آغازکشت پیاز در چهارمحال و بختیاری
کشت پیاز از مزارع شهرستان بن آغاز شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بن گفت: کشت پیاز از اوایل اسفند ماه آغاز و تا اواسط اردیبهشت در این شهرستان ادامه دارد، اما امسال به خاطر شرایط آب و هوایی از فروردین ماه آغاز شده است.
باقر باقری افزود: متوسط برداشت پیاز ۸۰ تن در هکتار است و پیشبینی میشود امسال با توجه به افزایش سطح زیر کشت و عملکرد بالاتر میزان بیشتری پیاز از مزارع این شهرستان تولید شود و راهی بازار مصرف شود.
وی گفت: باتوجه به اینکه کشت پیاز در این شهرستان به صورت نشائی انجام میگیرد اقلامی از قبیل فلات و پی اس در منطقه کشت میشود.
شهرستان بن با توجه به شرایط مساعد و وجود مزارع مستعد کشتهای آبی یکی از مناطق تولید پیاز چهارمحال و بختیاری بوده و سال گذشته ۳۵ هکتار از اراضی این شهرستان به کشت پیاز اختصاص داشته است.