آخرین اخبار درباره شیوع کرونا در ایتالیا
شمار قربانیان در ایتالیا بیش از ۲۴ هزار نفر
نخست وزیر ایتالیا در مصاحبه با یک روزنامه آلمانی زبان با اشاره به بحران متاثر از ویروس کرونا تاکید کرد ایتالیا تنها مانده است.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما؛ آخرین اخبار از شیوع ویروس کرونا در ایتالیا به شرح زیر است:
وزیر امور خارجه ایتالیا: دوره اوج شیوع را پشت سر گذاشته ایم
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره مباشر، لوئیجی دی مایو وزیر امور خارجه ایتالیا در گفتگو با این شبکه گفت: شمار مبتلایان به ویروس کرونا در ایتالیا با تلاش کادر درمانی و تدابیر پیشگیرانه کاهش یافته است. ایتالیا دوره اوج شیوع ویروس کرونا را پشت سر گذاشته است.
وی افزود: ماه چهارم مه را به عنوان زمان آغاز جزئی فعالیت اقتصادی در کشور اعلام کرده ایم.
وزیر امور خارجه همچنین همکاری کشورش با سازمان جهانی بهداشت در خصوص بحران کرونا را خوب ارزیابی کرد.
شمار قربانیان کرونا در ایتالیا ۲۴ هزار نفر شد
شمار قربانیان ویروس کرونا در ایتالیا از مرز ۲۴ هزار نفر گذشت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از رم، بر اساس امار جدید رسمی منتشر شده در ایتالیا شمار قربانیان تا دوشنبه شب به ۲۴ هزار و ۱۱۴ نفر رسید.
هم اکنون تعداد کل مبتلایان به ویروس کرونا نیز به ۱۸۱ هزار و ۲۲۸ نفر افزایش یافته است. همچنین تعداد کل بهبودیافتگان به ۴۸ هزار ۸۷۷ نفر رسیده است.
نخست وزیر ایتالیا به روزنامه زوددویچه آلمان: ایتالیا تنها مانده است
به گزارش پایگاه اینترنتی ایتالیایی زبان "آفاری ایتالیانی"، "جوزپه کونته"، نخست وزیر ایتالیا در مصاحبه با روزنامه آلمانی "زود دویچه" با تمجید از موضع "اورزولا فون درلاین" رئیس کمیسیون اروپا که به علت قصورات پارلمان و اتحادیه اروپا در برابر ایتالیا از این کشور عذر خواهی کرده بود، گفت: هیچ جای بحثی وجود ندارد. ایتالیا تنها مانده است. اورزولا فون درلاین نیز همینطور فکر میکند. به همین علت نیز او به نمایندگی از اتحادیه اروپا در پارلمان اروپا (از ایتالیا) عذر خواهی کرد. باید بگویم من به طور واقعی از این شیوه رفتار (رئیس پارلمان اروپا) قدردانی میکنم.
کونته سپس از تراز مالی ایتالیا دفاع کرد و گفت: برخی از کلیشهها موجب میشود، بخندم و برخی دیگر به هیچ وجه خنده دار نیست. به عنوان مثال میگویند ایتالیا کشوری است که پول خود را هدر میدهد. اگر ما با کسری بودجه مواجه بودیم فقط به خاطر آن بود که باید بدهیهای های خود را پرداخت کنیم. این کسری بودجه را نیز از زمانی که واحد پول ما لیر بود به ارث برده ایم. به عبارت دیگر، دولت ایتالیا نه تنها پول را هدر نمیدهد بلکه از قوانین اروپا نیز در خصوص کسری بودجه پیروی میکند. به جای کسری بودجه ۲ ممیز ۲ دهم درصدی توافق شده به کسری بودجه ۱ ممیز ۶ دهم درصدی رسیدیم. در زمینه بدهیهای خود نیز همیشه، مرتب به تعهدات خود پایبند هستیم و به آن احترام میگذاریم.
