اخبار مربوط به کووید ۱۹
وضعیت شیوع کرونا در سایر کشورها
بسیاری از کشورها به منظور جلوگیری از همه گیری کرونا، مقررات قرنطینه را تمدید، قوانین سختتر و تمهیدات شدیدتری درخصوص رعایت نکات بهداشتی در اماکن عمومی اتخاذ کردند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما ، بسیاری از کشورها به منظور جلوگیری از همه گیری کرونا، مقررات قرنطینه را تمدید، قوانین سختتر و تمهیدات شدیدتری درخصوص رعایت نکات بهداشتی در اماکن عمومی اتخاذ کردند.
شمار مبتلایان در امارات به ۶۷۸۱ نفر رسید
وزارت بهداشت امارات با تایید ابتلای ۴۷۹ نفر دیگر به ویروس کرونا، آمار کل مبتلایان در این کشور را ۶۷۸۱ نفر اعلام کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی العربیه، این وزارتخانه در بیانیهای اعلام کرد، چهار نفر از مبتلایانی که از بیماریهای مزمن رنج میبرند به آمار کسانی که در اثر ابتلا به ویروس کرونا جان باخته اند، افزوده شدند تا آمار کلی فوت شدگان به ۴۱ نفر برسد ضمن اینکه با معالجه ۹۸ نفر دیگر، آمار کلی معالجه شدگان به ۱۲۸۶ نفر رسید.
شناسایی ۱۵ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ در بوسنی و هرزگوین
۱۵ نفر به شمار بیماران قطعی مبتلا به کووید -۱۹ در بوسنی و هرزگوین اضافه شدند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از سارایوو، تعداد کل مبتلایان به ویروس کرونا در بوسنی و هرزگوین به ۱۲۶۳ نفر رسیده است.
تعداد جان باختگان نیز با احتساب دو فوتی امروز به ۴۹ نفر رسید. با بهبودی ۶ نفر دیگر، شمار بهبودیافتگان در این کشور هم به ۳۴۷ نفر رسید.
مصر تردد وسایل عمومی را ممنوع کرد
دولت مصر برای مهار کرونا تردد وسایل حمل و نقل عمومی را از بعدازظهر یکشنبه تا صبح روز سه شنبه ۲۱ آوریل در این کشور ممنوع اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از قاهره، دولت مصر همچنین همه جادههای ساحلی و سواحل این کشور را بست و هشدار داد کسانی که از مقررات سرپیچی کنند چهار هزار پوند مصری (معادل چهار میلیون و دویست هزار تومان) جریمه نقدی میشود و ممکن است یک تا شش ماه نیز به حبس محکوم شوند.
این تصمیم دولت مصر برای جلوگیری از خروج مردم و تجمعات در روز شم النسیم (روز طبیعت) و پیشگیری از گسترش بیشتر ویروس کرونا در این کشور اتخاذ شده است.
روسیه صفحه مجازی شناسایی مکانهای آلوده به کووید-۱۹ را راه انداخت
در پی افزایش ناگهانی تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در روسیه، اماکن پرخطر و محل زندگی افراد مبتلا به کرونا، در دسترس عموم شهروندان پایتخت قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از مسکو، این اقدام به ساکنان مسکو امکان میدهد، پیش از سفر درون شهری، از محل زندگی مبتلایان به کرونا و میزان خطر ابتلا به این بیماری در ساختمانها و اماکن عمومی از طریق مراجعه به نقشه ماهوارهای و فضای مجازی مطلع شوند.
این صفحه که بطور لحظهای به روز رسانی میشود همانند مکان یاب گوشی تلفن همراه کار میکند و در سایت «موچ» روسیه قرار گرفته است و به استفاده کنندگان از آن نشان میدهد که در ساختمانی که حضور دارند یا مکان عمومی که قصد مراجعه به آن را دارند، فرد کرونایی شناسایی شده است یا خیر.
ارائه خدمات بهداشتی در رابطه با کرونا به خارجیها در چین
اتباع خارجی مستقر در استان گوانگ دونگ چین نیز شامل تدابیر دولت برای جلوگیری از ابتلا به کرونا میشوند.
