اخبار پلیس
اجرای طرح رعد ۳۴ با تلاش پلیس پایتخت
رئیس پلیس پایتخت روز گذشته با اشاره به اجرای مرحله ۳۴ طرح رعد از دستگیری ۸۰۴ سارق که در قالب ۳۰ باند فعالیت میکردند، خبر داد.
به گزارش
خبرگزاري صدا وسيما به نقل از پایگاه خبری پلیس پایتخت، سردار "حسین رحیمی" در تشریح نتایج طرح رعد ۳۴ با اشاره به اینکه سال ۹۹ سال جهش تحول کلانتریها بوده و طرحهای رعد اجرا شده موید فعالیت و پویایی کلانتری هاست، بیان داشت: در این مرحله از اجرای طرح رعد در مجموع یک هزار و ۲۱۸ سارق، توزیع کننده مواد مخدر، تولید و توزیع کنندگان اقلام ضد فرهنگی، قاچاقچیان و محتکران کالای اساسی و قاچاق دستگیر و تحویل مرجع قضائی شدند.
وی در تشریح جزئیات کشفیات صورت گرفته با اشاره به اینکه در طرح رعد ۳۴ تعداد ۳۴ باند توزیع مواد مخدر، قاچاقچیان کالا و باند سارقان منهدم شده است، عنوان داشت: ارزش اموال مکشوفه از افراد دستگیر شده در این مرحله از طرح رعد حدود ۱۳ میلیارد تومان است.
رئیس پلیس پایتخت با اشاره به دستگیری ۱۳۵ خرده فروش مواد مخدر بیان داشت: از این افراد بیش از ۷ کیلو مواد مخدر کشف و تحویل مرجع قضائی شدند.
وی با اشاره به دستگیری ۸۰۴ سارق، گفت: این سارقان در قالب ۳۰ باند فعالیت میکردند و از آنها بیش از ۱۲ هزار قلم انواع وسایل سرقتی به ارزش حدود ۱۱ میلیارد تومان کشف شد.
این مقام ارشد انتظامی با اشاره به کشف ۱۸۶ دستگاه خودرو و موتور سیکلت سرقتی در طرح رعد ۳۴ گفت: تعدادی از سارقان دستگیر شده دارای سابقه قبلی بودند که در بررسیهای صورت گرفته از مجموع آنها ۳۹۴ نفر سابقه دار و ۴۰۶ نفر فاقد سابقه قبلی بودند.
وی با اشاره به دستگیری ۱۵ قاچاقچی کالا افزود: از این افراد بیش از ۷ هزار و ۶۰۰ قلم انواع کالای قاچاق به ارزش ۲ میلیارد تومان کشف شده است.
سردار رحیمی خاطر نشان کرد: طرحهای مختلف پلیس پایتخت از جمله طرحهای رعد، صاعقه، ظفر و ... را با قدرت ادامه خواهیم داد و اجازه نمیدهیم کسی امنیت و آرامش مردم را به مخاطره بیندازد.
بازگشایی پاساژها و بازارهای مسقف
معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت پایتخت از آغاز به کار پاساژها و بازارهای مسقف از اول اردیبهشت ماه خبر داد و گفت: کلیه واحدهای صنفی ملزم به ثبت نام در سامانه وزارت بهداشت هستند.
سرهنگ "نادر مرادی" در تشریح این خبر گفت: با بر گزاری جلسه ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا مصوب شد تا پاساژها و بازارهای مسقف از تاریخ یکم اردیبهشت ماه فعالیت خود را آغاز کنند.
وی افزود: پیرو این مصوبه ساعت فعالیت پاساژها و بازارهای مسقف تا ساعت ۱۸:۰۰ خواهد بود و متصدیان واحدهای صنفی این مراکز میبایست پس از ساعت ۱۸:۰۰ واحد صنفی خود را تعطیل کنند.
این مقام انتظامی تاکید کرد: تمامی واحدهای صنفی کم خطر مستقر در بازار تهران، پاساژها و بازارهای مسقف میبایست در سامانه salamat.gov.ir ثبت نام کنند و پس از دریافت کد مجوز بهداشت آن را در واحد صنفی شان نصب کنند. در غیر این صورت فعالیت این واحدها بدون ثبت نام و دریافت کد مجوز غیر مجاز خواهد بود.
معاون نظارت بر اماکن عمومی پایتخت در پایان با اشاره به اینکه صنوف پر خطر همچنان تعطیل هستند، اظهار داشت: در تلاشیم تا با همکاری و رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی توسط اصناف و مردم عزیز، امکان فعالیت اصناف پر خطر مانند فروشگاههای بزرگ و زنجیرهای به غیر از فروشگاههای سوپر مارکتی، بهداشتی و شوینده، آرایشگاه و سالنهای زیبایی، آموزشگاههای رانندگی رستوران، اغذیه فروشی، طباخی و فست فود (فقط امکان غذای بیرون بر دارند)، گرمابه و سونا، مراکز بازی و تفریحی، گیم نت، باشگاههای ورزشی و بدنسازی، تالارهای پذیرایی و سالن مراسم، قهوه خانه، چایخانه نیز در مراحل بعد مهیا شود.
