آخرین آمار مبتلایان به کووید ۱۹ در آمریکا به روایت سازمان بهداشت جهانی (تا ساعت ۰۵:۳۰ تاریخ ۱۳۹۹/۰۱/۳۱)
به ترتیب: شمار مبتلایان، جانباختگان و بهبودیافتگان
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما؛ آخرین اخبار از شیوع ویروس کرونا و میزان تلفات آن در آمریکا به شرح زیر است:
ثبت ۱۸۹۱ مورد جدید فوت بر اثر کرونا در ۲۴ ساعت گذشته
به گزارش شبکه تلویزیونی اسکای نیوز عربی به نقل از دانشگاه جانز هاپکینز، در ۲۴ ساعت گذشته ۱۸۹۱ مورد جدید فوت بر اثر کرونا در آمریکا ثبت شده است.
کارشناس فرانس ۲۴: ترامپ بیش از هر وقت دیگری فریبکاری میکند
از نظر کارشناس مسایل سیاسی در فرانسه، سه فاکتور: مقابله با دمکرات ها، کاهش محبوبیت ترامپ و تقویت موقعیت جو بایدن در پی حمایت شخصیتهای برجسته حزب رقیب، دلیل اصلی فریبکاریهای غیرمعمول رئیس جمهور در بحبوحه گسترش ویروس کرونا بوده است.
شبکه تلویزیونی فرانس بیست و چهار گزارش داد: برخی از ایالات دمکرات آمریکا، شاهد تظاهرات علیه قرنطینه هستند. در این ایالات مردم به ماندن در خانه ناگزیر شده اند. آمریکاییها از فرمانداران خود میخواهند تا فعالیتهای اقتصادی از سر گرفته شود. این درخواست اکنون از حمایت دونالد ترامپ برخوردار است. وی خواستار آزاد شدن فعالیتهای اقتصادی در این ایالتها شده است. مجری از برونو دارو کارشناس مسایل سیاسی پرسید: آیا دونالد ترامپ آشکارا اقتصاد را به سلامت ترجیح داده است؟
دارو پاسخ داد: دونالد ترامپ همواره با اپیدمی ویروس کرونا مشکل داشته است. وی در ابتدای این بیماری همه گیر صریحا اتفاقاتی را که رخ داده بود، کوچک میشمرد. اما ترامپ تلاش کرد سپر بلایی بیابد. به یاد دارید که رئیس جمهوری آمریکا از ویروس اروپایی و ویروس چینی سخن میگفت. در حقیقت ترامپ نیز از بحران سلامت و همچنین از وضعیت اقتصادی کشور نگران است. رئیس جمهوری آمریکا اواخر ماه مارس از عادی شدن اوضاع در روز عید پاک صحبت میکرد. این پیش بینی خیلی زود انکار شد. آمریکا اکنون به دلیل شمار بالای مبتلایان و تلفات به اولین کشور آلوده به ویروس کرونا در جهان تبدیل شده است.
وی افزود: آخرین آمارها در این کشور از مبتلا شدن ۷۰۰ هزار نفر و قربانی شدن ۳۵ هزار نفر خبر میدهند. در روز پنجشنبه اعلام شد که فقط در عرض ۲۴ ساعت ۴ هزار و ۵۹۱ نفر بر اثر ابتلا به ویروس کووید-۱۹ جان شان را از دست داده اند. برخی ایالات به ویژه نیویورک به شدت با ویروس کرونا درگیر هستند. این ارقام دونالد ترامپ را به قبول منطق وادار کرد. وی تفکری که سلامت را بر اقتصاد اولویت میداد، پذیرفت. اما ترامپ در روز پنجشنبه خاطر نشان کرد که (اقتصاد) آمریکا را میبایست با تکیه بر آمار قابل اعتماد مرتبط با وضعیت سلامت دوباره و گام به گام و ایالت به ایالت به حرکت انداخت.
این کارشناس مسایل سیاسی در فرانسه ادامه دارد: در نقشه راه فدرالی، آغاز فعالیتهای اقتصادی و اجتماعی کشور در سه مرحله طراحی شده است. این برنامه در روز پنجشنبه مطرح بود. در روز جمعه تظاهراتی علیه قرنطینه و فرمانداران ده ایالت برگزار شد و ترامپ هم تغییر رویه داد. وی در پیامی که در توییتر منتشر کرد خواستار آزادسازی میشیگان، مینه سوتا و ویرجینیا شد.