به گزارش شبکه سی سی تی وی چین، مقامات استان گوانگ دونگ واقع در جنوب چین اقدامات کنترلی و موارد مربوط به جلوگیری از شیوع بیماری کرونا را درباره خارجیها نیز اعمال میکنند. شهر گوانگ دونگ از مناطقی محسوب میشود که افراد از کشورهای مختلف مرتبا به آنجا رفت و آمد میکنند.
مقامات چینی و آفریقایی مستقر در این شهر تعداد ۳۶ بسته مربوط به مراقبتهای سلامتی و بهداشتی را به دانشجویان آفریقایی مستقر در این شهر اعطا کردند. این دانشجویان روز شنبه دوره قرنطینه خود در دانشگاه گوانگ ژو که مرکز استان گوانگ دونگ محسوب میشود را به اتمام رساندند.
در اقدامی یکپارچه تمامی مناطق شهر گوانگ ژو اقدامات کنترلی و مربوط به جلوگیری از شیوع بیماری کرونا را اجرا کردند و خدمات خود را بصورت دقیق به خارجیهای مستقر در این شهر ارائه دادند و از نظر علمی این کار را طوری انجام دادند تا خدمات مربوط به سلامت و بهداشت به نحو مطلوبی در اختیار خارجیها قرار بگیرد. در این میان تعدادی از خارجیهای ساکن در این شهر بطور داوطلبانه در ارائه این خدمات به دیگران مشارکت کردند.
شناسایی نخستین بیمار کرونایی در شرق سوریه
منابع خبری وابسته به گروههای مسلح از تشخیص نخستین بیمار مبتلا به ویروس کرونا در شرق سوریه خبر دادند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از دمشق به نقل از این منابع، بیمار زنی ۶۰ ساله اهل روستای ابریهه در جنوب شرق استان دیرالزور است.
این منطقه هم اکنون در کنترل نیروهای دمکراتیک سوریه موسوم به قسد است. نتیجه آرمایش کرونای این بیمار مثبت بوده و او در بیمارستان الکسره در شهر دیرالزور قرنطیه شده است.
یک نفر به شمار مبتلایان کرونا در لبنان اضافه شد
در لبنان در ۲۴ ساعت فقط یک نفر به ویروس کرونا مبتلا شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از بیروت، وزارت بهداشت لبنان شمار مبتلایان به ویروس کرونا را ۶۷۳ نفر اعلام کرد.
۹۹ نفر از مبتلایان به این ویروس بهبود یافتند و ۲۱ نفر هم جان باخته اند.
استفاده از ماکت فیل در هند برای آگاهی بخشی در مورد کروناخبرگزاری راپتلی در گزارشی اعلام کرد پلیس هند برای آگاهی بخشی در مورد ویروس کرونا، روز شنبه ماکت یک فیل در ابعاد واقعی را که ماسک به صورت داشت در سطح شهر چنای در جنوب هند گرداند.
اداره پلیس این شهر امیدوار است این کارزار مردم را تشویق کند تا از خود محافظت کنند و به قرنطینه احترام بگذارند.
پلیس هند کارزارهای نوآورانه بسیاری برای آگاهی بخشی در مورد ویروس کرونا به راه انداخته است تا توجه مردم را به این بیماری جلب کند.
این فیل مصنوعی که تانگا شانموگا راجا نام دارد در اصل برای مراسمی مانند جشن تولد، عروسی، مناسک مذهبی و رویدادهای شرکتی ساخته شده است.
یک مقام ارشد اروپا واردات وسایل پزشکی از چین و هند را "وابستگی" خواند
نایب رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا تهیه مواد و وسایل پزشکی از هند و چین را " وابستگی " توصیف کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از پراگ، ورا جوروا با انتقاد از اروپا برای تهیه وسایل پزشکی از هند و چین اینگونه اقدامات در خلال تشدید بحران کرونا را " وابستگی " خواند.
وی در مناظره تلویزیون دولتی جمهوری چک گفت: این بحران به خوبی وابستگی اروپا را به تولیدات دارویی چین و هند نشان میدهد.