بازداشت عامل انتشار فیلمهای کذب ویروس کرونا
رئیس پلیس امنیت عمومی پایتخت از دستگیری عامل انتشار فیلمها و اخبار کذب در رابطه با متوفیان و مبتلایان ویروس کرونا، در فضای مجازی خبر داد.
سردار "علی ذوالقدری" در بیان جزئیات این خبر، اظهار داشت: کارشناسان پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ با همکاری مرکز رصد فضای مجازی این پلیس از همان ابتدای شیوع ویروس کرونا به صورت دقیق و شبانه روزی اخبار منتشر شده در خصوص این بیماری که در فضای مجازی تولید و بازنشر میشد، زیر نظر داشتند.
وی با بیان اینکه انتشار مطالب در فضای مجازی مخاطبان فراوانی دارد و انتشار مطالب کذب، عموما امنیت روانی جامعه را دچار چالش میکند، تصریح کرد: روز گذشته سی و یکم فروردین ماه در رصدهای اطلاعاتی، مأموران پایگاه نهم پلیس امنیت عمومی موفق شدند فرد شایعه پرداز که مطالب کذب را منتشر یا بازنشر میکرد، شناسایی کنند.
این مقام انتظامی با اشاره به اینکه عامل انتشار مطالب کذب روز گذشته دستگیر شد، گفت: تعداد زیادی مطلب غیر قانونی وخلاف واقع نیز از سایتها وکانالها حذف شد.
این مقام ارشد انتظامی با اشاره به اینکه متهم برای سیر مراحل قانونی به دادسرا معرفی شد، بیان داشت: امنیت جامعه در فضای حقیقی و مجازی خط قرمز پلیس است و هر فردی که به هر عنوان قصد تشویش اذهان عمومی واخلال در نظم عمومی را داشته باشد با برخورد قاطع پلیس مواجه خواهد شد.
رئیس پلیس امنیت عمومی پایتخت در عین حال با قدردانی از همکاری مردم با پلیس، از آنها خواست تا افراد محتکر و شایعه سازان فضای مجازی را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس معرفی کنند.
تمدید تاریخ اعزام به خدمت مشمولان معاف از رزم
به گزارش
خبرگزاري صدا وسيما به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار"تقی مهری"در مراسم بدرقه مشمولان اعزامی یکم اردیبهشت، ضمن درود و سلام به ارواح پاک و مطهر شهدا و آرزوی سلامتی و طول عمر با عزت برای فرمانده معظم کل قوا امام خامنهای عزیز (مدظله العالی) اظهارکرد: امنیت رکن اصلی هر جامعه است و وظیفه هر فرد ایرانی حفظ جان، مال و ناموس و نیز دفاع از تمامیت ارضی و استقلال کشور است.
وی به فرمایشات فرمانده معظم کل قوا که فرمودند:" خدمت وظیفه عمومی، خدمت واقعا مقدسی است که در زمان جنگ و صلح در صف اول نیازهای کشور قراردارد" اشاره و عنوان کرد: اولین تاثیر خدمت مقدس سربازی، مسئولیت پذیری است و سربازان در حوزههای مختلف امنیتی، اجتماعی و. مسئولیت پذیر شده و ایفای نقش میکنند.
این مقام ارشد انتظامی گفت: حضور فعال در عرصههای اجتماعی از دیگر دستاوردهای خدمت سربازی است که با شیوع و گسترش ویروس کرونا شاهد حضور چشمگیر نیروهای مسلح در خصوص گندزدایی و ضدعفونی معابر شهر، ارائه خدمات درمانی و... بوده ایم.
رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا ادامه داد: یکی از دستاوردهای مهم خدمت مقدس سربازی، ایجاد روحیه ایثارگری برای حفظ و برقراری نظم و امنیت است که در حال حاضر حفظ و ارتقاء بهداشت جامعه در اولویت است و نیروهای مسلح در عرصه مقابله با ویروس کرونا با ایجاد قرارگاه بهداشتی "امام رضا (ع) "حضور فعال داشته است.
سردار مهری تصریح کرد: اولین مسئلهای که مدنظر همه فرماندهان است حفظ سلامت سربازان میباشد که در این راستا دستورالعملها و پروتکلهای بهداشتی مدنظر قرار گرفته و علاوه بر توزیع اقلام بهداشتی مانند ماسک، دستکش، مواد ضدعفونی کننده در بین سربازان، خودروهای حمل سربازان و آسایشگاهها نیز ضدعفونی شده اند.
