ارزآوری ۶ میلیون دلاری
افزایش ۷۰ درصدی تولید آجیل و خشکبار در اصفهان
با راه اندازی خط جدید تولید در یکی از بزرگ ترین کارخانههای تولید آجیل و خشکبار کشور، میزان تولید از ۱۵ هزار تن پارسال به بیش از ۲۵ هزار تن افزایش یافته است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان: مدیر عامل این واحد تولیدی گفت: پیش از این در این واحد روزانه ۱۴۰ هزار بسته محصول تولید می شد و با راه اندازی خط جدید این تعداد به ۲۷۰ هزار انواع محصولات افزایش یافته است.
علیرضا حق شناس با اشاره به اینکه تا پیش از این به دلیل کامل نبودن سبد محصولات شرکت امکان صادرات به کشورهای دیگر وجود نداشت، اما با تکمیل سبد محصولات در چند ماه گذشته ۵۰۰ تن انواع محصولات به کشورهای حاشیه خلیج فارس، آلمان، بلژیک، کانادا، صادر شده که ارز آوری ۶ میلیون دلاری همراه داشته است.
وی گفت: در حال حاضر در این مجموعه با ۱۰ خط تولید انواع محصولات شامل پسته، بادام، تخمه افتابگردان و میوههای خشک تهیه و بسته بندی میشود.
مدیر عامل این واحد تولیدی با بیان اینکه با راه اندازی خط جدید در این واحد برای ۴۰ نفر اشتغال فراهم شده گفت: در این مجموعه ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و هفت هزار نفر به صورت غیر مستقیم مشغول به فعالیت هستند.
میزان مصرف اجیل کشور سالانه ۱۷۰ هزار تن است که ۳۰ درصد آن در این واحد تولید و عرضه میشود.
افزایش ۷۰ درصدی تولید آجیل و خشکبار در اصفهان افزایش ۷۰ درصدی تولید آجیل و خشکبار در اصفهان افزایش ۷۰ درصدی تولید آجیل و خشکبار در اصفهان افزایش ۷۰ درصدی تولید آجیل و خشکبار در اصفهان افزایش ۷۰ درصدی تولید آجیل و خشکبار در اصفهان افزایش ۷۰ درصدی تولید آجیل و خشکبار در اصفهان افزایش ۷۰ درصدی تولید آجیل و خشکبار در اصفهان افزایش ۷۰ درصدی تولید آجیل و خشکبار در اصفهان افزایش ۷۰ درصدی تولید آجیل و خشکبار در اصفهان افزایش ۷۰ درصدی تولید آجیل و خشکبار در اصفهان