جوروا که در این کمیسیون مسئولیت شفاف سازی و ارزش را برعهده دارد همچنین تصریح کرد، از آنجا که اینگونه اقدامات ما را آسیب پذیر میکند باید در آن تغییر اساسی ایجاد کنیم.
وی گفت: ما ضمن بررسی دوباره و بازنگری در زنجیره تولید تلاش میکنیم با تنوع بخشیدن، کالاها و اقلام متنوعی در اروپا تولید کنیم و این همان تجربه بزرگی است که ما آموخته ایم.
کمیسیون اروپا قصد دارد با تهیه پیش نویس برنامه راهبردی در این باره تا پایان آوریل آن را به پارلمان اروپا و همچنین رهبران کشورهای عضو این اتحادیه ارسال کند.
جوروا با اشاره به اینکه این موضوع منوط به بودجه جدید (۲۰۲۱-۲۰۲۷) است افزود، در صورت عدم موافقت فوری با بودجه جدید با مشکلات بزرگی جهت برنامه ریزی برای مدیریت مالی روبرو خواهیم بود.
آمار مبتلایان در عراق به ۱۵۳۹ نفر رسید
شبکه تلویزیونی الجزیره به نقل از وزارت بهداشت عراق اعلام کرد، با شناسایی ۲۶ مورد جدید از مبتلایان به ویروس کرونا در کشور، آمار کلی مبتلایان در عراق به ۱۵۳۹ نفر رسیده است.
تمدید وضعیت قرنطینه در جمهوری آذربایجانوضعیت ویژه قرنطینه در جمهوری آذربایجان از ساعت ۲۴ امشب به مدت دو هفته دیگر تمدید شد.
تعداد بیماران مبتلا به ویروس کرونا در سوریه به ۳۹ نفر رسید
وزارت بهداشت سوریه اعلام کرد: با شناسایی یک بیمار جدید تعداد کل بیماران کرونایی در این کشور به ۳۹ نفر افزایش یافت.
به گزارش خبرنگار صداوسیما از دمشق، از این تعداد ۵ نفر بهبود یافتند و سه نفر هم درگذشتند.
آمار وزارت بهداشت سوریه نشان میدهد، ویروس کرونا در سوریه فراگیر نشده و به وسیله شهروندان سوری مقیم خارج به داخل سوریه منتقل شده است.
افزایش مبتلایان به کرونا در ترکیه
وزیر بهداشت ترکیه گفت: با فوت ۱۲۷ بیمار کرونایی، شمار جانباختگان به ۲۰۱۷ نفر رسید.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از آنکارا، فخرالدین کوجا افزود: با شناسایی ۳۹۷۷ مورد جدید شمار مبتلایان هم به ۸۶۳۰۶ نفر رسید.
در ۲۴ ساعت گذشته ۱۵۲۳ بیمار بهبود یافتند.
هم اکنون ۱۰۳۱ بیمار به دستگاه تنفس مصنوعی متصل هستند.
انتقاد داود اغلو از نحوه اعلام ممنوعیت آمد و شد در ترکیه
یک مقام سابق ترکیه تصمیم به اعلام مقررات منع آمد و شد را در این کشور تصمیمی یکجانبه و به دور از خرد جمعی دانست.
احمد داود اوغلو نخست وزیر سابق ترکیه در مصاحبه با شبکه تلویزیونی فاکس نیوز ترکیه گفت: موقعی که شنیدم منع عبور و مرور از نیمه شب در کشور در روز شنبه و یکشنبه هفته گذشته با انتشار پیامی توئیتری اعلام شد، اولین مسئلهای که به ذهنم خطور کرد این بود که این تصمیم ناشی از خرد جمعی نیست. اگر با مشورت استانداران و وزارت کشور و افراد مجرب دولت، منع رفت و آمد اتخاذ میشد، چنین اشتباه فاحشی رخ نمیداد. اگر این تصمیم با مشورت وزیر امور خارجه و وزارت بهداشت که نسبت به تحولات بین المللی آگاه هستند و نیز مشورت مقامات عالی رتبه دولتی و نهادهای دیگر و شورای علمی ترکیه اتخاذ میشد، خطایی روی نمیداد.