مجری پرسید: آیا ترامپ از نظر انتخاباتی انتخاب درستی کرده است؟
کارشناس پاسخ داد: روشن است که ترامپ بین سلامت و اقتصاد قرار گرفته و چندی پیش نیز به این مسئله اشاره کرد. اما سیاست مسئلهای است که ترامپ هرگز به ویژه در این زمان فراموش نمیکند. آمریکا تا زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری شش ماه فاصله دارد. در اصل این انتخابات برای چهارم ماه نوامبر در نظر گرفته شده است. این در حالی است در ده ایالت از جمله اوهایو و لوتا آمریکا تظاهرات برگزار شده است. فرمانداران سه ایالتی که ترامپ به آنها اشاره کرده است، دمکرات و فرمانداران اوهایو و لوتا جمهوریخواه هستند. رئیس جمهوری آمریکا به ایالاتی که فرماندارانش هم حزبیهای وی هستند، کاری نداشته است.
وی افزود: هدف ترامپ، ادامه بسیج رای دهندگان علیه دمکراتهاست. ترامپ تشریح میکند که برای به حرکت در آوردن چرخهای اقتصاد هر کاری را هر چه سریعتر انجام میدهد. وی خواستار حفظ هوشیاری در دوران پس از قرنطینه شده است. ترامپ گفته است که باید به ظهور مجدد ویروس به هر شکلی پاسخ داد. اما ترامپ رای دهندگان ملی گرایی را که از وی طرفداری میکنند، فراموش نکرده است. به همین دلیل میگوید ما مراقبیم که ویروس توسط خارجیها وارد کشور نشود. دو فاکتور دیگر نیز در چگونگی عملکرد ترامپ دخیل بوده اند، کاهش محبوبیت وی و وجود رقیبی مثل جو بایدن که این هفته موقعیتش به وسیله چهرههای برجسته حزب دمکرات یعنی برنی سندرز، باراک اوباما و هیلاری کلینتون تقویت شد. سه فاکتور توضیح میدهد که چرا دونالد ترامپ در مورد سلامت و اقتصاد، بیشتر از معمول فریبکاری میکند.
اتهام زنی ترامپ به چین درخصوص کرونا
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در نشست خبری مشترک روزانه با تیم مقابله با کرونا در این کشور، گفت: پیش بینی میشود شمار جان باختگان کرونا در آمریکا به ۶۰ هزار نفر برسد.
وی افزود: مؤسسهها و نهادها در دو ایالت تگزاس و ورمونت تصمیم گرفته اند فعالیتهای خود را از سر بگیرند. ایالتهایی که دموکراتها و جمهوری خواهان به صورت مشترک بر آن حکومت میکنند، اتخاذ تدابیر برای برداشتن محدودیتهای تردد را آغاز کرده اند.
رئیس جمهور آمریکا همچنین، مدعی شد: بحران کرونا سختترین بحران برای چین از ۷۰ سال پیش است. چین را مسئول پیامدهای گسترش شیوع کرونا می دانم. چین به لحاظ آمار تلفات ناشی از کرونا در صدر همه کشورها قرار دارد و تلفات آن بسیار بیشتر از آمریکا است و نشانههای مثبتی در مورد کنترل شیوع کرونا در آمریکا به چشم میخورد و اوضاع ما از کشورهای اروپایی بهتر است.
دونالد ترامپ همچنین با متهم کردن جان کری (وزیر خارجه سابق آمریکا) به نقض قانون لوگان، ادعا کرد: وقتی من روی کار آمدم، ایران وحشتناک بود، اما در حال حاضر این کشور خیلی تغییر کرده است.
وی در جریان نشست خبری خود، با اشاره به اینکه اگر او انتخاب نمیشد جهانی در کار نبود گفت: اگر جو بایدن خواب آلود انتخاب شود، ایران و چین، آمریکا را مال خود میکنند.
رئیس جمهور آمریکا در در نشست خبری خود درباره تازهترین تحولات مربوط به شیوع کرونا در این کشور، بار دیگر از برخی خبرنگاران و رسانههای آمریکایی انتقاد و آنان را به تحریف واقعیتها متهم کرد.