وی افزود: کارشناسان میدانند ایتالیا پرداخت کننده خیلی معتبری است و این، خیلی عالی است. هر چند که این موضوع اغلب فراموش میشود، اما ایتالیا نیز مانند آلمان، یکی از تامین کنندگان منابع مالی اتحادیه اروپا است. اکنون ادعا میشود ایتالیاییها فقط دوست دارند سایر کشورها بدهی اشان را پرداخت کنند. این ادعا نه تنها اشتباه بلکه ناامید کننده نیز هست. این در حالی است که تاریخ، عکس این ادعا را ثابت کرده است. هر بار که مسئله کمک به کشورها پیش آمده که به علت وقایع زمانه تا مرز تبدیل شدن به ویرانه پیش رفته اند، ایتالیا همیشه در خط مقدم کمک و پشتیبانی بوده است. یکی از این نمونهها وقایع پس از جنگ دوم جهانی است. در آن شرایط، ما نه تنها ابراز همبستگی کردیم بلکه به شکل گیری چشم انداز آینده نیز کمک کردیم که در پایان، طرح تشکیل اروپا شکل گرفت.
وزیر بهداشت ایتالیا: نبرد کرونا برنده نداشت
در حالی وزیر بهداشت ایتالیا از اجرای مرحله دوم طرح مقابله با ویروس کرونا در آیندهای نزدیک در این کشور خبر داد که در عین حال تاکید کرده است ایتالیا در نبرد، علیه این ویروس برنده نشده است.
به گزارش پایگاه اینترنتی ایتالیایی زبان " تی جی ونتی کوآترو اسکای"، "روبرتو اسپرانتسا"، وزیر بهداشت ایتالیا با اعلام اینکه در تاریخ ۴ مه امسال (۱۵ اردیبهشت ۹۹) مرحله دوم طرح مقابله با ویروس کرونا در این کشور اجرایی خواهد شد، گفت: نبرد کرونا برندهای نداشته است. وی در مصاحبهای رادیویی یادآور شد: به مراحل پایانی مرحله اول طرح مقابله با ویروس کرونا نزدیک میشویم. اما هنوز نمیتوان در نظر گرفت که مسیر (مقابله با کرونا) پایان یافته است یا خیر. او درباره موضوع برنامه ساز و کار ثبات مالی اروپا و نیز تقسیم بدهیهای ایتالیا در میان دیگر کشورهای عضو اتحادیه اروپا گفت: "روبرتو گوآلتیئری"، وزیر اقتصاد (ایتالیا)، کار خیلی مهمی در گروه یورو انجام داده است. اما به اصطلاح مسابقه نهایی، مسابقه روز پنج شنبه هفته جاری خواهد بود. یعنی روز ۲۳ آوریل امسال (۴ اردیبهشت ۹۹) که در آن شورای اروپا تشکیل جلسه خواهد داد.
محموله جدید دیگر از کمکهای چین به ایتالیا ارسال شد
چین تاکنون به منظور کمک به ایتالیا در مقابله با ویروس کرونا تعداد ۱۳ میلیون عدد ماسک و تعدادی نیز دستگاه تنفس مصنوعی به این کشور ارسال کرده است و حالا سفارت ایتالیا در پکن، دوباره از ارسال محمولهای جدید خبر داد.
به گزارش پایگاه اینترنتی خبرگزاری ایتالیایی زبان "آسکا نیوز"، سفارت ایتالیا در پکن در بیانهای اعلام کرد: امروز، هواپیمای باری جدیدی از پکن به مقصد شهر میلان ایتالیا که حامل اقلام بهداشتی و پزشکی است به پرواز در خواهد آمد. پرواز امروز، بخشی از یک تقویم کاری فشرده حمل و نقل هوایی اقلام بهداشتی است که توسط سفارت ایتالیا و با موافقت وزارت امور خارجه و سازمان حمایتهای مردمی این کشور، سازماندهی شده است.