وی افزود: از قرار معلوم، با تصمیمی تنگ نظرانه و بنا به دستور مستقیم رئیس جمهور، منع رفت و آمد اعلام شد. اکنون نیز این نظر من تغییر نیافته است. با توجه به تجارب امور دولتی خودم، معتقدم اگر بر مبنای خرد جمعی نهادینه شدهای چنین تصمیمی گرفته میشد، باید چند ساعت قبل و یا در نیمه روز پنجشنبه از سوی یکی از مقامات دولتی و یا به طور مستقیم از زبان رئیس جمهور اعلام میشد که مقررات منع عبور و مرور اجرا خواهد شد و مردم نباید نگران شوند و نانواییها و فروشگاهها به فعالیت خود ادامه خواهند داد. رئیس جمهور، ابتدا به ساکن، چنین دستوری را صادر کرده بود. هیچ یک از وزرا از تصمیم اجرای مقررات اطلاعی نداشتند. حتی وزیر بهداشت دو ساعت قبل مصاحبهای انجام داد و آمار مبتلایان را اعلام کرد؛ و حتی زبان بدن وی نیز نشان نمیداد که این نوع مقررات اجرا خواهد شد. به همین دلیل با اعلام آن مخالفت کردم.
داود اغلو گفت: سپس وزیر کشور گفت بنا به دستور مستقیم رئیس جمهور چنین تدابیری برای مدیریت بحران کرونا اتخاذ و اعلام شده است. وی از خود درباره ارتکاب این خطا سلب مسئولیت کرد. اما بعد از روبرو شدن با واکنش، روز بعد مصاحبه کرد و گفت که مسئولیت آنرا میپذیرد و استعفا داد. زیرا وزیر بهداشت گفت که اگر یک نفر فاصله گذاری اجتماعی را نقض کند، ۱۶ نفر را مبتلا میکند. وزیر کشور نیز برای کم اهمیت نشان دادن قضیه اعلام کرد که در شب حادثه ۲۵۰ هزار نفر مقررات خروج از خانه را نقض کردند. طبق گفته وزیر بهداشت اگر یک نفر ۱۶ نفر را مبتلا میکند، ۱۶ ضربدر ۲۵۰ هزار نفر به معنی این است که ممکن است در شب حادثه ۴ میلیون نفر به ویروس کرونا مبتلا شده باشند و هیچکس مسئولیت آنرا بر عهده نگرفته است. با توجه به گفته رئیس جمهور نه وزیر کشور بلکه شخص رئیس جمهور مسئول است و باید حساب پس دهد.
نخست وزیر پاکستان: جلوگیری از آسیبها با تعطیلیهای عمومی
عمران خان نخست وزیر پاکستان اعلام کرد تعطیلی عمومی که دولت اعمال کرد، کشور را از پیامدهای گسترده منفی بلای کرونا، دور نگه داشت. ادامه تدابیر پیشگیرانه تا اواسط ماه آینده، اهمیت دارد. در دوره سختی قرار داریم.
مدیر آزمایشگاه ووهان و تکذیب اتهامات آمریکا
یووان جی مینگ مدیر آزمایشگاه ویروسشناسی در شهر ووهان چین اعلام کرد: اتهامات رسانههای آمریکایی درباره دست داشتن چین، در ساخت ویروس کرونا در آزمایشگاههای این کشور، کذب است و این سخنان تلاش عمدی برای فریب مردم است. چرا این شایعهها وجود دارد، زیرا بنیاد ویروسشناسی و آزمایشگاه ملی ووهان در این شهر هستند. به عنوان یک مدیر در زمینه علوم و فناوری، در اداره سلامت بیولوژیک آزمایشگاهها و مدیریت طرحهای تحقیقات علمی، به مدت طولانی مشارکت داشتم و میدانم که ساخت چنین ویروسی در آزمایشگاه، غیرممکن است.
خشونت شدید پلیس علیه ناقضان قرنطینه در اسپانیا
شبکه تلویزیونی راپتلی در گزارشی اعلام کرد پلیس اسپانیا هنگام بازداشت فردی که مقررات قرنطینه را نقض کرده بود به خشونت شدید متوسل شد.
