آخرین خبر از شیوع کرونا در ایتالیا
مصادره صدها هزار ماسک غیرقانونی
مقامات پلیس ایتالیا بیش از چهارصد هزار ماسک را که به طور غیرقانونی توسط چهار تاجر چینی وارد این کشور شده بود، مصادره کردند.
آخرین آمار مبتلایان به کووید ۱۹ در ایتالیا (تا ساعت ۵.۳۰ تاریخ ۱۳۹۹/۰۱/۲۹) به روایت سازمان بهداشت جهانی
به ترتیب: شمار مبتلایان، جانباختگان و بهبودیافتگان
شمار قربانیان کرونا در ایتالیا از مرز ۲۲ هزار نفر گذشت
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از رم، در ۲۴ ساعت گذشته با مرگ ۵۲۵ نفر دیگر در ایتالیا شمار قربانیان ویروس کرونا به بیش از از ۲۲ هزار نفر رسید.
بر اساس آمار جدید رسمی منتشر شده در ایتالیا، هم اکنون تعداد کل جان باختگان در ایتالیا به ۲۲ هزار و ۱۷۰ نفر افزایش یافته است.
تعداد کل مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور نیز تا عصر روز پنجشنبه به وقت محلی ۱۶۸ هزار و ۹۴۱ نفر است. همچنین تعداد کل بهبودیافتگان به ۴۰ هزار ۱۶۴ نفر رسیده است.
مصادره چهار صد هزار ماسک غیرقانونی
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری فرانسه از رم، مقامات پلیس ایتالیا بیش از چهارصد هزار عدد ماسک را که به طور غیرقانونی توسط چهار تاجر چینی وارد این کشور شده بود، مصادره کردند.
چهار تاجر چینی به مقامات ایتالیا اعلام کرده بودند که این محموله ماسک اهدایی است، اما در واقع برای فروش آنها را وارد بازار ایتالیا کرده بودند و پلیس ایتالیا پس از پی بردن به این قضیه این ماسکها را مصادر کرد. یکی از این چهار تاجر چینی که به دادگاه احضار شده است، اذعان کرد آنها قصد داشتند طی یک هفته در مجموع پنج میلیون ماسک جراحی یا از نوع اف اف پی ۲ وارد ایتالیا کنند.
وزیرخارجه ایتالیا: با الصاق برچسب «فاقد ویروس» بر روی کالاهای صادارتی ایتالیا مخالفیم
به گزارش شبکه تلویزیونی "لافت" ایتالیا، "لوئیجی دی ماایو"، وزیر امور خارجه و همکاریهای بین الملل ایتالیا در پاسخ به سوال مجری این شبکه در خصوص موضوع گسترش ویروس کرونا در این کشور و اختصاص مبلغ ۵۰۰ میلیارد یورو تضمین صادرات کالاهای ایتالیایی با توجه توقف تقریبی اکثر کسب و کارها در جهان گفت: تمام کسب و کارهای دنیا به طور تقریبی متوقف شده اند. اما دو مسئله در این جا مطرح است: یکی تبعیضی است که در خصوص تولیدات ساخت ایتالیا وجود دارد. این موضوع، قابل قبول نیست.
وی افزود: کشورهایی هستند که میگویند، چون به فرض کالایی از ایتالیا صادر شده است، علامت «فاقد ویروس» را بر روی آنها درج کنیم. ما با وزرای خارجه و تجارت این کشورها ارتباط برقرار میکنیم و خواستار لغو این گونه اقدامات و درخواستها از سوی آنها هستیم. هم اکنون کشور به کشور داریم همین کار را انجام میدهیم. اما دومین مسئله آن است که میخواهیم در هر کشور برای ترویج کالاهای ساخت ایتالیا تلاش و البته همزمان هم میخواهیم زیباییهای گردشگری ایتالیا را ترویج کنیم. وی افزود: داریم برای شروعی دوباره، آماده میشویم. ما میخواهیم کالاهای ساخت ایتالیا را یک بار دیگر، با قدرت، معرفی کنیم. ما همزمان که یک کالای ساخت ایتالیا در خارج از کشور تبلیغ میشود، امیدواریم بتوانیم زیباییهای کشورمان را نیز در آنجا تبلیغ کنیم تا به این وسیله شاهد بازگشت دوباره موجی از گردشگران به ایتالیا باشیم.
وزیر خارجه ایتالیا اجماع جهانی در یافتن واکسن کرونا را خواستار شد
وزیر امور خارجه ایتالیا با انتقاد از به وجود آمدن چند دستگی در کشورهای مختلف دنیا در یافتن واکسن درمان بیماری کووید-۱۹، خواستار اجماع جهانی در این باره شد.