صدها نفر در نیوهمپشایر با برگزاری تظاهرات لغو قرنطینه را خواستار شدند
به گزارش خبرگزاری فرانسه از کنکورد، صدها نفر روز شنبه در برابر پارلمان ایالتی نیوهمپشایر آمریکا در شهر کنکورد مرکز این ایالت با برگزاری تظاهراتی، تدابیر قرنطینه اتخاذ شده برای مقابله با کرونا ویروس جدید را محکوم کردند. تظاهرکنندگان برقراری قرنطینه را در برابر تعداد موارد ابتلای نسبتا پایین در این ایالت زیاده روی تلقی کردند.
خبرنگار خبرگزاری فرانسه اعلام کرد حدود ۲۰۰ نفر حوالی ظهر در برابر پارلمان ایالتی در شهر کنکورد زیر باران شدید تجمع کردند و شماری نیز از داخل خودروهای خود آنها را همراهی میکردند.
تظاهرکنندگان که پلاکارتهایی با خود حمل میکردند که روی آنها شعارهای "ارقام دروغ میگویند" یا "نیوهمپشایر را باز کنید" به چشم میخورد، پایان دادن پیش از موعد اعلام شده به دستور قرنطینه در این ایالت را خواستار بودند. دستور برقراری قرنطینه در نیوهمپشایر که یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت دارد تا چهارم ماه مه اعلام شده است. برخی از تظاهرکنندگان نیز شعار این ایالت "زندگی آزاد یا مرگ" در میان پرچمهای آمریکا را سر میدادند.
خبرنگار خبرگزاری فرانسه گزارش داد برخی از تظاهرکنندگان در حالی که چهرههای خود را پوشانده بودند، سلاح در دست داشتند.
تلفات بالای کرونا در خانههای سالمندان نیویورک
به گزارش بخش تصویری خبرگزاری رویترز، تلفات ویروس کرونا در خانه سالمندان نیویورک، رقم بالایی است. شبکه ان بی سی و نشریه نیویورک تایمز روز جمعه ۱۷ آوریل گزارش دادند ۵۵ نفر از افراد حاضر در مرکز سلامت کابل هیل در بروکلین و بیش از ۲۴ نفر از ساکنان خانه سالمندان ساپفیر در سنترال کویین جان خود را از دست دادند، اما رویترز نتوانسته است به صورت مستقل آمار و علت مرگ آنان را تایید کند. اداره سلامت نیویورک روز ۱۵ آوریل میزان مرگ در مرکز ساپفیر را ۲۶ نفر اعلام کرد.
مایکل بالبونی، مدیر اجرایی انجمن تاسیسات پزشکی نیویورک گفت مقامات این ایالت در روز پنجشنبه این مرکز را بررسی کردند و متوجه شدند این مرکز نیروی انسانی کافی و تجهیزات حفاظتی مناسبی برای کارکنانش در اختیار دارد.
براساس آمار دانشگاه جانز هاپکینز، ۱۱ هزار و ۴۷۷ نفر در نیویورک به علت ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست دادند.
سندرز: آمریکاییها نباید مجبور به انتخاب بین خرید دارو و قرار دادن نان سر سفر خود باشند
برنی سندرز، سناتور ایالت ورمونت در حساب توئیتری خود نوشت: در (آمریکا) به عنوان ثروتمندترین کشور در تاریخ جهان، آمریکاییها نباید مجبور به انتخاب بین دو گزینه «پرداخت هزینه داروهای خود» و «قرار دادن نان در سفر خود» باشند.
فرماندار نیویورک درباره وضعیت کرونا: ما همچنان در شرایط خوبی نیستیم
به گزارش شبکه تلویزیونی رویترز، اندرو کومو، فرماندار نیویورک در سخنانی، گفت: اگر نگاه کنید بیمارستانها به شما خواهند گفت که الان افراد کمتری در اتاقهای مراقبتهای ویژه هستند. بیمارستانها از بیشترین ظرفیت خود برای مدت طولانی استفاده میکردند. به خاطر داشته باشید، ما ظرفیت بیمارستانها را تا ۵۰ درصد افزایش داده بودیم و هر بیمارستان، ۵۰ درصد ظرفیت بیشتر داشت و این ظرفیت هم بیش از حد پر بود، اما شما ارقام را میبینید.