وی گفت: به منظور کنترل و رعایت پروتکلهای بهداشتی، تلاش سازمان بر این بوده که اکثریت مشمولان اعزامی به صورت غیر حضوری (انفرادی) به مراکز آموزش و یگانهای سازمانهای نیروهای مسلح اعزام شوند. در مواردی که امکان اعزام انفرادی مشمولان وجود نداشته و سربازان از ردههای وظیفه عمومی اعزام شده اند، دستور العملها و پروتکلهای بهداشتی از قبیل تست و غربالگری مشمولان در ردههای وظیفه عمومی با حضور تیمهای بهداشتی، ضدعفونی و گندزدایی اتوبوسها رعایت شده و در داخل اتوبوسها نیز با رعایت فاصله گذاری اجتماعی، در هر صندلی ۲ نفره یک مشمول مستقر میشود.
رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا در خاتمه با بیان اینکه مشمولان گروه پزشکی و پیراپزشکی بدون گذراندن دوره آموزشی، بطور مستقیم به مراکز درمانی نیروهای مسلح اعزام شدند، خاطرنشان کرد:در این دوره از اعزام برای حفظ سلامت مشمولان، تاریخ اعزام به خدمت مشمولان معاف از رزمی که مبتلا به بیماریهای مزمن آسمی، قلبی و عروقی، خونی، گوارشی و عفونی هستند، تمدید شد.
از امروز ،پایان محدودیتهای ترافیکی
سردار سیدکمال هادیانفر ضمن قدردانی از آحاد مردم به واسطه همکاری صمیمانه شان با پلیس راهنمایی و رانندگی در اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی، اظهار داشت: اجرای محدودیتهای ترافیکی که از ۸ فروردین آغاز شده بود، تاثیر چشمگیری در کاهش و قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا از خود برجای گذاشت.
این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: از همه همکارانم و خانوادههای آنان که صبورانه در اجرای این طرح به صورت شبانه روزی تلاش کردند و این اقدام آنها در حفظ سلامتی مردم تاثیر بسزایی داشت، تشکر میکنم.
رئیس پلیس راهور ناجا خاطرنشان کرد: طی این مدت از روشهای ارشادی و توصیهای برای اجرای محدودیتهای ترافیکی استفاده شد، مگر در موارد خاص که از روی ناچاری، ضمانتهای اجرایی را اعمال کردیم.
سردار هادیانفر ادامه داد: با توجه به اینکه شرایط هنوز کاملا عادی نشده است، به هموطنان عزیز توصیه میکنم از سفرهای غیرضروری خودداری کنند.
سردار هادیانفر به شهروندان توصیه کرد: با احتیاط کامل رانندگی کنند و از چهار تخلف عمده سرعت و سبقت غیرمجاز، بی توجهی به جلو، رانندگی در حالت خستگی و خواب آلودگی که عامل حدود ۸۰ درصد تصادفات است، پرهیز کنند.
سرهنگ کارآگاه جهانگیر تقی پور
کلاهبرداری ۳۰ میلیاردی در پوشش واردات تجهیزات پزشکی
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری متهمی خبر داد که با وعده سرمایه گذاری در واردات تجهیزات پزشکی ۳۰ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بود.
سرهنگ کارآگاه جهانگیر تقی پور گفت: بیست و ششم فروردین ماه سال جاری پروندهای از شعبه دوم بازپرسی دادسرای ناحیه ۳ تهران مبنی بر کلاهبرداری از مردی میانسال به هویت مجید ۴۸ ساله به اداره چهاردهم پلیس آگاهی ارجاع شد.
وی با اشاره به اینکه پروندههای مشابه دیگری نیز به اداره چهاردهم پلیس آگاهی ارجاع شد، بیان داشت: شاکیان اظهار داشتند، با شخصی که مدعی بود وارد کننده تجهیزات پزشکی و اقلام بیمارستانی است، آشنا شدیم و پس از گذشت مدتی، پیشنهاد سرمایه گذاری در خصوص تهیه برخی اقلام تخصصی پزشکی را مطرح کرد و به وی اعتماد کردیم و مبالغی را به حسابهای بانکی مختلف که مربوط به وی بود واریز کردیم، ولی هیچ گونه تجهیزاتی توسط وی تحویل نشد و دائم با بهانههای مختلف از اجرای تعهد امتناع کرده تا اینکه متوجه شدیم که بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده است.
این مقام انتظامی درخصوص دستگیری متهم توضیح داد: کارآگاهان پس از شنیدن اظهارات شاکیان موفق شدند، مخفیگاه متهم را در یکی از مناطق شمال شهر تهران شناسایی کنند و با هماهنگیهای قضائی موفق شدند وی را در بیست و نهم فروردین ماه دستگیر و به پلیس آگاهی انتقال دهند.
وی گفت: متهم در پلیس آگاهی اعتراف کرد، قبلا در کار خرید و فروش تجهیزات پزشکی بودم و تجربه کافی در این زمینه را داشتم که پس از جلب اعتماد شاکیان برای به دست آوردن پول تصمیم به کلاهبرداری کردم و حاضرم رضایت شاکیان را جلب کنم.
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: با صدور قرار قانونی از سوی مرجع قضائی متهم برای انجام تحقیقات تکمیلی در اختیار کارآگاهان اداره چهاردهم پلیس آگاهی قرار دارد.