جهان کادر درمان در حال حاضر در خط مقدم برای مقابله با ویروس کرونا هستند. این تنها شامل کادر درمانی که به بیماران مبتلا به کووید - ۱۹ رسیدگی میکنند، نمیشود. برای مثال فعالیت ماماها در این وضعیت بسیار دشوار شده است. ۲۳ هزار ماما در فرانسه فعالیت میکنند. این ماماها در این شرایط به فعالیت خود در محل پایان نداده اند و همچنان زنان باردار را همراهی میکنند. در حال حاضر ماماها تنها سهمیه شش ماسک در هفته را دارند. آنها برای محافظت از خود به ۱۵ برابر ماسک بیشتر نیاز دارند. در دیدارهای ماماها هم حفظ فاصله اجتماعی امکان پذیر نیست.
اولیویه وران وزیر بهداشت فرانسه وعده داده است که ماماها در هفتههای آینده به همان اندازه پرستاران و پزشکان ماسک دریافت کنند که برابر با ۱۸ ماسک در هفته است.
مجموع تلفات کرونا در فرانسه به ۲۰ هزار و ۷۹۶ نفر افزایش یافت
خبرگزاری رویترز گزارش داد: رئیس بهداشت عمومی فرانسه گفت مجموع تلفات کرونا در فرانسه (شامل بیمارستانها و خانههای سالمندان در این کشور) از ۲۰ هزار و ۲۶۵ نفر در روز دوشنبه به ۲۰ هزار و ۷۹۶ نفر افزایش یافت.
شمار تلفات کرونا در خانههای سالمندان فرانسه به ۷۸۹۶ نفر افزایش یافت
خبرگزاری رویترز گزارش داد: رئیس بهداشت عمومی فرانسه گفت شمار تلفات کرونا در خانههای سالمندان فرانسه از ۷۷۵۲ نفر در روز دوشنبه به ۷۸۹۶ نفر افزایش یافت.
آمار تلفات در بیمارستانهای فرانسه به ۱۲ هزار و ۹۰۰ نفر افزایش یافت
خبرگزاری رویترز گزارش داد: رئیس بهداشت عمومی فرانسه گفت آمار تلفات در بیمارستانهای فرانسه از ۱۲ هزار و ۵۱۳ نفر در روز دوشنبه به ۱۲ هزار و ۹۰۰ نفر رسید.
شمار افراد کرونایی بخش آی سی یو در فرانسه به ۵۴۳۳ نفر کاهش یافت
خبرگزاری رویترز گزارش داد: رئیس بهداشت عمومی فرانسه گفت شمار افراد کرونایی بخش آی سی یو در این کشور از ۵۶۸۳ نفر در روز دوشنبه به ۵۴۳۳ نفر کاهش یافت و این نشان دهنده سیزدهمین روز کاهش متوالی است.
شمار افراد بستری کرونایی در فرانسه به ۳۰ هزار و ۱۰۶ نفر کاهش یافت
خبرگزاری رویترز گزارش داد: رئیس بهداشت عمومی فرانسه گفت شمار افراد بستری کرونایی در فرانسه از ۳۰ هزار و ۵۸۴ نفر در روز دوشنبه به ۳۰ هزار و ۱۰۶ نفر در روز سه شنبه کاهش یافت و این نشان دهنده هفدهمین روز کاهش پیاپی است.
انستیتو پاستور فرانسه: قرنطینه خطر ابتلای مجدد را افزایش داده است
به گفته کارشناسان انستیتو پاستور فرانسه، تبعات قرنطینه و جلوگیری از سرایت ویروس کرونا در این کشور، امکان مصونیت افراد را کاهش داده و خطر گسترش مجدد بیماری را به دنبال دارد.
شبکه تلویزیونی فرانس بیست و چهار گزارش داد: برای اولین بار از زمان آغاز اپیدمی ویروس کرونا، تصویری از وضعیت این بیماری همه گیر در فرانسه ترسیم شده است. بر اساس گزارش تهیه شده از سوی انستیتو پاستور در خصوص وضعیت ابتلا به ویروس کرونا در فرانسه، تا ۱۱ ماه مه، ۵ و ۷ دهم مردم این کشور به ویروس کرونا مبتلا میشوند. این در حالی است که به گفته کارشناسان ابتلای ۷۰ درصد مردم به ایجاد مصونیت در جامعه منتهی میشود. پس میبینیم که تا رسیدن به این مصونیت فاصله زیادی باقی است.