وی افزود: اما همچنان خبر بدی وجود دارد. دو هزار نفر در ۲۴ ساعت اخیر در بیمارستانها به علت کووید ۱۹ بستری شدند که این برای یک روز رقم زیادی است. دو هزار مورد جدید دیروز بود. اگر رقم تماس این افراد را هم نگاه کنیم این خبر ویرانگری است. ۲ هزار نفر مثبت شناخته شدند و در بیمارستان بستری شدند. ما در اوج بیماری قرار نداریم، اما همچنان در شرایط خوبی نیستیم. بدترین خبر هم مرگ ۵۴۰ نفر در ۲۴ ساعت اخیر است. ۳۶ نفر هم در خانه سالمندان فوت شدند. بزرگترین خطر در خانه سالمندان است. آنها افراد آسیب پذیر در برابر این بیماری هستند.
جان باختن ۵۴۰ نفر بر اثر کرونا در نیویورک در ۲۴ ساعت گذشته
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، شمار جان باختگان کرونا در ایالت نیویورک در ۲۴ ساعت گذشته با کاهش ۹۰ نفری نسبت به روز جمعه، به ۵۴۰ نفر رسید. این رقم، کمترین آمار جان باختگان بر اثر کرونا در این ایالت از ابتدای ماه آوریل تاکنون محسوب میشود.
صفهای طولانی در مریلند آمریکا برای دریافت وعده غذایی
پایگاه اینترنتی شبکه آمریکایی سی ان بی سی با انتشار ویدئویی نوشت: صدها نفر در صفهای طولانی در ایالت مریلند ایستاده اند تا یک وعده غذا و یا بن ۳۰ دلاری آن را تهیه کنند. امتداد یافتن صف تا پارکینگ اتومبیلها و خیابانهای اطراف، میزان گرفتاری مردم را نشان میدهد.
با شیوع کرونا در غزه یک فاجعه روی خواهد داد
نوآم چامسکی زبان شناس برجسته دانشکده فن آوری ماساچوست و تحلیلگر مسائل سیاسی در یک گفتگوی تلویزیونی اعلام کرد با گسترش ویروس کرونا در غزه یک فاجعه در این منطقه روی خواهد داد.
نوام چامسکی در ارتباط با تهدیدهای دونالد ترامپ درباره سازمان بهداشت جهانی گفت: این نوع رفتار به حاکمان مستبد و دیکتاتور تعلق دارد. زمانی که شما اشتباهات بزرگی مرتکب میشوید که سبب کشته شدن هزاران نفر میشود تلاش میکنید یک فرد دیگر را به عنوان مقصر اعلام کنید. در آمریکا، متأسفانه این مسئله بیش از یک قرن و نیم است که رواج دارد و آسان است که همواره بخواهیم "مداد زرد" را مقصر بدانیم. من در تمام طول زندگی خود شاهد این موضوع بوده ام.
من نمیگویم که او همانند هیتلر است. هیتلر یک ایدئولوژی وحشتناک را نه تنها در ارتباط با قتل عام همه یهودیان و ۳۰ میلیون اسلاو و رومنها و تسخیر جهان داشت، بلکه همچنین یک ایدئولوژی داخلی داشت: دولت تحت کنترل حزب نازی باید همه جنبههای زندگی را کنترل کند، حتی باید جامعه تجاری را نیز تحت کنترل داشته باشد. این همان جهانی نیست که ما در آن زندگی میکنیم.
نوام چامسکی در پاسخ به این سوال که سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده است که دست کم ۱۳ مورد از ابتلا به ویروس کرونا در غزه و در کرانه باختری حدود ۳۰۰ مورد ابتلا و دو مورد مرگ ناشی از ویروس کرونا گزارش شده است. چه اتفاقی ممکن است در این منطقه رخ دهد؟ گفت: حتی فکرش را هم نمیتوان کرد. غزه دو میلیون نفر جمعیت دارد که در واقع در یک زندان زندگی میکنند و به صورت مداوم تحت حمله قرار دارند. اسرائیل که یک قدرت اشغالگر است تحریمهای به شدت سخت گیرانهای را بر فلسطینیان -از زمان برگزاری نخستین انتخابات آزاد در جهان عرب و انتخاب افرادی اشتباه- اعمال کرده است.