در روزهای اخیر با هماهنگیهای به عمل آمده میان سازمان حمایتهای مردمی و شبکه دیپلماسی کنسولگری ایتالیا در چین، دو هواپیمای باری، حامل کالاهای پزشکی، وارد ایتالیا شده است. یک هواپیمای حامل اقلام پزشکی، شنبه (هفته جاری) از شهر کانتون چین به شهر پالرمو عزیمت کرد. بر اساس برنامه ریزیهای به عمل آمده، طی ساعتهای آتی نیز یک هواپیما از شهر شنژن چین به مقصد ایتالیا به پرواز در خواهد آمد.
سفارت ایتالیا در پکن در بیانیه خود اعلام کرد: در مجموع، اقدامات به عمل آمده، طی روزهای اخیر، منجر به ارسال تعداد بیش از ۱۳ میلیون عدد ماسک، ۱۴۱ دستگاه تنفس مصنوعی، ۴۳ هزار لباس مخصوص محافظت در برابر ویروس و دیگر اقلام حفاظت شخصی پزشکی از چین به ایتالیا شده است. بخشی از این اقلام توسط سازمان حمایتهای مردمی ایتالیا خریداری و بخشی دیگر توسط برخی موسسات خصوصی و دولتی، دانشگاه شهر ووهان چین و دولت این کشور تامین شده است. سفارت ایتالیا اعلام کرد: این باصطلاح پل هوایی چین-ایتالیا طی این هفته با پروازهای جدیدی از پکن، شنژن، شانگهای و ونژو در چین، همچنان به قوت خود باقی خواهد ماند.
ایل پریماتو نتسیوناله: یک سوم بنگاههای ایتالیا از تعطیلی دائم در هراسند
در حالی دولت ایتالیا خود را برای مرحله دوم طرح مقابله با ویروس کرونا آماده میکند که یک سوم از شرکتها در این کشور بیم آن دارند که دیگر نتوانند به فعالیتهای خود ادامه دهند.
به گزارش پایگاه اینترنتی ایتالیایی زبان " ایل پریماتو نتسیوناله"، سازمان حمایت از مصرف کنندگان ایتالیا در گزارشی اعلام کرد: در حالی که دولت ایتالیا با بهره گیری از نظر کارشناسان و صاحب نظران خود، در فکر اجرای مرحله دوم طرح مقابله با ویروس کرونا و شروع دوباره فعالیت شرکتها است، شمار بسیاری از این شرکتها از اینکه دیگر نتوانند به فعالیتهای تجاری و اقتصادی اشان ادامه دهند، بیمناکند. مدیران ۳۲ درصد از شرکتهای کوچک و متوسط فعال در زمینههای مختلف تجاری و گردشگری بر این باورند که افزایش سختگیریها و تعطیلیهای طولانی مدت میتواند به خطر بسته شدن دائم بنگاههای آنان بینجامد. ۳۵ درصد از صاحبان این مشاغل نیز ترس آن دارند اگر ماندگاری ویروس کرونا در ایتالیا طولانی مدت شود، فعالیت هایشان با توقف کامل روبرو شود.
۵۷ درصد از کارفرمایان فعال در بخشهای تجاری و گردشگری، بیش از گسترش ویروس کرونا، نگران رکود اقتصادی هستند. حتی با بازگشایی بنگاهها و شروع بکار تدریجی آنها از تاریخ ۴ مه امسال (دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۹)، گردش مالی آنها دچار زیانی بیش از ۳۰ میلیارد یورویی خواهد شد. در این صورت گردش مالی مشاغل عمومی به میزان ۲۹ ممیز ۴ دهم، مشاغل هتلداری و اسکان، ۳۱ درصد، دست فروشان و دوره گردها، ۳۲ ممیز ۹ دهم درصد، بنگاههای تجاری غیرمواد غذایی به میزان ۱۹ درصد و شرکتهای فعال در زمینه تهیه و توزیع پوشاک، ۲۵ ممیز ۷ دهم درصد کاهش خواهد یافت.
این شرکتها پس از یک دهه بحران، این بار نیز با از دست دادن بازار فصل بهار، انبوهی از تولیدات و در نتیجه، وصولیهای خود را از دست خواهند داد. سازمان حمایت از مصرف کنندگان ایتالیا در ادامه افزود: اثرات ناشی از شرایط اضطرار به وجود آمده، تا ماه دسامبر امسال (آذر ۹۹) باقی خواهد ماند.