تصاویر ویدیویی که راپتلی منتشر کرده دو افسر پلیس را نشان میدهد که برای دستگیری یک فرد به خشونت متوسل شده و به او لگد میزنند. در همین حین دو زن که احتمالاً با این فرد نسبت دارند مداخله میکنند که در نهایت افسران پلیس اسلحه خود را به سمت آنها نشانه میگیرند.
جهش شمار مبتلایان به کرونا در روسیه و نگرانی شهروندان و مسئولان
شمار تلفات کانادا به بیش از یک هزار و ۵۰۰ تن رسید
اطلاعات رسمی که روز یکشنبه توسط آژانس بهداشت عمومی کانادا منتشر شد، نشان میدهد تعداد کل افرادی که بر اثر شیوع ویروس کرونا در این کشور جان باخته اند، ظرف یک روز حدود ۱۲ درصد افزایش یافته و به یک هزار و ۵۰۶ تن رسیده است.
به گزارش خبرگزاری رویترز از اتاوا، این سازمان با انتشار بیانیهای اعلام کرد تعداد افرادی که به این بیماری مبتلا شده اند، نیز به ۳۳ هزار و ۹۲۲ نفر رسیده است.
شمار تلفات ویروس کرونا در کانادا در روز شنبه یک هزار و ۳۴۶ تن و تعداد مبتلایان نیز ۳۲ هزار و ۴۱۲ نفر بود.
ابتلای کمتر از ۵ درصد آزمایش دهندگان هند به کرونا
کمتر از ۵ درصد از آزمایش دهندگان تست کرونا در هند به این ویروس مبتلا شده اند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از دهلی نو، بر اساس آمار شورای تحقیقات پزشکی هند تا عصر دیروز ۳۷۲ هزار و ۱۲۳ نمونه تست کرونا در این کشور انجام شده است؛ که از این تعداد نتایج آزمایش بیش از ۱۶ هزار و ۳۶۵ نفر مثبت بوده است. اطلاعات شورای تحقیقات پزشکی هند حاکی است از هر یک میلیون جمعیت ۲۷۵ نفر تاکنون تست کرونا داده اند.
افزایش تعداد مبتلایان به کرونا در جمهوری آذربایجان به ۱۳۹۸ نفر
با ابتلای ۲۵ نفر دیگر به کرونا در جمهوری آذربایجان مجموع مبتلایان در این کشور به ۱۳۹۸ نفر رسید.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از باکو، قرارگاه ویژه مبارزه با کرونا امروز با اعلام این خبر همچنین از فوت یک نفر دیگر از مبتلایان و افزایش تعداد جانباختگان این ویروس به ۱۹ نفر خبر داد. همچنین با بهبودی ۱۲۲ نفر دیگر از مبتلایان مجموع بهبودیافتگان به ۷۱۲ نفر رسید.
در حال حاضر ۶۶۷ نفر در بیمارستانهای ویژه این کشور بستری و تحت درمان قرار گرفته اند که وضع ۱۹ نفر از آنها وخیم گزارش شده است.
تاکنون ۹۵ هزار و ۷۴۷ تست کرونا در این کشورانجام شده است.
مدیر آزمایشگاه ووهان، اتهامات آمریکا را رد کرد
مدیر آزمایشگاه ویروسشناسی در شهر ووهان چین، اتهامات مقامات آمریکایی علیه پکن را درباره شیوع ویروس کرونا تکذیب کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، یووان جی مینگ در مصاحبه با این شبکه، اتهامات رسانههای آمریکایی درباره دست داشتن چین، در ساخت ویروس کرونا در آزمایشگاههای این کشور را تکذیب و این سخنان را تلاش عمدی برای فریب مردم، توصیف کرد.
جی مینگ افزود: چرا این شایعهها وجود دارد، زیرا بنیاد ویروسشناسی و آزمایشگاه ملی ووهان در این شهر هستند. ناشایست است که عدهای برای فریب مردم تلاش میکنند. تام کاتن سناتور آمریکایی گفته بود این ویروس از بنیاد علوم ویروسها در ووهان آمده است. پس از آن، روزنامه واشنگتن پست درباره ویروسی که از این آزمایشگاه آمده است، نوشت. آنها هیچ مدرک یا ارتباط منطقی برای اثبات این ادعا ندارند. من به عنوان یک مدیر در زمینه علوم و فناوری، در اداره سلامت بیولوژیک آزمایشگاهها و مدیریت طرحهای تحقیقات علمی، به مدت طولانی مشارکت داشتم و میدانم که ساخت چنین ویروسی در آزمایشگاه، غیرممکن است.