به گزارش شبکه تصویری "اسکای ایتالیا"، "لوئیجی دی ماایو" وزیر امور خارجه و همکاریهای بین الملل ایتالیا با درج مطلبی در صفحه شخصی فیس بوک خود نوشت: امروز، رقابتی میان دانشمندان، پژوهشگران و پزشکان همه دنیا در رسیدن هر چه سریعتر به راه حلی برای درمان بیماری کووید-۱۹ به وجود آمده است. اما در این مسیر، هر کشوری برای خود تلاش میکند؛ بنابراین جای یک به اصطلاح "هماهنگی" میان آنها خالی است. چون این خطر وجود دارد که زمان دستیابی به واکسن درمان ویروس کرونا، طولانی شود.
وی افزود: ما در برابر یک شرایط فوق العاده و خاص قرار گرفته ایم و دنیا نیز نمیتواند در برابر ویروس کرونا دچار چند دستگی شود. برعکس، باید برای یک "اتحاد عظیم جهانی"، بیش از پیش، مصممتر شویم. ما باید بهترین افکار و ایدهها و بهترین داشتههای خود را بر سر یک میز بگذاریم و سپس با یکدیگر کار کنیم. با این شیوه میتوانیم به واکسن و نجات انسانها دست پیدا کنیم.
رعایت فاصله اجتماعی در ایتالیا
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از رم، در این روزهای دشوار کرونایی در ایتالیا، مردم این کشور نکات بهداشتی و به ویژه فاصله اجتماعی را با جدیت رعایت میکنند.
ایتالیا بیش از یک ماه است که در قرنطینه سراسری قرار دارد و مردم فقط در مواقع ضروری مانند خرید مواد غذایی از خانه خارج میشوند و از تماس نزدیک با دیگران خودداری میکنند.
هم اکنون در داخل سوپر مارکتها در ایتالیا فقط امکان همزمان حضور تعداد معدودی از مشتریان وجود دارد و ایتالیاییها با حفظ فاصله دو متری از یکدیگر و بدون گلایه، در صفهای طویل در انتظار نوبت ورود خود میایستند. این فاصله گذاری حتی در مغازههای کوچکی که مهاجران خارجی مقیم ایتالیا اداره میکنند نیز کاملا رعایت میشود.
فروشنده بنگلادشی یکی از این مغازهها گفت: داخل مغازه ما هر بار یک مشتری و به نوبت وارد میشوند.
یکی از مشتریان این مغازه نیز گفت: من بیرون از مغازه منتظر نوبت برای ورود و خرید هستم، با حفظ فاصله گذاری اجتماعی میتوانیم جلوی شیوع بیشتر ویروس کرونا را بگیریم.
یک مشتری دیگر گفت: همه ما باید توصیههای بهداشتی، داشتن دستکش و ماسک و به ویژه فاصله اجتماعی را در خارج از منزل کاملا رعایت کنیم.
رعایت فاصله اجتماعی در ایتالیا وسایل نقلیه عمومی را هم شامل میشود. بسیاری از تاکسیها در ایتالیا نیز با نصب حائلهای موقتی قسمت جلو را از قسمت عقب خودروی خود که مسافران آنجا مینشینند، جدا کرده اند.
رئیس کمیسیون اروپا از ایتالیا عذرخواهی کرد
به گزارش یوروویژن, ”اورزولا فن در لاین“ رئیس کمیسیون اروپا از ناتوانی اتحادیه اروپا در کمک رسانی به ایتالیا در اوج بحران شیوع ویروس کرونا از صمیم قلب از این کشور عذرخواهی کرد.
فن در لاین که در جلسه پارلمان اروپا در بروکسل درباره عملکرد هماهنگ اتحادیه اروپا برای مقابله با گسترش ویروس کرونا و عواقب آن سخنرانی میکرد، گفت: بله این درست است که در واقع هیچ کس برای این همه گیری آماده نبود. در آغاز این بحران زمانی که ایتالیا به کمک نیاز داشت افراد زیادی برای کمک رسانی به موقع به این کشور حضور نداشتند. اروپا عذرخواهی صمیمانه خود را به ایتالیا ابراز میکند. اما عذرخواهی زمانی موثر است که موجب تغییر رفتار شود. حقیقت اینست که ما متوجه شدیم برای محافظت از خودمان باید از یکدیگر محافظت کنیم. اروپا هم اکنون به قلب تپنده همبستگی در دنیا تبدیل شده است.