آخرین اخبار کرونایی از ایتالیا
شمار قربانیان کرونا در ایتالیا در استانه ۲۴ هزار نفر
در ۲۴ ساعت گذشته با فوت ۴۳۳ نفر دیگر در ایتالیا شمار قربانیان ویروس کرونا در این کشور به ۲۳ هزار و ۶۶۰ نفر رسید.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما ؛ از رم ،
در ۲۴ ساعت گذشته با فوت ۴۳۳ نفر دیگر در ایتالیا شمار قربانیان ویروس کرونا در این کشور به ۲۳ هزار و ۶۶۰ نفر رسید.
شمار قربانیان کرونا در ایتالیا در استانه ۲۴ هزار نفر
بر اساس امار جدید رسمی منتشر شده در ایتالیا، هم اکنون تعداد کل مبتلایان به ویروس کرونا نیز به ۱۷۸ هزار و ۹۷۲ نفر افزایش یافته است. همچنین تعداد کل بهبودیافتگان به ۴۷ هزار ۵۵ نفر رسیده است.
وزیرخارجه ایتالیا اجلاس آتی اتحادیه اروپا را اجلاسی حیاتی دانست
وزیر امور خارجه و همکاریهای بین الملل ایتالیا، اجلاس روز پنجشنبه هفته جاری مقامات اتحادیه اروپا را به منظور تعیین ساز و کارهای آتی این اتحادیه، حیاتی توصیف کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی "تی وی ۲۰۰۰" ایتالیا، لوئیجی دی ماایو، وزیر امور خارجه ایتالیا در پاسخ به سوال خبرنگار این شبکه مبنی بر اینکه مرحله دوم طرح مقابله دولت این کشور با ویروس کرونا در حال شروع شدن است یا دستکم اینکه همه ما امیدوار به شروع آن هستیم، اما آیا با حداقل ۵۰۰ یا ۶۰۰ فوتی در روز بر اثر آلوده شدن به ویروس کرونا و لزوم تامین نیازهای اساسی مانند ماسک و مواد ضدعفونی کننده و ... میتوان به مرحله دوم طرح فکر کرد، گفت: این را میتوانم به شما بگویم که مرحله دوم طرح مقابله با ویروس کرونا حتما باید مرحلهای هوشمند باشد. چرا که برای ما بستن مشاغل و تعطیلی کل کشور، خیلی سخت بود و بازگشایی کشور نیز اکنون سختتر از مرحله قبل است. به این علت که اگر به این موضوع فکر کنیم که هر روز صدها نفر از شهروندان ایتالیایی بر اثر کرونا در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها جان خود را از دست میدهند در عین حال باید به این موضوع نیز توجه کافی داشته باشیم که همه کارها باید با تدبیر و عقل سلیم و با حمایت از زندگی شهروندان انجام شود؛ بنابراین ما احساس مسئولیت بسیار زیادی در برابر کار و اشتغال شهروندان داریم. اما حتی فراتر از آن، احساس مسئولیت خیلی زیادی نیز برای زندگی آنها داریم. بر همین اساس ما به اندیشمندان و صاحب نظران، کمیته "فنی و علمی" و اعضای گروه "واکنش سریع" خود که در حال برنامه ریزی به منظور بازگشایی مشاغل هستند، اعتماد کرده ایم. در خصوص ماسکها و همه اقلام محافظتی در برابر ویروس کرونا که در واقع زمانی که از این بحران خارج شویم، نیاز بیشتری به آن پیدا خواهیم کرد،
گارد ساحلی ایتالیا روز یکشنبه اعلام کرد نزدیک به ۱۸۰ مهاجری که در دریا نجات پیدا کردند در یک کشتی مسافربری که مقابل بندر پالرمو (شهر اصلی جزیره ایتالیایی سیسیل) لنگر انداخته است قرنطینه شده اند.
روز یکشنبه، ۳۴ مهاجری که سازمان غیردولتی اسپانیایی «آیتا ماری» آنها را نجات داد به کشتی مسافربری «روباتینو» منتقل شدند و به ۱۴۶ مهاجر دیگر ملحق شدند. این ۱۴۶ مهاجر که «آلان کوردی» قایق متعلق به سازمان بشردوستانه آلمانی «سی آی» آنها را نجات داد، از روز جمعه در کشتی روباتینو مستقر هستند.
نزدیک به ۲۰ داوطلب صلیب سرخ در این کشتی مستقر هستند.
ایتالیا که دومین کشور آسیب دیده از کرونا در جهان است، بستن بنادر خود را به روی جهان اعلام کرده است.
۱۸۰ مهاجر کشتی روباتینو قرار است پیش از قرنطینه ۱۴ روزه، تست کرونا دهند. بنابراعلام رسانههای ایتالیایی، آنها سپس باید در بین کشورهای مختلف اتحادیه اروپا توزیع شوند.
این کشتی مسافربری با ۲۸۹ کابین و یک مرکز پزشکی، ظرفیت پذیرش ۱۴۷۱ مسافر را دارد.
بازگشایی گام به گام کسب و کار در ایتالیا
دولت ایتالیا از کاهش گام به گام مقررات محدودیتهای شدید اجتماعی و آغاز مجدد برخی از فعالیتهای تجاری و اقتصادی در این کشور در دو هفته آینده خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما در رم، "جوزپه کونته" نخست وزیر ایتالیا پس از رایزنی با مقامات ارشد استانی، از طریق صفحه فیس بوک خود نوشت: دولت با هماهنگی استانها طرحی ملی اتخاذ کرده است که در چارچوب آن بتوان از ۴ می (۱۵ اردیبهشت)، در مرحله د وم مقابله با کرونا با حفظ سلامت عموم و رعایت کامل شیوه نامههای بهداشتی به از سرگیری فعالیتهای تولیدی متوقف شده به علت شیوع ویروس کرونا اقدام کرد.
دولت ایتالیا در عین حال اعلام کرد: مرحله دوم به معنای رفع شتابزده محدودیتها نخواهد بود.
"لوئیجی دی مایو" وزیر امور خارجه ایتالیا، گفت: اگر کسی فکر میکند که مرحله دوم به این معناست که همه آزادند و میتوانند به تفرجگاه بروند، در اشتباه است. مرحله دوم مرحله مسئولیت پذیری و دقت هر چه بیشتر بر رعایت شیوه نامههای بهداشتی است، زیرا با وجود کاهش شمار مبتلایان جدید به کرونا هنوز تعداد قربانیان در ایتالیا بسیار بالا است.
ایتالیا که کانون بحران کرونا در اروپاست یکی از معدود کشورهای جهان است که برای مقابله با این ویروس تدابیر سخت گیرانهای اتخاذ کرده است.
ایتالیا از یک ماه و نیم پیش در قرنطینه سراسری به سر میبرد و ادامه تعطیلی درازمدت کسب و کار در این کشور، پیامدهای سنگینی را برای اقتصاد آن به همراه داشته است.