آخرین اخبار از کرونا در انگلیس
مقام انگلیسی: هنوز نباید به لغو محدودیتها فکر کنیم
وزیر ارشد انگلیس اعلام کرد سطح بالای موارد مرگ بر اثر ویروس کرونا به شدت نگران کننده است.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما ، اطلاعات مربوط به شیوع کرونا و برخی پیامدهای آن در انگلیس به شرح زیر است:
تلفات کرونا در خانه های سالمندان بسیار بیشتر از آمارهای رسمی است
به گزارش بی بی سی، آمارهای جدید نشان میدهد تلفات ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در خانههای سالمندان انگلیس، بسیار بیشتر از آن چیزی است که در آمارهای رسمی اعلام میشود.
انجمن مراقبت ملی انگلیس تخمین میزند که بیش از ۴ هزار سالمند و معلول در مراکز نگهداری از سالمندان و آسایشگاههای این کشور در نتیجه ابتلا به این بیماری جان باخته اند.
این گزارش درحالی منتشر میشود که درخواستها برای ارائه آمارهای دقیقتر در ارتباط با تلفات کرونا در انگلیس افزایش یافته است.
تاکنون به طور رسمی تا سوم آوریل، ۲۱۷ مورد مرگ ناشی از ابتلا به کرونا در چنین مراکزی در انگلیس و ولز گزارش شده است.
انجمن مراقبت ملی انگلیس که مراکز غیرانتفاعی ارائه خدمات مراقبتی را نمایندگی میکند، میگوید یافته هایش از نقص جدی در دادههای رسمی دولت در ارتباط با تلفات کرونا خبر میدهد.
این انجمن دادههای مراکزی را جمع آورده است که از بیش از ۳۰ هزار نفر نگهداری میکنند، که حدود هفت ممیز چهار دهم درصد افرادی را که در چنین مراکزی زندگی میکنند شامل میشود.
بنابر گفته این مرکز از ۷ تا ۱۳ آوریل، ۲۹۹ مورد مرگ ناشی از کرونا گزارش شده است. این عدد سه برابر تلفات هفته پیش از آن و دو برابر ماه پیش از ان است.
اگر این آمار را به کل آسایشگاهها و خانههای سالمندان در سراسر انگلیس تعمیم دهیم، چهار هزار و چهل مورد تلفات کرونا در چنین مراکزی بوده که در امارهای رسمی نیامده است.
تلفات کرونا که هر روز از سوی دولت اعلام میشود تنها مواردی را در بر میگیرد که از این بیماری در بیمارستانهای انگلیس جان باخته اند. این شامل مرگهایی که در خانههای سالمندان، اسایشگاهها و تیمارگاهها روی میدهد نمیشود.
براساس گزارش فایننشال تایمز، احتمال میرود میزان تلفات ناشی از کرونا در خانههای سالمندان و آسایشگاههای انگلیس دستکم ۶ هزار مورد باشد.
ویس راینر، مدیر اجرای انجمن مراقبت ملی انگلیس گفت تا زمانی که تلفات چنین مراکزی در آمارهای رسمی در نظر گرفته نشود، دولت قادر نیست به خوبی برنامهای برای حفظ سلامت مردم تدوین کند.
مقام انگلیسی: واقعیات روشن است که ما هنوز نباید به لغو محدودیتها فکر کنیم
به گزارش خبرگزاری رویترز، وزیر ارشد انگلیس اعلام کرد واقعیات روشن است که ما هنوز نباید به لغو محدودیتها فکر کنیم.
او افزود: سطح بالای موارد مرگ بر اثر ویروس کرونا به شدت نگران کننده است.
هیچ تصمیمی در خصوص زمان بازگشایی مدارس اتخاذ نشده است
به گزارش خبرگزاری رویترز, وزیر آموزش انگلیس اعلام کرد هیچ تصمیمی در خصوص زمان بازگشایی مدارس اتخاذ نشده است و این موضوع به توصیه های علمی بستگی خواهد داشت.
نگرانی کادر درمان انگلیس از نبود تجهیزات محافظتی
نتیجه تحقیقات انجمن پزشکی انگلیس نشان میدهد نیمی از پزشکانی که در محیطهای پرخطر مقابله با کرونا کار میکنند، از کمبود تجهیزات محافظتی خبر داده اند.
به گزارش بلومبرگ، گزارش این انجمن نشان میدهد، گانهای آستین بلند یک بار مصرف و عینکهای ایمنی اندکی برای برخی از کادر خدمات درمانی انگلیس در برخی از نقاط پرخطر باقی مانده است. دو سوم از شش هزار نفری که در این بررسی شرکت داشته اند با کمبود یا نبود تجهیرات محافظت از چشم روبرو هستند و حدود نیمی از آنها گفته اند اغلب یا در برخی اوقات به دلیل نبود تجهیزات کافی احساس فشار میکنند.
پزشکان به این انجمن گفته اند احساس میکنند به عنوان گوسفند قربانی با انها رفتار میشود و نباید در موقعیتی قرار بگیرند که مجبور شوند بین ادامه کار و حفظ سلامت خود و خانواده شان یکی را انتخاب کنند.
