رایگانی در نشست خبری
پرداخت هزینه خریدهای اینترنتی بعد از دیدن کالا
سخنگوی سازمان تعزیرات: مردم در خریدهای اینترنتی بعد از دریافت کالا، هزینه را پرداخت کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ یاسر رایگانی سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در نشست خبری با اشاره به کسب و کارهای اینترنتی و تاکید بر رعایت حقوق مصرف کننده، گفت: متاسفانه یک فروشگاه اینترنتی معتبر بابت ثبت سفارش کالایی، ۱ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان از خریدار دریافت کرده است در حالی که بعد از ۱۴ روز طی یک پیامک به خریدار اعلام کرده که کالای مورد نظر در انبار موجود نیست.
وی تصریح کرد: به هموطنانمان توصیه میکنم که از فروشگاههای معتبر خرید کنند و ترجیحا بعد از دیدن کالا پرداخت کنند. شرکتهای توزیع کننده و تولید کننده موظف به مرجوع کردن کالا در صورت عدم تطابق کالا با کالای سفارش شده هستند.
رایگانی اظهار کرد: سازمان تعزیرات حکومتی از سال ۹۶ درگیر پروندههای ارزی بوده است و کمیتهای در سازمان شکل گرفته و به صورت هفتگی روند رسیدگی به پروندهها در سراسر کشور رصد میشود.
۴ هزار و ۸۷۱ گشت مشترک تعزیرات
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: ۴ هزار و ۸۷۱ تیم گشت مشترک تعزیرایت و ۲۹ هزار و ۱۲۱ واحد بازرسی در سال گذشته انجام شد و ۶ هزار و ۹۲۷ واحد دارای تخلف شناسایی شدند.
سید یاسر رایگانی گفت: همچنین در بازرسیها ۱۴ هزار و ۲۲۹ واحد نیز تخلفی نداشتند و با توجه به رویکرد این سازمان در پیشگیری از وقوع تخلفات ۷ هزار و ۹۵۵ واحد با دریافت تذکر برای اصلاح تخلف اقدام کردند. در این بازه زمانی ۵ هزار و ۱۷۷ پرونده در گشتهای مشترک برای متخلفان تشکیل و متخلفان ۸۴ میلیارد ریال جریمه شدند.
وی افزود: بیشترین تعداد پروندههای متشکله مربوط به استان فارس، تهران، خراسان رضوی و قزوین و کمترین پروندهها مربوط به استانهای کرمانشاه، زنجان و بوشهر است.
در این بازه زمانی، ۷ میلیون و ۵۹۴ هزار و ۲۱۱ ماسک، ۴۸۷ هزار و ۹۸ لیتر الکل و مواد ضدعفونی کننده و ۷۵ میلیون و ۸۴۴ هزار و ۱۶۳ دستکش یکبار مصرف و ۶۸ هزار و ۵۵۳ روپوش بیمارستانی کشف و تحویل وزارت بهداشت شده است.
رایگانی گفت: آمار ارزها و جرایم مسترد شده به سیستم بانکی: در سال ۹۸ مقدار ۸۸۹ هزار و ۴۰۰ پوند، ۴ میلیارد و ۴۴۱ میلیون و ۶۸۶ هزار و ۷۰۱ درهم، ۱۸۲ میلیون و ۴۸ هزار و ۴۳۹ دلار، ۶۶۹ میلیون و ۸۵۷ هزار و ۷۹۲ روبل، ۴۱۷ میلیون و ۶۶ هزار و ۹۶ روپیه، ۴۷۴ میلیون و ۳۵۰ هزار و ۶۸۳ لیرپ، ۶۷ میلیارد و ۲۹۸ میلیون و ۱ هزار و ۴۵۸ ون کره جنوبی، ۹۴ میلیون و ۵۱۱ هزار و ۴۸۰ ین ژاپن، ۵ میلیارد و ۶۶۸ میلیون و ۵۸۲ هزار و ۸۹۴ یوان چین، ۲ میلیارد و ۷۱۹ میلیون و ۸۸۸ هزار و ۹۹۶ یورو، ۲۷ میلیون و ۹۶۶ هزار و ۵۳۹ کرون و ۱۴ میلیون و ۲۳۵ هزار و ۲۸۵ فرانک جمعا به ارزش ۱۳۴ میلیارد و ۸۸۶ میلیون تومان از شرکتهای متخلف به دلیل عدم ایفای تعهدات ارزی وصول شده است.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی افزود: همچنین یک هزار و ۳۱۰ شرکت و تاجر در این بازه زمانی مسدودالحساب و ممنوع المعامله شده اندو ۸۹۰ شرکت و تاجر نیز اموالشان توقیف شده است. همچنین یک هزار و ۲۸۵ شرکت به تعلیق و یا ابطال کارت بازرگانی محکوم شدند و ۱۴ نفر از مدیران عامل، مسئولین و یا تجار نیز حبس شده اند.