وی خاطر نشان کرد: به شدت، توهم توطئه درباره منشا ویروس کرونا را تکذیب میکنم. هیچ مدرکی وجود ندارد که این ویروس به صورت صنعتی تولید شده است. بعضی از دانشمندان معتقدند، ساخت چنین ویروسی، فراتر از هوش انسان است. به هیچ وجه فکر نمیکنم، انسان، توانایی ساخت چنین ویروسی را داشته باشد.
اروپا برای حل مشکلات ناشی از کرونا به ۵۰۰ میلیارد یورو دیگر پول نیاز دارد
رئیس ساز و کار ثبات مالی اروپا اعلام کرد اتحادیه اروپا برای آنکه بر پیامدهای ناشی از شیوع بیماری ویروس کرونا ۲۰۱۹، (کووید-۱۹)، فائق آید به دست کم ۵۰۰ میلیارد یورو دیگر اعتبار و تزریق نقدینگی به بازار نیاز دارد.
به گزارش خبرگزاری رویترز از بروکسل، کلاس رگلینگ رئیس ساز و کار ثبات مالی اروپا در گفتگو با روزنامه ایتالیایی کوریه ره دلا سرا گفت اتحادیه اروپا برای فائق آمدن بر پیامدهای ناشی از شیوع بیماری ویروس کرونا ۲۰۱۹، (کووید-۱۹)، به دست کم ۵۰۰ میلیارد یورو دیگر اعتبار نیاز دارد و سادهترین راه برای دستیابی به این رقم مراجعه به کمیسیون اروپا و بودجه اتحادیه اروپاست. وی افزود اعتبار مورد نیز حتی ممکن است از ۵۰۰ میلیارد یورو نیز بیشتر باشد.
به همین منظور ما باید درباره ساز و کاری جدیدی با یک رویکرد باز گفتگو کنیم. اما باید به نهادهای کنونی نیز مراجعه کنیم، زیرا این کار برای ما به ویژه اگر کمیسیون اروپا یا بودجه اروپا منظور باشد آسانتر است.
به باور این اقتصاددان بازنگری درباره وجوه اروپایی میتواند تا حد زیادی در انسجام اتحادیه اروپا سهیم باشد.
در نهم آوریل وزیران دارایی اتحادیه اروپا درباره اجرای طرحی به ارزش ۵۰۰ میلیارد یورو برای مقابله با پیامدهای منفی اقتصادی و مالی ناشی از شیوع بیماری ویروس کرونا ۲۰۱۹، (کووید-۱۹)، به توافق رسیدند.
این در حالی بود طی هفتهها کشورهای عضو منطقه یورو و اتحادیه اروپا درباره ضرورت اجرای چنین طرحی اختلاف نظر زیادی داشتند.
اروپا به طور ویژهای درگیر همه گیری بیماری ویروس کرونا ۲۰۱۹، (کووید-۱۹)، شده است. بحران بهداشتی که اقتصاد جهان را اکنون زمین گیر کرده است. حدود ۶۰ درصد مجموع مرگ و میرهای ناشی از ابتلا به بیماری ویروس کرونا ۲۰۱۹ در اروپا روی داده است. بر اساس گزارشی که خبرگزاری رویترز ارائه کرده است تاکنون در نتیجه این بیماری ۱۶۰ هزار نفر در جهان جان خود را از دست داده اند.
رهبران کشورهای عضو اتحادیه اروپا قرار است در ۲۳ آوریل امسال نشستی به صورت ویدئو کنفرانس برگزار کنند. مصالحهای ممکن است درباره قرض گرفتن از بازار (انتشار اوراق قرضه و بهادار دولتی) با تضمین بودجه اتحادیه اروپا در دراز مدت به دست آید.
