محمود العمری در گزارشی در روزنامه اینترنتی مصری الیوم السابع نوشت: علی باباجان از سیاست های دولت ترکیه به ریاست رجب طیب اردوغان انتقاد کرد.
باباجان افزود قانون جدید عفو ( زندانیان به دلیل شیوع کرونا ) که پارلمان ترکیه تصویب کرده است، منصفانه نیست.
وی گفت شریک کوچک قدرت (حزب حرکت ملی) مطالبات ویژه ای از این قانون دارد. اصلاحیه عفو از نقطه نظر آنان صورت گرفته است.
وزیر اقتصاد پیشین ترکیه همچنین گفت اگر از حق مردم در بهره مندی از آزادی و عدالت سخن می گوییم، قابل قبول نیست که این اصلاحیه در جهت منافع محدود این حزب باشد. همچنین نمی توان چنین پارلمانی را که مطالبات گروه مشخصی را اجرا می کند, پذیرفت.
باباجان درباره بحران کرونا نیز گفت نظام, مرحله کنونی را در چارچوبی تنگ و بسته اداره می کند و مردم قادر به اجرای تصمیمات آن نیستند.
باباجان درباره بحران کرونا نیز گفت نظام, مرحله کنونی را در چارچوبی تنگ و بسته اداره می کند و مردم قادر به اجرای تصمیمات آن نیستند.
وی از نظام خواست بر دانش و منطق تکیه کند زیرا با جبهه گیری یا جستجو برای یافتن دشمن نمی توان از این بحران عبور کرد.
باباجان ادامه داد غلبه بر این بحران به جز با همبستگی جهانی میسر نخواهد شد زیرا هیچ کشوری قادر نیست به تنهایی این همه گیری را پشت سر بگذارد و هر کس این شیوه را در پیش گیرد، فقط به شیوع و افزایش آن کمک می کند. در بزرگترین اقتصادها، اگر کشورها درها را به روی خود ببندند، کوچک خواهند شد. براین اساس سازوکارهای همبستگی بسیار مهم است. پیش از بحران، تعداد زیادی از بانک های مرکزی در سراسر جهان شبکه ای بین خودشان ایجاد کردند و زمانی که شیوع بیماری آغاز شد، این شبکه گسترش یافت. تعداد زیادی از کشورهای عضو گروه بیست در این شبکه حضور دارند. ترکیه همچنان خارج از این شبکه است.
پیش از بحران، تعداد زیادی از بانک های مرکزی در سراسر جهان شبکه ای بین خودشان ایجاد کردند و زمانی که شیوع بیماری آغاز شد، این شبکه گسترش یافت. تعداد زیادی از کشورهای عضو گروه بیست در این شبکه حضور دارند. ترکیه همچنان خارج از این شبکه است.
باباجان در پایان تأکید کرد ترکیه فلج شده است زیرا به علت خصومت نظام با کشورهای جهان, محدود شده است. این خصومت نظام به حدی است که دیگر دیدگاه درستی درباره تحولات خارجی ندارد. متاسفانه به علت این سرسختی، کشور دچار فقر و تنگدستی شده است.