گزارشگر این شبکه گفت: این اولین باری است که چنین تصویری در مورد اپیدمی ویروس کووید-۱۹ در فرانسه ترسیم میشود. به عقیده گروهی از کارشناسان انستیتو پاستور، تا ۱۱ ماه مه ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار فرانسوی به ویروس کرونا مبتلا میشوند. البته نرخ ابتلا به ویروس در مناطق مختلف فرانسه متفاوت است. برای مثال در منطقه ایل دو فرانس حدود ۱۲ درصد مردم به ویروس کرونا مبتلا میشوند. اما این نرخ برای منطقه لا نووِل اکیتن Nouvelle-Aquitaine یک و ۴ دهم درصد خواهد بود.
فرانس بیست و چهار بخشی از سخنان یک کارشناس را پخش کرد که گفت: در کشور قرنطینه اعلام شده که در نرخ سرایت بسیار تاثیر گذار است. این طور ارزیابی شده است که قرنطینه نرخ ابتلا را تا ۸۴ درصد کاهش میدهد. پس میبینیم که قرنطینه، گسترش بیماری در بین مردم فرانسه را متوقف کرده است.
گزارشگر افزود: پیش از هفدهم ماه مارس هر بیمار بیش از ۳ نفر را مبتلا میکرد. در حالی که در حال حاضر هر ۲ بیمار میتوانند ۱ نفر را مبتلا کنند. به این ترتیب روند پیشرفت اپیدمی کند و تعداد بیماران کمتر شده است. اما از طرف دیگر افراد کمتری مبتلا میشوند و به این ترتیب افراد کمتر از مصونیت در برابر ویروس برخوردار میشوند و همین مسئله خطر شیوع دوباره اپیدمی را افزایش میدهد.
فرانس بیست و چهار بخشی از سخنان یک کارشناس را پخش کرد. در جریان خروج از قرنطینه میبایست بسیار محتاط بود. به این معنی که حفظ فاصله اجتماعی میبایست تا جایی که ممکن است رعایت شود و از ماسک استفاده کرد و بیماران را تاجایی که امکان دارد از دیگران جدا نمود.
گزارشگر ادامه داد: بر اساس این تحقیقات ۲ و ۶ دهم درصد فرانسویهای مبتلا به ویروس کرونا با خطر بستری شدن روبرو هستند. نرخ تلفات نیز ۲ و ۵ دهم درصد تخمین زده شده است.
انستیتو پاستور فرانسه: سه میلیون و ۷۰۰ هزار فرانسوی به کووید ۱۹ مبتلا خواهند شد
سه میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از مردم فرانسه تا ۲۲ اردیبهشت به بیماری کووید ۱۹ مبتلا خواهند شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از پاریس؛ براساس یک گزارش تحقیقی که انستیتو پاستور فرانسه امروز ۲۱ آوریل آن را منتشر کرد، تا ۱۱ مه (۲۲ اردیبهشت)، سه میلیون ۷۰۰ هزار نفر در فرانسه به ویروس کرونا آلوده خواهند شد. این بدین معنی است که پنج و هفت دهم درصد از جمعیت فرانسه آلوده خواهند شد.
این خبر بد با آمارهای حیرت آور فوتیهای کرونا در فرانسه نگرانیها را در سطح جامعه دوچندان کرده است.
فرانسه/ طرح سه مرحلهای بازگشایی مدارس
وزیر آموزش فرانسه پیشنهاد بازگشایی مدارس از ۱۱ ماه مه، در سه مرحله و با تقسیم هر کلاس به دو کلاس جداگانه را مطرح کرد.
به گزارش رویترز، ژان - میشل بلانکه Jean-Michel Blanquer این پیشنهاد را در جمع اعضای کمیسیون فرهنگی و آموزش مجلس ملی ارائه کرده است. امانوئل مکرون ۱۱ ماه مه را به عنوان آغاز لغو مرحلهای قرنطینه - که در چهارچوب مبارزه با اپیدمی ویروس کرونا اعمال شده - تعیین کرده است.