تولید الکل از قندذرت در شاهرود
تولید الکل از قند ذرت با تلاش متخصصان و تغییر خط تولید شرکت کنسانتره شاهرود پس از طی یک ماه بررسی و دریافت مجوز های لازم آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز سمنان، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود گفت: با توجه به نیاز واحد های تولید مواد ضد عفونی و بهداشتی به الکل برای تولید اقلام مورد نیاز پیشگیری از شیوع کرونا، با بررسی و امکان سنجی لازم مدیران کارخانه کنسانتره شاهرود با تغییر کاربری خط تولید آبمیوه به الکل موافقت کردند.
به گفته سولماز میرزامحمدی این کارخانه بصورت فصلی و 4 ماه در سال برای تولید کنسانتره میوه فعالیت داشت و تجهیزات و امکانات این کارخانه همخوانی مناسبی با خط تولید الکل دارد که با کمک متخصصان علوم آزمایشگاهی این واحد تولید در در مرحله ابتدا از ملاست چغندر قند و در مرحله نهایی با استفاده از دکستروز که شکر ذرت است توانستند به الکل 86 درصد دست پیدا کردند.
وی ظرفیت تولید این واحد را 5 تن در روز اعلام و تصریح کرد: الکل تولیدی قابلیت تامین نیاز واحدهای تولیدی استان سمنان را داراست و در صورت افزایش تولید به استان های دیگر نیز قابل ارائه است.