• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۹۴۷۷۹
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۳
اجتماعی » حقوقی و قضایی
برای سهولت در ارتباطات

افتتاح سامانه ویدئو کنفرانس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح

سامانه ویدئوکنفرانس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح در مراسمی با حضور اعضای شورای معاونان این سازمان به بهره برداری رسید.

افتتاح سامانه ویدئو کنفرانس سازمان قضایی نیرو‌های مسلحبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از سازمان قضایی نیرو‌های مسلح، رئیس این سازمان در این مراسم با اشاره به نقش ارتباطات در دوران کنونی گفت: امروز عصر انفجار اطلاعات است و باید به دقیقه و حتی ثانیه باشیم، چون زمان خیلی ارزش دارد و مدیریت زمان از اهمیت مضاعفی برخوردار شده است.
حجت الاسلام والمسلمین بهرامی افزود: به همین خاطر در اواخر سال گذشته، تجهیز سازمان به سامانه ویدئوکنفرانس در دستور کار شورای معاونین قرار گرفت و ظرف مدت حدوداً دو ماه، به همت معاونت توسعه مدیریت و منابع و اداره کل فناوری اطلاعات به بهره برداری رسید.
وی تأکید کرد: این سامانه موجب کاهش هزینه‌ها و سهولت در ارتباطات به صورت چندرسانه‌ای می‌شود.
بهرامی همچنین افتتاح این سامانه را گامی در جهت اجرای برنامه‌های تحول قضایی برشمرد و گفت: برنامه تحولی سازمان قضایی نیرو‌های مسلح به تأیید رئیس قوه قضائیه رسیده و آماده اجراست و امسال تلاش بیشتری مصروف نماییم تا فعالیت هایمان متفاوت‌تر از سال گذشته باشد.
وی تحول در دادرسی با استفاده از فناوری‌های نوین را ضروری دانست و افزود: برآیند دو عامل دقت و سرعت، اجرای عدالت است و اگر به عدالت نرسیم هر چه سرمایه گذاری کردیم به هدر رفته است.
وی از تمامی مدیران و روسای سازمان‌های قضایی نیرو‌های مسلح و دادستان‌های نظامی خواست تا در حوزه فناوری اطلاعات پیشگام باشند و از آن به خوبی بهره ببرند.

 تلاش مضاعف برای راه اندازی سامانه 
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان قضایی نیرو‌های مسلح نیز در این مراسم با بیان این که هدف گذاری سازمان قضایی نیرو‌های مسلح رسیدن به سرآمدی و تعالی است، گفت: یکی از راه‌های رسیدن یک سازمان به تعالی و سرآمدی، استفاده از فناوری و ابزار‌های نوین است.
ابراهیم مهرانفر، سامانه ویدیو کنفرانس را یکی از همین ابزار‌های نوین برشمرد و افزود: استفاده بهینه از زمان، کاهش هزینه ها، تسریع در کار‌ها و ارتباط گیری لحظه‌ای از جمله اهدافی بود که ما را مصمم کرد تا برای راه اندازی این سامانه تلاش مضاعفی داشته باشیم.
وی با بیان اینکه در راه اندازی این سامانه از تجربیات دیگر سازمان‌ها استفاده شده است، گفت: با برگزاری جلسات تخصصی با کارشناسان خبره قرار شد که این پروژه در دو مرحله اجرا شود؛ در مرحله اول از امروز ۴۰ کاربر به صورت همزمان می‌توانند از این سامانه استفاده کنند و در مرحله دوم سالن‌های کنفرانس استان‌ها برای ارتباطات جمعی، برگزاری همایش ها، کلاس‌های آموزشی و... تجهیز می‌شود.
مهرانفر تصریح کرد: کیفیت دستگاه ها، بستر شبکه و میزان ترافیک مصرفی مهمترین عواملی بود که مورد توجه کارشناسان فناوری در اجرای این پروژه قرار گرفت و با کمترین هزینه ظرف مدت ۷۰ روز سامانه آماده به کار شد.

 مهمترین دستاورد‌های پروژه 
در ادامه، سرپرست اداره کل فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان قضایی نیرو‌های مسلح در گزارشی از روند اجرای این پروژه گفت: در شرایطی شاهد افتتاح این پروژه هستیم که امروز کشور درگیر ویروس منحوس کرونا است و همه باید تلاش کنند بستر‌های مورد نیاز استفاده از فناور‌های مدرن را به منظور حفظ سرمایه انسانی و مادی بکار بگیرند.
فرشاد شاه بهرامی، کاهش هزینه‌های برگزاری جلسات حضوری، مراجعات، مأموریت‌ها و همایش ها، حذف مخاطرات سفر و مأموریت کارکنان به اقصی نقاط کشور، کاهش هزینه‌های نیروی انسانی، برگزاری جلسات قضایی و اداری از راه دور و امکان ضبط و در اختیار قرار دادن برنامه‌ها به شرکت کنندگان را از مهمترین دستاورد‌های بهره برداری از این پروژه عنوان کرد.
وی تأکید کرد: آموزش از راه دور قضات و کارمندان و برگزاری جلسات تخصصی برای قضات سراسر کشور از دیگر رهاورد‌های این سامانه است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روحیه استکبارستیزی امام (ره) جذابیت در عرصه بین الملل دارد
استقبال از نایب قهرمان بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۵ دبی
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۶ آذر ۱۴۰۴
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۶ آذر ۱۴۰۴
مهار آتش در منزل سرایداری یکی از مدارس شوش
تشدید نظارت ها بر مراکز عرضه فرآورده‌های دامی در زنجان
اولویت مخابرات زنجان: جایگزینی کابل مسی با فیبر نوری
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
برگزاری همایش با محوریت اتصال پژوهش به صنعت در ماهشهر
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی منطقه آزاد ارس
برگزاری نشست تخصصی ارتقای کیفیت آموزشی با حضور رئیس جمهور
تداوم بارش برف و باران در سمنان
نقره ارمغان ورزشکار چهارمحال و بختیاری در رقابت‌های جودو
زیباسازی و تجهیز مدارس شهرستان صومعه سرا
لبخند مردم به بارش نعمت خداوند در کیش
برخورد قاطع با متخلفان منابع طبیعی در دستور کار دستگاه قضائی
تکلیف سازمان تأمین اجتماعی در پاسخ‌دهی آنی به استعلامات دفاتر اسناد رسمی
جشنواره نور پایتخت در بوستان ملت
آبگرفتگی معابر در برخی شهر‌های استان هرمزگان و قشم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
معرفی نامزد‌های نوزدهمین جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت»
جایگاه کمدی در پرده نقره ای کجاست؟
دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با مشاور رهبر انقلاب
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۳۸ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)