اگر این همه گیری گسترش پیدا کند یک فاجعه رخ خواهد داد. نهادهای بین المللی در سال ۲۰۲۰ به این موضوع اشاره کردند که غزه دیگر قابل زیست نخواهد بود. حدود ۹۵ درصد از آب این منطقه آلوده است. این مکان یک فاجعه است. ترامپ از این موضوع اطمینان حاصل کرد که اوضاع در این منطقه بدتر خواهد شد. او تأمین مالی نظامهای حمایت کننده از فلسطینیان مستقر در غزه و کرانه باختری را قطع کرد. او یک دلیل برای کار خود داشت. آنها زیاد از او تمجید نمیکردند. فعالان حقوق بشر در اسرائیل اخیرا به این موضوع اشاره کردند.
فوت ۲۵ بیمار در ۱۴ خانه سالمند
پایگاه اینترنتی روزنامه نیویورک تایمز اعلام کرد؛ بر اساس دادههای جدید اداره سلامت ایالت نیویورک که تأثیر ویروس کرونا بر خانه سالمندان را رصد میکند دست کم ۱۴ خانه سالمند در شهر نیویورک و حومه آن بیش از ۲۵ مورد فوتی را ثبت کردند و در پنج خانه سالمند دیگر بیش از ۴۰ مورد فوتی وجود داشته است.
نزدیک به یک چهارم فوتیهای کرونا در ایالت نیویورک به خانه سالمندان اختصاص دارد.
بحران در خانه های سالمندان
بر اساس آمار گردآوری شده از ۲۹ ایالت آمریکا، بیش از پنج هزار و ۶۰۰ مورد مرگ مرتبط با کووید ۱۹ در خانههای سالمندان ثبت شده است، و بیش از سه هزار و ۴۰۰ خانه سالمندان در ۳۹ ایالت موارد ابتلا به این بیماری را گزارش داده اند.
کیت اسنو، خبرنگار شبکه تلویزیونی ان بی سی نیوز در گزارشی در این باره گفت: پس از آنکه مقامات از کشف ۱۷ جسد که در سردخانه کوچک خانه سالمندان ” اندوور ساباکیوت“ در نیوجرسی چپانده شده بودند، خبر دادند، فرماندار این ایالت امروز صبح خواستار تحقیقات درباره آمار مرگ و میر در خانههای سالمندان سراسر ایالت شد.
باید به کسانی که در خط مقدم مقابله با کرونا هستند کمک بیشتری شود
به گزارش سی ان ان، نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا درباره برنامههای حمایتی دولت برای کسب و کارها گفت: "ما هم معتقدیم باید به احیای کسب و کارهای کوچک کمک کنیم، اما میگوییم باید برای کمک به کسانی که در خط مقدم مقابله با ویروس کرونا قرار دارند، یعنی کادر درمانی، پلیس و کسانی که واقعاً تلاش میکنند جان انسانها را نجات دهند، بودجه بیشتری در نظر گرفته شود. "
ابراز نگرانی از حمله نژادپرستان آمریکا علیه یهودیان
الشرق الاوسط نوشت: خانه سالمندان یهودیان که میزان و معیار و نماد افراد مسن از همه ادیان بود، به هدفی برای نژادپرستان سفید پوست در آمریکا تبدیل شد. دادستانی فدرال آمریکا، یک راستگرای افراطی را به تلاش برای انفجار کپسول گاز در خانه سالمندان یهودیان در ایالت ماساچوست متهم کرد. بر اساس اعلام دادستانی فدرال آمریکا، این خانه سالمندان در فهرست اهداف حمله نژادپرستان سفید پوست آمریکا در آنچه «روز قتل یهودیان» خوانده میشود، قرار داشت.
بر اساس کیفرخواست، راستگرایان افراطی که به برتری سفیدپوستان معتقدند، در شبکههای اجتماعی در تاریخ چهارم ماه مارس سال گذشته، ایده قتل دسته جمعی افرادی در خانه سالمندان شهر لانگمیدو در ایالت ماساچوست را با یک حادثه ساختگی مطرح کرده بودند.
الشرق الاوسط افزود: این حادثه در حالی رخ داد که خانههای سالمندان در سراسر آمریکا از شیوع ویروس کرونا رنج میبرند. خشونتهای مربوط به یهودی ستیزی در آمریکا بیشتر شده است و در ماه آوریل گذشته هم حادثه حمله به یک کنیسه در ایالت کالیفرنیا و حادثه دیگری در شهر پتسبرگ ایالت پنسیلوانیا در سال ۲۰۱۸ رخ داد.
