به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، توسلی زاده رییس کل دادگستری استان در نشست با رییس سازمان جهاد کشاورزی
استان کرمانشاه با محوریت پیشگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز در عرصه کشاورزی اظهار داشت: زمینهای کشاورزی و آبهای زیر زمینی ثروت ملی است و باید بازده کشاورزی داشته باشد تا حقوق هم استانیها تضعیف نشود.
وی با اشاره به اینکه تخریب بناهای ساخته شده در زمینهای کشاورزی حاشیه شهرستان کرمانشاه در حال انجام است، گفت: نباید فرآیند ساخت و ساز زمینهای کشاورزی انجام و سپس بر اساس قانون تخریب شود زیرا این موضوع هم برای افراد جامعه و هم دستگاه قضایی هزینه دارد.
توسلی زاده با بیان اینکه تغییر کاربری غیر مجاز زمینهای کشاورزی آثاری، چون مهاجرت و کاهش تولیدات کشاورزی را به دنبال دارد، افزود: اگر افرادی تصمیم به تغییر کاربری زمینهای کشاورزی خود دارند باید طبق قانون و ضوابط جهاد کشاورزی اقدام کنند.
رییس کل دادگستری استان فرهنگ سازی و گفتمان با مردم را راهکار مناسب پیشگیری از ساخت و سازها به حساب آورد و اظهار داشت: در میان مردم بودن، آموزش و فرهنگ سازی با رویکرد گفتمان موثر، از جمله اموری است که میبایست به صورت جدی برای جلوگیری از تخریب منابع ملی در نظر گرفته شود.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان هم با اعلام اینکه از سال ۸۶ تاکنون ۱۵۰۰ پروندهی تغییر کاربری غیر مجاز در استان تشکیل شده است، گفت: تغییر کاربری غیر مجاز بازده اقتصادی زمینهای کشاورزی را از بین میبرد و مشکلات زیادی نیز برای بهره برداران و دستگاههای اجرایی ایجاد میکند.
حاتمی افزود: جذابیتهای موجود در شهر کرمانشاه شامل محورهای مواصلاتی متعدد، قرار داشتن ۲۴۰ هزار هکتار از اراضی در حاشیه شهر و... باعث افزایش تغییر کاربری بیشتر در کرمانشاه بعنوان یک کلان شهر شده است.
وی خاطرنشان کرد: طی سال ۹۹ میزان تخریبهای صورت گرفته در شهر کرمانشاه ۱۵۲ مورد بوده که در نوع خود بی سابقه است.