این اثرات، ناشی از محدودیتها و سختگیریهای دولت و نیز تغییر رفتارهای خرید خانوارها است که تحت تاثیر گسترش ویروس کرونا قرار گرفته است. بیش از نیمی از شرکتها به منظور جبران کاهش گردش مالی خود، در حال بررسی "طرح تقاضا"ی اعتبار مالی بیشتری از دولت، برابر با ۲۵ درصد گردش مالی خود در سال ۲۰۱۹ میلادی هستند. ۲۳ درصد از شرکتها قصد دارند هر چه سریعتر این تقاضا را از دولت داشته باشند، در حالیکه ۳۰ درصد از آنها هنوز تصمیم قطعی نگرفته اند.
اما در این میان، موضوعی که از قطعیت برخوردار است آن است که مداخلات حمایتی دولت جوزپه کونته (نخست وزیر ایتالیا) در پشتیبانی مالی از مشاغل، مورد قبول شرکتها نیست؛ چرا که ۷۳ درصد از این شرکت ها، حمایتهای در نظر گرفته را "کم" یا "اصلا ناکافی" میدانند. "پاتریتسیا د لوئیس"، رئیس سازمان حمایت از مصرف کنندگان ایتالیا گفت: فعالیت شرکتها پیش از این، متحمل خسارات سنگین شده است و با توجه به کندی بهبود، مشکلات و نااطمینانی در حل مشکلات، این شرکتها همچنان متحمل چنین مشکلاتی خواهند بود.
د لوئیس افزود: "تدابیر دولتی به منظور تأمین نقدینگی مشاغل، سرعت عمل یافته است. اما اینها برای تأمین درآمد و درآمد از دست رفته آنها، کافی نخواهد بود. ما به شیوههایی از پرداخت غرامت یا تأمین اعتبار نیاز داریم تا به شرکتها و کارفرمایان این امکان داده شود به طور قطعی، تعطیل نشوند. از طرف دیگر، برای شروع مرحله بازگشایی ایمن شرکتها باید بر اجرای دستورالعملهای امنیتی سرعت بخشید تا شرکتها بتوانند با این دستورالعملها سازگار شوند".
تعداد پزشکان جان باخته بر اثر کرونا در ایتالیا رو به افزایش است
سازمان نظام پزشکی ایتالیا در تازهترین گزارش خود اعلام کرد: تعداد پزشکان و داروسازان جان باخته در ایتالیا بر اثر ویروس کرونا افزایش یافت.
به گزارش پایگاه اینترنتی ایتالیایی زبان "توتوگولفو"، این سازمان اعلام کرد: تعداد پزشکان جان باخته در بیمارستانهای این کشور به علت بیماری کووید-۱۹ همچنان رو به افزایش است. بر همین اساس در مجموع تعداد ۱۳۶ نفر از پزشکان و تعداد ۱۰ نفر از داروسازان در ایتالیا جان خود را به علت ویروس کرونا از دست داده اند. تا به امروز نیز تعداد ۸۰۰ دکتر داروساز به کرونا آلوده شده اند.
سازمان نظام پرستاری ایتالیا نیز اعلام کرد: از زمان شروع گسترش ویروس کرونا در ایتالیا تا به امروز، تعداد ۳۴ پرستار در بیمارستانها و مراکز نگهداری از بیماران در ایتالیا جان باخته اند. تعداد پرستاران آلوده به ویروس کرونا نیز تا به امروز به ۸ هزار و ۸۰۰ نفر افزایش یافته است. در این میان، میزان آلودگی به ویروس کرونای پرستاران، ۲۰ درصد و پزشکان، ۸۰ درصد بوده است. در مجموع، تعداد ۱۷ هزار و ۳۰۶ نفر از نیروهای کادر درمانی ایتالیا به ویروس کرونا آلوده شده اند.