آخرین وضع کرونا در انگلیس
ناکارآمدی نظام درمانی انگلیس
جرمی کوربین گفت نظام درمانی انگلیس درپی یک دهه ریاضت، برای مقابله با موج ویروس کرونا به خوبی آماده نبود.
آخرین آمار مبتلایان به کووید ۱۹ در انگلیس به روایت سازمان بهداشت جهانی (تا ساعت ۰۵:۳۰ تاریخ ۱۳۹۹/۰۱/۳۱)
به ترتیب: شمار مبتلایان، جانباختگان و بهبودیافتگان
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما؛ آخرین اخبار از شیوع ویروس کرونا و میزان تلفات آن در انگلیس به شرح زیر است:
بالا گرفتن انتقادها از ناکارآمدی نظام درمانی انگلیس
خبرگزاری فرانسه از لندن گزارش داد: جرمی کوربین رهبر سابق حزب کارگر اعلام کرد نظام درمانی انگلیس به علت یک دهه ریاضت، برای مقابله با موج ویروس کرونا به خوبی آماده نبود.
انجمن مدیران بهداشت عمومی انگلیس نیز از سالها ضربات سنگین بر نظام درمانی ابراز تاسف کرد. از زمان آغاز بحران کووید ۱۹ که حدود ۱۴ هزار کشته در انگلیس برجای گذاشته است، مشکلات مالی مزمن نظام سلامت همگانی به شدت با انتقاد رو به روست.
این وضع بازتاب اوضاع بسیاری دیگر از کشورها به ویژه فرانسه است که درآن دنیای پزشکی سال هاست در مورد وضع سرویسهای اورژانس هشدار داده است. حالا در شرایطی که بیمارستانها مملو از بیمار هستند یا هزاران نفر قربانی بیماری شده اند، امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه وعده طرح گسترده برای بیمارستانها را میدهد.
الیاس موسیالوس استاد سیاست درمانی در مدرسه اقتصاد لندن میگوید نظام سلامت همگانی از سال ۲۰۱۰ دچار کمبود اعتبار مالی است که این مانعی بر سر راه پاسخ دادن به بحران ویروس کرونا بود.
۸۸۸ نفر دیگر در انگیس به کرونا مبتلا شدند
به گزارش خبرگزاری فرانسه از لندن، انگلیس روز شنبه از مرگ ۸۸۸ نفر دیگر در بیمارستان بیماران مبتلا به کووید ۱۹ خبر داد. به این ترتیب شمار قربانیان مبتلا به کرونا در این کشور به ۱۵ هزار و ۴۶۴ نفر رسید. این آمار در مقایسه با ۸۴۷ نفری که وزارت بهداشت روز جمعه اعلام کرد، افزایش پیدا کرده است.
بنا بر اعلام وزارت بهداشت انگلیس، شمار کسانی که تست کرونای آنها، مثبت اعلام شد در مجموع به ۱۱۴ هزار و ۲۱۷ نفر میرسد که در مقایسه با روز گذشته ۵۵۲۶ نفر افزایش یافت.
آمار روزانه مقامات بهداشتی انگلیس، تنها شمار کسانی که تست کرونای آنها در بیمارستان مثبت بود در برمی گیرد. این شیوه به علت آنکه مرگ و میرها در خانههای سالمندان یا در خانه را در نمیگیرد مورد انتقاد قرار گرفته است و به این ترتیب تأثیر واقعی همه گیری را کاهش میدهد.
دفتر آمار ملی انگلیس در آخرین آمار هفتگی خود که آمار قربانیان کرونا را در سطح وسیع تری و با ۱۰ روز تأخیر اعلام میکند، شمار مرگ بیماران کرونا در خانههای سالمندان انگلستان و ولز را در تاریخ سوم آوریل (۱۵ فروردین) ۲۱۷ نفر اعلام کرد.
اما «کر اینگلند» که مدیریت خانههای سالمندان مستقل را برعهده دارد پس از جمعآوری دادههای خود، شمار واقعی قربانیان در خانههای سالمندان را به وضوح بیش از این تعداد دانست و آن را احتمالا نزدیک به ۷۵۰۰ نفر برآورد کرد.