روز شنبه ۸۸۸ مورد جدید تلفات ناشی از ابتلا به کووید-۱۹ در انگلیس گزارش شد. دولت بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس به دلیل عملکردش در برابر این بیماری همه گیر به ویژه تاخیر در اعمال قرنطینه با انتقادات گستردهای روبرو شده است.
دولت روز شنبه اعلام کرد مقادیر زیادی از تجهیزات محافظتی از جمله گان برای کادر درمان، روز یکشنبه از ترکیه وارد میشود. با این حال به گفته رابرت جنریک، وزیر مسکن، جوامع و دولتهای محلی انگلیس این کشور از دستگاههای تنفس مصنوعی و ماسک به میزان کافی برخوردار است.
بزرگترین اتحادیه تجاری انگلیس که حدودی نیمی از کارکنان بخش درمان را نمایندگی میکند هشدار داده است که کادر خدمات درمانی ممکن است در صورت تغییر نکردن شرایط، استعفا دهند.
راهکار مسلمانان انگلیس در ماه رمضان
به نوشته گاردین، با بسته بودن مساجد در انگلیس به علت شیوع کرونا مومنان به شبکه مجازی روی می آورند واز اپلیکیشن های ویدئو کنفرانس برای برگزاری مراسم افطار استفاده می کنند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیمابه نقل از روزنامه گاردین انگلیس، هر سال مسجد پارک فینسبری در شمال لندن الگوی تسامح و تساهل و ارتباط جامعه مسلمانان است در اولین شب رمضان نوید دهنده یک ماه عبادت جمعی، اطعام دادن و انجام کارهای خیر است.
حدود 2000 نفر هر روز برای نماز و عبادت در آنجا گرد هم می آیند. داوطلبان در آشپزخانه تدارک مراسم افطار را به هنگام غروب آفتاب می بینند و هر شب به اندازه 300 نفر غذا تهیه می شود.
اما امسال وضع فرق می کند. محمد کزبار دبیر کل این مسجد گفت: امسال ما هیچیک از این مراسم را نداریم. درهای این ساختمان بسته است وفقط نگهبانان امنیتی در نمازخانه ها و سالن اجتماعات در حال گشت زنی هستند. مشاهده این مسجد خالی و خاموش خیلی ناراحت کننده است.
مساجد و مراکز و تجمعات اسلامی در اکثر کشورها تعطیل است. در انگلیس شورای مسلمانان انگلیس (MCB) در 16 مارس خواستار تعلیق همه فعالیتهای جمعی در مساجد ومراکز اسلامی شد، یک هفته قبل از آنکه دولت اعلام کند همه مراکز عبادی باید تعطیل شود.
روز جمعه مساجد و شورای مشورتی ملی امامان جماعت اعلام کردند مراکز اسلامی تا لغو نشدن محدودیت ها و قوانین قرنطینه همچنان تعطیل خواهند بود.
با این حال، مسلمانان نیز مانند پیروان دیگر ادیان، به استفاده از فناوری برای فائق آمدن بر چالش های ناشی از قرنطینه روی آورده اند. مراسم نماز و سخنرانی و دعا و قرائت قرآن شب ها از طریق فضای مجازی پخش می شود و جمع آوری کمک های مالی برای خیریه ها نیز بطور دیجیتالی انجام می گیرد. همچنین از ویدئوکنفرانس هایی مانند "زوم" برای میزبانی مراسم افطار استفاده خواهد شد.
روزهای کرونایی انگلیس با بیش از ۱۳۰ هزار بیمار و قربانی کرونا در این کشور تیرهتر شده است.
بر اساس گزارش اعلامی دولت انگلیس تاکنون بیش از ۱۱۴ هزار نفر در این کشور به طور قطعی به بیماری کرونا مبتلا شده اند و بیش از ۱۵ هزار بیمار کرونایی نیز فقط دربیمارستانهای انگلیس جان باختند.
دولت در گزارش روزانه خود شمار جان باختگان کرونا در منازل، خانههای سالمندان، آسایشگاههای معلولان و دیگر اماکن را اعلام نمیکند.
بر اساس گزارشهای منتشر شده تا کنون دست کم ۵۴ پزشک و کادر درمانی نیز به علت ابتلا به بیماری کوید ۱۹ در انگلیس جان باختند که بیشتر آنان رنگین پوستند.
پزشکان و پرستاران در انگلیس از مدتها پیش درباره به خطر افتادن جانشان به علت نداشتن لباس و وسایل محافظتی لازم در مواجهه با بیماران کرونایی در بیمارستانها انگلیس هشدار دادند، اما به گفته شماری از آنان، مقامات به جای تامین این اقلام ضروری، پزشکان معترض را به توبیخ و اخراج تهدید کردند.
با افزایش شمار مبتلایان به بیماری کرونا در انگلیس وضع بدتر شده است و به نوشته برخی رسانهها در انگلیس از کادر درمانی خواسته شده است، به علت کمبودها از وسایل و لباسهای بیمارستانی یک بار مصرف چند بار استفاده کنند و در نبود لباس محاظتی در مواجهه با بیماران کرونایی از روپوشهای بلند آزمایشگاهی استفاده کنند.
انگلیس درحالی به پنجمین قربانگاه بیماران کرونایی در جهان مبدل شده است که به گفته مقامات وزارت بهداشت و درمان این کشور همه گیری ویروس کرونا درانگلیس تا دو هفته اینده به اوج میرسد.