گردش آزادانه حیوانات وحشی در پارک ملی کارولینای شمالی
نبود گردشگران در پارک ملی کارولینای شمالی در پی اعمال محدودیتها از شیوع ویروس کرونا باعث حرکت آزادانه حیوانات شده است.
به گزارش رویترز فرانک دین، از مسئولان پارک ملی کارولینای شمالی گفت: ”اکنون پارک بسیار ساکت و آرام است، و میتوان صدای رودخانه، حیوانات وحشی و پرندگان را بدون هیچ صدای مزاحم دیگری شنید. فکر میکنم طبعیت از این تغییر استقبال میکند. این روزها بیشتر میتوانید خرسها را ببینید، چون در نبود گردشگران، احساس راحتی بیشتری میکنند. آنها روزها هم بیرون میآیند و نمیترسند. “
این پارک که یکی از معروفهای پارکهای ملی آمریکا از ۲۰ مارس به روی عموم بسته شده است و فقط تعداد اندکی از کارکنان و ساکنان محلی میتوانند از آن دیدن کنند.
این پارک که درختان تنومند و آبشارهای زیبایی دارد، سالانه بیش از سه میلیون گردشگر را به خود جلب میکند.
ترامپ قصد فریب افکار عمومی را دارد
تلویزیون روسیا الیوم در گزارشی اعلام کرد، گاربیل صوما عضو شورای رایزنی رییس جمهور آمریکا گفت: «بدون شک ویروس کرونا تاثیر بسیاری بر اقتصاد آمریکا گذاشته است. شمار فوتیها تقریبا به ۳۵ هزار و ۳۴۰ نفر رسیده است. از این رو ایالتهایی که این ویروس بسیار بر آنها تاثیر گذاشته است باید از ایالتهایی که کمتر متضرر شده اند، تاثیر بگیرند.»
گابریل گفت: «نظام آمریکا دموکراتیک و فدرالی است و قوانین فدرالی بر قوانین محلی اولویت دارند. قانون اساسی اختیارات رئیس جمهور و کنگره را تعیین میکند. رئیس جمهور تلفنی با همه فرمانداران ایالتها صحبت کرد و به تنهایی تصمیم نگرفته است. ایالتهایی که شیوع بیماری در آنها کم بوده باید کار خود را آغاز کنند. میلیونها نفر اگر کار خود را شروع نکنند ورشکست میشوند؛ بنابراین اگر فرمانداری میبیند ایالتش تحت تاثیر این بیماری نبوده است، میتواند، بدون ایجاد خطر برای افراد دیگر، فعالیت خود را آغاز کند.»
گابریل افزود: «تجارت جهانی به تصمیمهای ترامپ و نهادهای فدرالی آمریکا وابسته است. ما نمیتوانیم بگوییم فرماندار یک ایالت میتواند خودسرانه بدون در نظر گرفتن اوضاع عمومی آمریکا تصمیم گیری کند. ایالتها ارتباط تنگاتنگی باهم دارند و از نظر اقتصادی به هم مربوط هستند.»
کرونا، نقاط ضعف سیستم اقتصادی آمریکا را برجسته کرد
روزنامه نیویورک تایمز در پایگاه اینترنتی خود اعلام کرد: مارگارت بورکه-وایت، عکاسی که در سال ۱۹۳۷ و در زمان رکود بزرگ آمریکا عکسی گرفت که در آن در حالی که مردم نگران در صف دریافت کمکهای یک آژانس امدادی ایستاده بودند، در بالای سرشان بیلبوردی خودنمایی میکرد و خانواده مرفهی را لبخندزنان در کنار سگشان در یک خودرو راحت نشان میداد. روی آن نوشته شده بود "هیچ راهی مانند راه آمریکا نیست. " اکنون رکود اقتصادی حاصل از شیوع ویروس همه گیر کرونا ناگهان این کشور را به همان دوران بازگرداند. در نسخه به روز شده این عکس در سال ۲۰۲۰، خودروها چندین مایل در صف ایستاده اند تا از یک فروشگاه، مواد غذایی مورد نیاز خود را فراهم کنند، کارگران بیکار روزها برای پر کردن درخواست دریافت حقوق بیکاری تلاش میکنند، مستاجرها و صاحب خانهها از مالکان و بانکدارها درخواست فرصت بیشتر برای پرداخت بدهی خود میکنند و بیماران در خارج از بیمارستانها برای انجام تست کرونا تمام شب را در صف میایستند.
