به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، آقای تقی رستموندی در حاشیه یکصد و سی امین جلسه شورای اجتماعی کشور افزود: یکی از مسائل مهمی که در جلسه امروز مطرح شد نقش سمنها (سازمانهای مردم نهاد)، تشکلهای جوانان و خیرین در مواجهه با این پدیده بود که تا به امروز ما مطمئین هستیم چند هزار میلیارد تومان در این حوزه کمک شده است، اما آن چیزی که به شکل کمک مستقیم به بیمارستانها و مراکز بهداشتی بوده بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان است.
وی ادامه داد: پیش بینی ما این است با توجه به کارهای خیری که در کشور صورت میگیرد، تا دوماه آینده این مبلغ به دو برابر یعنی هزار میلیارد تومان برسد.
رستم وندی گفت: بسیج ما در ۱۵۲ هزار پایگاه فعال بوده و اخیرا با ابلاغ رئیس جمهور ساختار جدیدی در استانها تحت عنوان شورای هماهنگی مراکز دولتی، غیردولتی، تشکلها و سمنها شکل گرفته است.
رئیس سازمان امور اجتماعی کشور افزود: همچنین در بخشی از جلسه امروز نیز مباحث تحلیلی و سنجش پیامدهای بحران کرونا بر مسائل اجتماعی مطرح شد که تا چه اندازه باید دغدغه نسبت به افزایش آسیبهای اجتماعی داشته باشیم؛ همچنین قرار شد نظر تمام اعضای شورا تجمیع شود.
وی افزود: چارچوب تحلیلی در این جلسه مطرح شد؛ این چارچوب بر مبنای اقدامات آینده قرار میگیرد؛ همچنین گزارشی از عملکرد برخی از دستگاههای موثر در حوزه مقابله با کرونا مطرح و ارائه شد.
قرنطینه خانگی تاثیری در نوع روابط خانوادگی نداشته است رستم وندی گفت: ۸۵ درصد از خانوادهها اعلام کردند که قرنطینه خانگی هیچ تاثیری در روابط خانوادگی آنها نگذاشته است.
رئیس سازمان امور اجتماعی کشور در حاشیه نخستین جلسه شورای اجتماعی کشور در سال ۹۹ (یکصد و سی امین) گفت: ۸۵ درصد از خانوادهها اعلام کردند که قرنطینه خانگی هیچ تاثیری در روابط خانوادگی آنها نگذاشته است.
تقی رستم وندی افزود: اقدامات بسیار خوبی در کارگروه اجتماعی برای مقابله با کرونا انجام شده است و وزارت بهداشت با شماره تلفن ۴۰۳۰ و سازمان بهزیستی با ۲ شماره دیگر فعالیت خود را برای مقابله با این ویروس انجام میدهند.
وی با بیان اینکه وزارت بهداشت روزانه ۱۰ هزار نفر در حوزه سلامت و سازمان بهزیستی ۵ هزار نفر را در حوزه مسائل خانوادگی و اجتماعی مشاوره میدهند، گفت: در یک ماه و نیم گذشته بیش از ۵۰۰ هزار نفر از این دو سازمان، مشاوره دریافت کرده اند.
رئیس کارگروه اجتماعی مقابله با کرونا درباره تاثیر قرنطینه بر افزایش اختلافات خانوادگی نیز افزود: شواهد و مستنداتی برای تایید افزایش اختلافهای خانوادگی وجود ندارد و ۸۵ درصد از خانوادهها اعلام کردند که کرونا و قرنطینه خانگی هیچ تاثیری در روابط خانوادگی آنها نگذاشته است.
معاون وزیر کشور با بیان اینکه برخی از صاجب نظران، کرونا را به عنوان یک فرصت و کشف خانه و خانواده مطرح میکنند، گفت: همچنین اعلام شده که به دلیل تغییر سبک زندگی و حضور بیشتر آقایان و فرزندان در خانه، ۱۰ تا ۱۵ درصد روابط دستخوش تغییرات شده است.
رستموندی افزود: رسانهها باید در حوزه آموزش و مهارت آموزی فعالیتهای موثری داشته باشند؛ نقش سمنها و تشکلهای جوانان و خیرین هم در مقابله با کرونا نکته مهمی است و مطمئن هستیم که تا امروز چند هزار میلیارد تومان در این حوزه کمک و هزینه شده است.