• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۹۴۷۹۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۴
سیاسی » امنیتی و دفاعی
نیروی دریایی سپاه اعلام کرد

روایت آمریکا از ماجرای ۲۷ فروردین جعلی است

نیروی دریایی سپاه در اطلاعیه‌ای با جعلی و هالیوودی خواندن روایت آمریکایی از ماجرای ۲۷ فروردین در خلیج فارس، تأکید کرد: مستندات، خلاف ادعای آنهاست و هرگونه خطای محاسباتی را پاسخ قاطع می‌دهیم.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در پی بیانیه ناوگان پنجم نیروی دریایی تروریست آمریکا در منطقه و متعاقباً اظهارات مقامات سیاسی و نظامی این کشور و ادعای ایجاد مزاحمت ۱۱ قایق سپاه در ۲۷ فروردین ۹۹ (۱۵ آوریل ۲۰۲۰) برای ناو‌های امریکایی در شمال خلیج فارس و عبور نزدیک و بسیار سریع آن‌ها از مقابل دماغه و انتهای ناو‌ها که در حال عملیات مشترک بودند، روابط عمومی نیروی دریایی سپاه در اطلاعیه‌ای با هالیوودی خواندن روایت تروریست‌های آمریکایی از این ماجرا، تاکید کرد: به امریکایی‌ها توصیه می‌کنیم مقررات بین‌المللی و پروتکل‌های دریانوردی را در خلیج فارس و دریای عمان تمکین و از هرگونه ماجراجویی و روایت‌های جعلی و دروغ پرهیز کنند.

متن اطلاعیه نیروی دریایی سپاه به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

در هفته‌های اخیر شاهد تکرار رفتار‌های غیر حرفه‌ای نیروی دریایی تروریست امریکا در خلیج فارس بوده‌ایم که امنیت و آرامش این منطقه را تهدید و با مخاطرات جدیدی مواجه ساخته است؛ از جمله این اقدامات سد راه کردن کشتی شهید سیاوشی در بازگشت از یک مأموریت در جنوب شرقی جزیره فارسی بود که در ساعت ۲۳ مورخ ۱۸ فروردین ۹۹ پدید آمد که بر اساس اطلاعات جعبه سیاه شناور، کشتی جنگی تروریست‌های امریکایی با انجام رفتار‌های پرخطر و بی توجهی به اخطار‌های اولیه با مشاهده هشدار‌های نیرو‌های خودی، سرانجام مجبور به کنار کشیدن خود از مسیر حرکت شناور نیروی دریایی سپاه شد.

در ساعت ۶ صبح مورخ ۱۹ فروردین ۹۹ نیز در منطقه روبروی عسلویه و حدود ۳۰ مایلی سکو‌های ایران، مجدداً ناو تروریست‌های امریکایی با شماره بدنه CG ۷۲ با حرکتی خطرناک راه شناور شهید سیاوشی که در حال گشت زنی در منطقه بود را بدون توجه به اخطار‌های شناور خودی، برای مدتی سد و سرانجام این شناور با اقدامی حرفه‌ای و هوشمندانه و کنار زدن ناو امریکایی موفق به ادامه مسیر خود شد.

بر این اساس نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای پیشگیری از ادامه رفتار‌های غیرقانونی، غیر حرفه‌ای، خطرناک و حتی ماجراجویانه تروریست‌های امریکایی و نیز تحکیم امنیت تردد شناور‌های خودی و مقابله با قاچاق سوخت، به افزایش ظرفیت گشت‌های دریایی خود در آب‌های خلیج فارس مبادرت ورزید و در این راستا در ۲۷ فروردین ماه ۹۹ (۱۵ آوریل ۲۰۲۰) پس از اعلام وضعیت تیراندازی در مناطق تمرینی که از گذشته با مختصات خاص روی نقشه مشخص شده است؛ شناور‌های خود را به صورت گروهی شامل ۱۱ فروند قایق به منطقه اعزام کرد که با ناو‌ها و کشتی‌های جنگی امریکا مواجه شدند و به رغم اقدامات غیرحرفه‌ای و تحریک کننده تروریست‌های امریکایی و بی‌توجهی آن‌ها به اخطار‌ها و هشدارها، با ایستادگی جانانه و شجاعت نیرو‌های خودی، آن‌ها را مجبور به کنار کشیدن خود از مسیر حرکت شناور‌های نیروی دریایی سپاه کردند.