تظاهرات در ایالت آیداهو در اعتراض به تمدید قرنطینه خانگیتلویزیون راشاتودی در گزارشی اعلام کرد، صدها تن در مرکز ایالت آیداهو در اعتراض به دستور فرماندار این ایالت برای ادامه یافتن زمان قرنطینه خانگی، تظاهرات کردند.
معترضان در شهر بویزی، مرکز ایالت آیداهو، در اعتراض به تمدید دستور قرنطینه خانگی برای مقابله با شیوع ویروس کووید ۱۹ تجمع کردند.
بر اساس این دستور، مردم تنها اجازه دارند برای فعالیتهای ضروری و کار، از منزل خارج شوند و برگزاری اعتراضات یا تجمعات بزرگ ممنوع شده است. این دستور تا ۳۰ آوریل (۱۱ اردیبهشت) اعتبار دارد.
معترضان پلاکاردهایی در دست داشتند که در آنها این محدودیتها محکوم شده بود. معترضان میگفتند: همه کسب و کارها ضروری هستند. یکی از این معترضان که مردی میانسال بود، در گفتگو با راشا تودی، گفت مجبور شده است هر سه کسب و کارش را تعطیل کند. وی گفت: "حق ما بر اساس قانون اساسی زیرپا گذاشته میشود، زیرا با یک دیکتاتوری مواجه هستیم و این درست نیست. " یک زن دیگر هم گلایه داشت که نباید خودش به فرزندش آموزش دهد در حالی که معلمان آنها در خانه هایشان هستند.
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در تویتر از این جنبشها و اقدامات معترضان حمایت کرد و در یکی از گزارشهای روزانه اش درباره ویروس کرونا در کاخ سفید، افرادی را که در این اعتراضات شرکت داشتند "افراد بسیار مسئولیت پذیر" توصیف کرد.
از زمانی که ویروس کووید ۱۹ در آمریکا شیوع پیدا کرده است نزدیک به ۷۱۰ هزار تن به آن مبتلا شده اند و بیش از ۳۷ هزار تن نیز بر اثر ابتلا به این ویروس جان جان باخته اند.
بازداشت پزشک آمریکایی در دوره شیوع کروناپایگاه خبری راپتلی وابسته به شبکه راشاتودی اعلام کرد، یک پزشک آمریکایی در میامی فلوریدا توضیح داد که چگونه به خاطر کمک کردن به افراد بی خانمان در دوره شیوع ویروس کرونا پلیس به وی دستبند زده و وی را تحقیر کرده است.
این پزشک که در بیمارستان جکسون مموریال میامی کار میکند تجربه "تحقیرآمیز" و "آزاردهنده" دستگیری اش را به دست پلیس در مقابل منزلش را توضیح داد.
وی گفت زمانی که قصد داشت برای کمک کردن به افراد بی خانمان در دوره شیوع کرونا از منزل بیرون برود، به دست پلیس بازداشت شده است. دکتر آرمن هندرسون زمانی آزاد شد که همسرش اسنادی را نشان داد که اثبات میکرد آنها در آن منزلی زندگی میکنند که وی در مقابل آن دستگیر شده بود. بر اساس گزارشها محلی، در پی شکایتی این حادثه رخ داده است که البته باید درباره آن تحقیقات صورت گیرد. این پزشک از مقامات برای نادیده گرفتن افراد بی خانمان در تلاش هایشان برای مقابله با شیوع ویروس کرونا انتقاد کرد.
براساس دادههای دانشگاه جانز هاپکینز که اطلاعات خود را از دادههای مرکز کنترل و پیشگیری بیماریها و سازمان جهانی بهداشت جمع آوری کرده است، آمریکا بیشترین تعداد موارد ابتلا به ویروس کرونا را دارد و تاکنون بیش از ۷۰۰ هزار مورد ابتلا و ۳۷ هزار مرگ و میر ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در این کشور گزارش شده است.