پخش زنده
امروز: -
دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز رتبه نخست آموزش مجازی را دربین دانشگاه هایپزشکی کشور کسب کرد.
دکتر کاوه اسلامی اظهار کرد: در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز زیرساخت برگزاری آموزش مجازی از سال ۹۴ وجود داشت و امکانات و زیرساختهای خوبی، هم از نظر نیروی انسانی و هم نرم افزاری وجود داشت.
وی با بیان اینکه در دانشگاه علوم پزشکی اهواز حدود ۸ هزار دانشجو و ۷۰۰ عضو هیات علمی وجود دارد، افزود: با توجه به ارزیابی که انجام دادیم، مشخص شد حدود هزار و ۲۰۰ درس تئوری در ترم جاری در حال ارائه بوده است. یعنی باید در هفته هزار و ۲۰۰ عنوان درس تولید کنیم.
مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی اهواز بیان کرد: مرکز مطالعات دانشگاه برنامه جامعی در نظر گرفت که شامل آموزش اساتید و توانمندسازی آنها برای تولید محتوای آموزشی به صورت مجازی و توانمندسازی دانشجویان برای استفاده از ابزار بودو ما برای برگزاری آموزشهای مجازی از ابزار کشوری به نام "نوید" استفاده کردیم.
اسلامی تصریح کرد: مزیت این ابزار این است که دانشجو میتواند همه درسهایی را که در ترم جاری انتخاب واحد کرده مشاهده کند و اساتید نیز میتوانند دانشجو را مشاهده کنند.
وافزود :همچنین ترافیک استفاده از این ابزار کاملا رایگان است.
مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی اهواز با اشاره به تولید حدود ۸ هزار و ۵۰۰ برنامه تا امروز، گفت: دانشگاه علوم پزشکی کشور متولی نظارت است و برای رصد فعالیتهای آموزش مجازی دانشگاههای علوم پزشکی کشور سایتی را راه اندازی کرد. خوشبختانه این ارزیابی به صورت منظم انجام میشود. این سایت در دو مرحله دانشگاهها را رصد کرده که در مرحله اول دانشگاه اهواز در رتبه دوم و در مرحله بعد رتبه اول را میان دانشگاههای علوم پزشکی کشور کسب کرد.
وی با بیان اینکه همه دانشگاههای علوم پزشکی کشور در سامانه نوید فعال هستند، گفت: استقبال دانشجویان از آموزشهای مجازی را میتوان از میزان ورود آنها به سامانه ارزیابی کردو تاکنون تعداد قابل توجهی از دانشجویان در سامانه وارد شدهاند که نشاندهنده اهمیت دادن دانشجویان به این موضوع است.
اسلامی افزود :اغلب دانشجویان دوره دکترای حرفهای، کارشناسی و ارشد وارد سامانه آموزش مجازی شدهاند.