این در حالی است که ناوگان پنجم دریایی امریکا در منطقه در بیانیه رسمی خود روایتی نادرست و هدفمند از این ماجرا نقل کرده است که دلالت بر علاقمندی امریکایی‌ها به روایت هالیوودی از اتفاقات دارد.

به آمریکایی‌ها توصیه می‌کنیم مقررات بین‌المللی و پروتکل‌های دریانوردی را در خلیج فارس و دریای عمان تمکین و از هرگونه ماجراجویی و روایت‌های جعلی و دروغ پرهیز کرده و اطمینان داشته باشند نیروی دریایی سپاه و نیرو‌های مسلح قدرتمند جمهوری اسلامی ایران، رفتار‌های پرخطر بیگانگان در منطقه را تهدید امنیت ملی و خط قرمز خود می‌دانند و هرگونه خطای محاسباتی آنان را قاطعانه پاسخ خواهند داد.

در پایان همانگونه که بار‌ها گفته شده است تاکید می‌شود: حضور نامشروع رژیم تروریست امریکا مبدا و منشأ شرارت و ناامنی در منطقه بوده و تنها راه تحکیم امنیت پایدار در این منطقه راهبردی، خروج امریکایی‌ها از غرب آسیا است.

روابط عمومی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
آمریکایهای متجاوز خوب می دانند که اگر تخطی کنند و به هشدارها و دستورات نیروهای دریایی ایران بی تفاوت باشند
کشتیهایشان مصادره و بازداشت خواهد شد
و هرگز نمی توانند از قانون دریانوردی سر پیچی کنند
زیرا ابر قدرت دریاها ایران است
و اوست که می تواند عبور و خروج کشتیها را رصد و مراقبت کند
و در خلیج فارس و دریای عمان تا اقیانوس هند سلطه داشته باشد


انشاءالله
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳۰ آذر ۱۴۰۴
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
همکاری زنجان و اسپانیا؛ نانوکامپوزیتی برای تبدیل گاز سمی H₂S به هیدروژن
زنجان؛ قطب مهم معدنی با ۲۷۰ معدن فعال و ۱۱۲ پروانه اکتشاف
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
ورود ۴۳ میلیون متر مکعب آب در اثر فعالیت دو سامانه بارشی اخیر به سدهای استان
بازگشت بانوان کرمانی از رقابت های کشوری با خوشرنگ ترین مدال ها
آغاز هفته دهم رقابت‌های لیگ دسته دوم با شکست بندر آستارا در ماهشهر
آزادسازی ۲۵ هکتار از اراضی حریم رودخانه‌های آذربایجان‌شرقی
توزیع ۱۲۰ بسته معیشتی بین مددجویان بهزیستی در پویش یلدای مهربانی
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی خراسان جنوبی
پژو پارس سرقتي از رفسنجان در بم توقيف شد
جای خالی زغال سنگ در سبد انرژی ایران
تأخیر در آغاز به‌کار ادارات و مدارس فریدونشهرو مدارس گلپایگان
ماندگاری سرمای هوا در سمنان
مدارس ۵ شهرستان خراسان شمالی یکشنبه غیرحضوری شد
برنامه های یلدایی در قاب تلویزیون لرستان
کشف محموله سوخت قاچاق در رشت
نمایشگاه بین المللی کتاب استان کرمان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
شروع به کار ادارات خراسان رضوی با ۲ ساعت تاخیر
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
پوشش ۲۸۰ هزار کیلومتر راه در شش روز اخیر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)