وی افزود: آمار عملکرد شعب رسیدگی: تعداد ۳۹ هزار و ۴۲۹ پرونده در فروردین ماه سال جاری تشکیل شده است و متخلفان در مجموع به پرداخت ۱۴۸ میلیارد تومان جزای نقدی محکوم شده اند که تعداد ۳۳ هزار و ۲۰۶ پرونده مربوط به حوزه کالا و خدمات، ۴ هزار و ۷۶۳ قاچاق کالا و ارز و یک هزار و ۴۶۰ بهداشت و درمان بوده است.
رایگانی پروندههای استانی را هم به این شرح اعلام کرد
اصفهان: پرونده تخلف رییس یک بیمارستان دولتی به اتهام اخذ وجوه اضافی از بیماران بابت حق العمل جراحی به منظور سودجویی با گزارش معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی، در شعبه ششم بدوی ویژه رسیدگی به تخلفات بهداشتی و درمانی اداره کل تعزیرات حکومتی استان مورد رسیدگی قرار گرفت و با عنایت به بررسی به عمل آمده و دفاعیات غیرموجه متهم و نهایتا تایید کمیسیون ماده ۱۱ دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تخلف برای شعبه محرز و در مرحله بدوی، رییس بیمارستان متخلف به پرداخت یک میلیارد و ۴۹۲ میلیون ریال جریمه نقدی در حق دولت و استرداد مبالغ اضافی دریافتی به شاکیان محکوم شد.
البرز: در پی دستورات دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز، مبنی بر رصد و پایش ویژه فضای مجازی و برخورد با سودجویان و تهدید کنندگان بهداشت عمومی شبکهای از دلالان که در فضای مجازی اقدام به فروش ماسکهای n۹۵ و محلول ضدعفونی مینموداند با اقدامات فنی و تلاش چند روزه ناظرین ویژه اقتصادی شناسایی و با هماهنگی صورت گرفته و کسب تکلیف قضایی از مدیر کل تعزیرات حکومتی البرز، در مرحله اول بیش از ۱۰ هزار ماسک فیلتردار و ۱۲۰ لیتر محلول ضدعفونی کشف و ضبط و در اعترافات بعدی متهمان با کسب نیابت قضایی به ۲ انبار و محل تولید این ماسکها در تهران اعزام و در معیت جانشین کل گشتهای سیار تعزیرات حکومتی کشور به محل وارد شده که طی بازرسیها مقدار بیش از ۵۰۰ هزار ماسک فیلتردار تقلبی دست ساز آماده عرضه به بازار و مقدار بیش از ۳۰۰ هزار ماسک در حال تولید در کارگاههای غیرمجاز و فاقد مجوزهای اولیه بهداشتی کشف شد.
تهران: با شکایت دانشگاه علوم پزشکی از یک شرکت فروش اقلام پزشکی و طبی، پرونده تخلف برای رسیدگی به این اداره کل ارسال شد وبه شعبه ۱۳ بدوی- تخصصی تعزیرات حکومتی ارجاع و پس از رسیدگی و احراز تخلف، متصدی شرکت موصوف به مبلغ ۳ میلیارد و ۵۰۰ هزار ریال حدودا جریمه نقدی محکوم شد.
خراسان رضوی: براساس گزارش مأمورین پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز و در راستای کنترل و بازدید انبارهای سطح شهر از یک انبار تعداد ۱۳۸۰ کیسه ۵۰ کیلوگرمی نخود سبز به مارکهای chich peas و maiga محصول کشور تانزانیا کشف که در این راستا پرونده تعزیراتی تشکیل و به شعبه چهارم ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز ارجاع که درحال رسیدگی میباشد.
سمنان: پلمب خط تولید یک کارخانه مواد ضد عفونی کننده به ظن تقلب
فارس: با بالا رفتن قیمت میوه طی روزهای اخیر، گشتهای نظارتی تعزیرات حکومتی با همکاری بازرسان سازمان صمت بطور مداوم از میادین میوه و تره بار و همچنین سردخانهها انجام میشود. در این راستا و طی بازرسی انجام شده از یک سردخانه واقع در شهر شیراز، بیش از ۲۵ تن لیمو به ارزش بیش از ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال کشف شد که به قصد گرانفروشی و سودجویی اخفاء و از عرضه آن در بازار امتناع شده بود. دستور فروش لیموها در میادین میوه و تره بار به نرخ عادله صادر شده و برای این سردخانه نیز تشکیل پرونده شده و جهت رسیدگی به شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات احتکار ارجاع شده است.