بیش از ۱۶ هزار مبتلا به کرونا در هند
وزارت بهداشت و رفاه خانواده هند تعداد کل مبتلایان به ویروس کرونا را در این کشور ۱۶ هزار و ۱۱۶ نفر اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از دهلی نو، از بین مبتلایان تاکنون دو هزار و ۳۰۲ نفر از بیمارستان مرخص شدند و ۵۱۹ نفر نیز جان باخته اند.
سومین محموله کمکهای پزشکی چین به مکزیک
مقامات حوزه بهداشت و سلامت مکزیک از رسیدن سومین محموله کمکهای پزشکی چین به این کشور آمریکای لاتین خبر دادند.
به گزارش شبکه ونزوئلایی تله سور، زوئه رُبلِدو، مدیر موسسه بیمه اجتماعی مکزیک، اعلام کرد این محموله جدید شامل ۱۹۲ هزار محافظ صورت است که در اختیار کادر درمانی و پزشکی که به مقابله با ویروس کرونا میپردازد، قرار میگیرد.
به گفته مقامات مکزیکی، مکزیکو سیتی با ۲ هزار و ۲۹۹ مورد ابتلا، بیشترین موارد ابتلا را به خود اختصاص داده است و پس از آن، ایالت مکزیک، باخا کالیفرنیا، سینالُئا و پواِبلا، قرار دارند.
از سوی دیگر، مارتا دِلگادو، معاون وزیر امور خارجه مکزیک اعلام کرد که این سومین محمولهای است که به کشور رسیده است.
وی افزود که انتظار میرود برای روز یکشنبه، ۳ میلیون ماسک و ۶۰ هزار عینک به مکزیک برسد که همگی در اختیار "موسسه سلامت برای رفاه" قرار خواهند گرفت.
سوریه/تدابیر دولت برای اجرای فاصله گذاری اجتماعی هدفمند
روسیه/افزایش ۵۰ درصدی مبتلایان به کرونا
ترکیه/افزایش تصاعدی مبتلایان به کرونا
عربستان/ افزایش شدید شمار مبتلایان به هزار و ۸۸ نفر
شبکه تلویزیونی الجزیره گزارش داد: وزارت بهداشت عربستان سعودی اعلام کرد شمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور هزار و ۸۸ نفر افزایش یافت و به ۹ هزار و ۳۴۲ نفر رسید.
تعداد مبتلایان به کرونا در بصره به ۲۵۸ نفر رسید
اداره بهداشت بصره عراق از بهبود ۱۲۰ تن از مبتلایان به کرونا در این استان خبر داد.
پایگاه اینترنتی السومریه نیوز گزارش داد اداره بهداشت استان بصره در جنوب عراق با صدور اطلاعیهای از شناسائی ۱۷ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در این استان خبر داده است. اداره بهداشت استان بصره اعلام کرد تا تاریخ ۱۹ آوریل (یکشنبه ۳۱ فروردین) تعداد کل مبتلایان به کرونا در این استان ۲۵۸ نفر و تعداد بهبود یافتگان ۱۲۰ نفر و تعداد جان باختگان ۱۷ نفر است.
از سوی دیگر اداره بهداشت نجف نیز از بهبود یافتن ۱۸ تن از مبتلایان به ویروس کرونا خبر داده است. این منبع به جزئیات بیشتر آمارهای مربوط به این موضوع در نجف اشاره نکرد.
آفریقا/ شمار مبتلایان از ۲۰ هزار نفر فراتر رفت
شمار مبتلایان به ویروس کرونا در قاره آفریقا از ۲۰ هزار نفر فراتر رفت.
به گزارش شبکه تلویزیونی العربیه، مرکز پیشگیری و مبارزه با بیماریها در قاره آفریقا اعلام کرد شمار مبتلایان به ویروس کرونا در کشورهای آفریقایی از ۲۰ هزار نفر فراتر رفت. این مرکز همچنین شمار فوتیهای کرونا در قاره آفریقا را بیش از هزار نفر اعلام کرد.
۵۲ کشور از مجموع ۵۴ کشور آفریقایی، ثبت موارد ابتلا به ویروس کرونا را اعلام کردند.
این در حالی است که سازمان جهانی بهداشت درباره افزایش شیوع ویروس کرونا با منشا داخلی در کشورهای آفریقایی ابراز نگرانی کرد. پیش بینی میشود قاره آفریقا به کانون فعال شیوع ویروس کرونا تبدیل شود.
