آخرین خبرها از شیوع ویروس کووید ۱۹ در ایتالیا
هشدار در خصوص بازگشایی زودهنگام مشاغل در ایتالیا
وزیر امور منطقهای ایتالیا در خصوص بازگشایی زودهنگام مشاغل هشدار داد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ آخرین اخبار از شیوع ویروس کرونا و میزان تلفات آن در ایتالیا به شرح زیر است:
ابتلای ۱۷ هزار نفر از اعضای کادر درمانی ایتالیا به ویروس کرونا
بر اساس آماری که روز پنجشنبه توسط مؤسسه عالی بهداشت ایتالیا منتشر شد، نزدیک به ۱۷ هزار نفر از کادر درمانی در ایتالیا به ویروس کرونا مبتلا شده اند. دو سوم از آنها زن هستند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از رم، این رقم ۱۰ درصد کل مبتلایان در ایتالیا است. از میان ۱۶.۹۹۱ نفر کادر درمانی مبتلا در ایتالیا، ۴۳.۲ درصد، پرستار و ماما، ۱۹ درصد پزشک شاغل در بیمارستان، ۹.۹ درصد کارکنان مراکز بهداشتی، ۱۹.۲ درصد هم متعلق به سایر حرفههای پزشکی هستند.
مؤسسه عالی بهداشت ایتالیا تصریح میکند سن متوسط مبتلایان کادر بهداشتی- درمانی ۴۲ سال است و بیشتر آنها در محیط بیمارستانی شاغل هستند.
پزشکان سطح شهر کمتر مبتلا شده اند. ۰.۸ درصد مبتلایان پزشک خانواده و متخصص اطفال هستند و ۲.۳ درصد نیز از سایر رشتههای پزشکی میباشند.
بر اساس آماری که فدراسیون نظام پزشکی ایتالیا روز پنجشنبه منتشر کرد ۱۲۵ پزشک در این کشور بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان باخته اند.
شمار جان باختگان در ایتالیا به ۲۲۷۴۵ نفر رسید
بیش از ۱۷۲ هزار ایتالیایی با کرونا دست و پنجه نرم میکنند
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از رم، ستاد مقابله با حوادث غیر مترقبه ایتالیا اعلام کرد: تعداد کل مبتلایان به ویروس کووید-۱۹ در این کشور تا عصر روز جمعه به وقت محلی به ۱۷۲ هزار و ۴۳۴ نفر رسید.
همچنین تعداد کل قربانیان تا به امروز ۲۲ هزار و ۷۴۵ نفر و تعداد کل بهبودیافتگان به ۴۲ هزار ۷۲۷ نفر رسیده است.
تعلیق فعالیت نیمی از شرکت های ایتالیایی به دلیل "ویروس کرونا"
خبرگزاری فرانسه گزارش داد، اعمال محدودیت ها، فعالیت نیمی از شرکتهای ایتالیایی را به تعلیق کشاند. این گزارش میافزاید روز جمعه، مؤسسه ملّی آمار (ایستات) اعلام کرد: که تقریبا نیمی از شرکتهای ایتالیایی (۴۸ ٪)، به دلیل اقدامات محدود کننده برای مبارزه با اپیدمی "ویروس کرونا"، مجبور شدند، فعالیتهای خود را متوقف کنند. آمار اعلام شده بیانگر، ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار شرکت است که ۷ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر در این شرکتها به کار اشتغال دارند و بیش از ۱.۳ تریلیون گردش مالی ایجاد میکنند (۴۱.۴ ٪ از کل). بخشی که بیشترین تأثیر از وضع محدودیتها را تحمّل کرده، بخش صنعت است؛ جایی که تقریبا دو سوّمِ شرکتها مجبور شده اند، فعّالیتهای خود را به حالت تعلیق درآورند. ایتالیاییها از تاریخ ۹ ماه مارس محدود و قرنطینه شده اند و کلیّه فعّالیتهای تولیدی، که برای تضمین تأمین مایحتاج مردم ضروری نیست، از ۲۲ ماه مارس متوقف شده است. این اقدامات و تدابیر اتّخاذ شده، تا ۳ ماه مه اعمال میشود؛ اگرچه در روزهای اخیر برخی استثنائات موقّت به مراکزی نظیر کتابفروشی ها، فروشگاههای لوازم التّحریر و فروشگاههای پوشاک کودکان اعطا شده است. این کشور امیدوار است فعّالیتهای خود را به تدریج احیا و از سر بگیرد؛ این در حالی است که اعمال محدودیّتها در این شبه جزیره به رکود شدید منتهی خواهد شد. بدین ترتیب، صندوق بین المللی پول، کاهش ۹.۱ ٪ میزان تولید ناخالص داخلی ایتالیا (PIB) در سال ۲۰۲۰ میلادی را انتظار دارد.