دولت انگلیس روز پنجشنبه تصمیم گرفت دست کم تا سه هفته دیگر قرنطینه در این کشور را که از ۲۳ مارس (چهارم فروردین) برای کاهش شیوع کرونا برقرار شد تمدید کند. انگلیس یک روز پس از آن (روز جمعه) نیز اعلام کرد تلاشهای خود برای تولید واکسن را تسریع میکند، تا هر چه سریعتر به نتیجه برسد.
دولت انگلیس: اولویت اول ما بازگشت کارگران به سر کارشان است
شبکه تلویزیونی الجزیره گزارش داد، دولت انگلیس اعلام کرد: اولویت اول ما بازگشت کارگران به کار و کمک به همه در مقابله با ویروس کروناست.
دولت انگلیس افزود شرایط همچنان سخت است و باید فاصله گذاری اجتماعی برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا ادامه یابد.
وزیر انگلیسی: جهان شرایط سختی را پشت سر میگذارد
شبکه تلویزیونی الجزیره مباشر گزارش داد، رابرت جنریک وزیر مسکن انگلیس اعلام کرد: جهان شرایط سختی را پشت سر میگذارد و ما همه تلاش خود را برای فراهم کردن تجهیزات پزشکی لازم برای مقابله با کرونا انجام میدهیم.
نگرانی از تصمیم به استفاده مجدد از لوازم پزشکی
اتحادیه پزشکان و پرستاران انگلیس درباره تغییر دستورالعملها برای استفاده از تجهیزات محافظت شخصی که بر اساس آن در برخی شرایط میتوان از این تجهیزات در بیمارستانهای این کشور دوباره استفاده کرد، ابراز نگرانی کرد.
به گزارش بی بی سی انگلیسی، یکی از مقامات اتحادیه پزشکان انگلیس گفت این تغییرات میتواند به موضوعی منجر شود که برخی از کارکنان بیمارستانها نتوانند وظیفه خود را برای درمان بیماران مبتلا به کووید ۱۹ به خوبی انجام دهند.
این در حالی است که برخی گمانه زنیها حاکی از این است که بیمارستانهای انگلیس ظرف چند روز آینده با کمبود این تجهیزات مواجه خواهند شد.
در واکنش به کمبود این تجهیزات سازمان بهداشت عمومی انگلیس دستورالعملی صادر کرده است که بر اساس آن در صورت لزوم از برخی از تجهیزات محافظت شخصی میتوان دوباره استفاده کرد. این تصمیم با واکنش شدید اتحادیه پزشکان انگلیس مواجه شده است. این اتحادیه هشدار داده است در صورتی که کارکنان بیمارستانها درباره ایمنی خود احساس خطر کنند، ممکن است از ادامه کار خودداری کنند.
احتمال مرگ هزاران نفر در خانههای سالمندان
یک سازمان امورخانه سالمندان در انگلیس (کراینگلند) اعلام کرد هزاران نفر در خانههای سالمندان در انگلیس براثر کرونا جان باختند و این آمار به شکل قابل توجهی بیشتر از آمار رسمی است.
کر اینگلند شمار قربانیان را ۷۵۰۰ نفر اعلام کرد. انگلیس در آمار رسمی که جمعه اعلام شد شمار قربانیان کووید ۱۹ در کشور خود را ۱۴ هزار و ۵۷۶ نفر اعلام کرد. اما این آمار تنها بیمارانی را شامل میشود که در بیمارستان تست کرونای آنها مثبت شد. دفتر آمار ملی انگلیس که با ۱۰ روز تأخیر آمار قربانیان کرونا را در سطح وسیع تری بررسی میکند، در آخرین آمار هفتگی خود اعلام کرد در تاریخ سوم آوریل (۱۵ فروردین)، ۲۱۷ نفر در خانههای سالمندان انگلیس و ولز جان باختند.
وزیر بهداشت انگلیس جمعه در کمیسیون پارلمانی نتوانست تضمین کند که کادر درمان بتوانند در اوایل این هفته به حدی که نیاز دارند از پوششهای محافظتی لازم برخوردار شوند. وی گفت به علت تقاضای بالا در سطح بین المللی تأمین این پوششهای محافظتی بسیار پیچیده شده است.