مالزی/ ۸۴ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا
به گزارش خبرگزاری رویترز، مالزی از ۸۴ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در این کشور خبر داد. به این ترتیب، شمار موارد آلودگی به این ویروس در مالزی به پنج هزار و ۳۸۹ نفر رسید. مالزی همچنین از جان باختن یک نفر دیگر بر اثر ویروس کرونا خبر داد.
آمار مبتلایان به کرونا درترکیه از ایران فراتر رفت
شمار مبتلایان به کرونا در سوئیس بیش از ۲۷ هزار نفر؛ اعمال مذهبی در کلیساها همچنان ممنوع
براساس تازهترین اطلاعات وزارت بهداشت سوئیس، شمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور به ۲۷ هزار و ۴۰۴ نفر رسیده است.. به گزارش خبرگزاری صداوسیما از وین، وزارت بهداشت سوئیس اعلام کرد: تا عصر روز شنبه ۱ هزار و ۱۱۱ هزار نفر بر اثر ابتلا به کرونا در این کشور جان باخته اند.
براساس تصمیم دولت سوئیس، اعمال مذهبی در کلیساها به علت بحران ویروس کرونا همچنان ممنوع است و تا هشتم ماه ژوین در کلیساها بسته خواهد ماند.
دولت سوئیس اعلام کرد: تصمیم دارد در چهار ماه آینده حدود ۵۵۰ میلیون فرانک سوئیس برای خرید ماسکها از انواع مختلف، یک هزار دستگاه تنفسی، هشت میلیون کیت تست کرو نا، دستکشهای یک بار مصرف و مواد ضدعفونی برای دستها بپردازد تا هرچه زودتر در اختیار مراکز پزشکی و مردم این کشور قرار گیرد.
موساد و روشهای غیرمعمول در بدست آوردن تجهیزات پزشکی
یک افسر اطلاعاتی صهیونیست اذعان کرد: موساد برای دستیابی به مقدار فراوانی از تجهیزات پزشکی برای جلوگیری از شیوع کرونا به شیوهها و راههای بسیار غیرمعمول روی آورده است. کابینه اسرائیل از موساد خواست بیش از ۱۳۰ میلیون قطعه از تجهیزات پزشکی و دارو را برای مقابله با این ویروس تهیه کند. موساد برای برنده شدن در مسابقه میان کشورها در به دست آوردن تجهیزات پزشکی، از روابط ویژه خود بهره برداری میکند و همچنین برای اداره این بحران به وسیله یگانهای مختلف خود اتاق عملیات بزرگی تشکیل داده است.
پیوستن بومیان پرو به صورت خودجوش به قرنطینه
بومیان مناطق "شیپیبا" و "اِسه اِخا" در زمینهای آمازون کشور پرو، دست به آغاز قرنطینه اختیاری زدند. این اتفاق پس از مشاهده علائم ویروس کرونا در این هفته در یک زوج از این اقوام بومی جای داشت.
به گزارش خبرگزاری اسپانیایی اِفه، اعضای جوامع واقع در شرق کشور پرو که بسیار به مرز برزیل نزدیک هستند، میگویند احساس میکنند در خطر بالای شیوع بیماری به سر میبرند و از عدم حضور دولت و مقامات بهداشتی (در این نقطه از کشور) شکایت دارند.
به همین علت، رهبران جوامع این منطقه چندین جلسه برگزار کرده اند تا به اجرایی سازی اقداماتی در راستای جلوگیری از شیوع ویروس دست بزنند. این ویروس در پرو ۱۴ هزار و ۴۲۰ فرد را مبتلا کرده و مسبب فوت ۳۴۸ فرد دیگر شده است.
بومیان انتظار دارند که از بیش از ۳۰۰ عضو این جوامع، آزمایش تشخیص ویروس گرفته شود. همچنین، ایشان به دلیل نبود پوشانندههای دهان، ماسکهایی بدوی از جنس برگ گیاه به وجود آورده اند. این برگ ها، برگهایی هستند که برای پیچیدن غذا نیز از آنها استفاده میشود.