به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، هوشنگ بازوند در کارگروه اشتغال و برنامه ریزی استان با تشکر از همت والای برخی تولید
کنندگان برای تأمین اقلام بهداشتی مورد نیاز مردم گفت : در ستاد پساکرونا نیز به یاری تولید کنندگان استان خواهیم آمد و چالشهای ایجاد شده بر اثر شیوع کرونا در بخشهای مختلف را شناسایی، خسارات وارده را بررسی و راهکارهای لازم را برای جبران این خسارات پیدا خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه این ستاد به موازات ستاد مقابله با کرونا روند فعالیت خود را ادامه میدهد، گفت: در زلزله نیز تجربه فعالیت موازی باسازی و بحران را داشتیم که خوشبختانه با همیاری مردم رکوردی تاریخی در بازسازی ثبت شد و مردم به زندگی عادی برگشتند، امروز نیزکه صدای خطرات اقتصادی کرونا به خوبی در کرمانشاه شنیده میشود و بسیاری از مشاغل را تحت تأثیر قرار داده بر این اساس نباید اجازه دهیم کرونا سرعت رشد اقتصادی کرمانشاه را کاهش دهد.
بازوند افزود: کرونا علاوه بر اینکه در حوزه سلامت و اقتصاد خسارت سنگینی را ایجاد کرد، میتواند در حوزههای فرهنگی و اجتماعی نیز منجر به خسارت شود.
استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه تاثیرات کرونا تا چند ماه آینده ادامه خواهد داشت، افزود : شیوع بیماری کرونا صنعت گردشگری را بسیارتحت تاثیر قرار داده است، از این رو باید با یک عزم جدی برای نجات صنعت گردشگری چاره اندیشی شود و همه موظف هستند در این زمینه به کمک گردشگری بیایند.
بازوند در بخش دیگری از صحبتهای خود با بیان اینکه نرخ بیکاری کرمانشاه در نه ماهه اول سال گذشته سه درصد کاهش پیدا کرده است، گفت: کاهش نرخ بیکاری در کرمانشاه کار بسیار دشواری بود که تنها با یک عزم جدی بین مدیران و تولید کنندگان محقق شد.
وی افزود: براساس سند اشتغال کرمانشاه باید امسال نرخ بیکاری کرمانشاه ۲.۵ درصد کاهش پیدا کند، اما مدیران برنامه خود را برای سه درصد کاهش تنظیم کنند.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه باید جهش تولید را به یک فرهنگ عمومی تبدیل کنیم، گفت: اگر در کرمانشاه به دنبال کاهش نرخ بیکاری و جهش تولید هستیم باید به دنبال جذب اعتبارات و سرمایه گذاری برای استان باشیم.
بازوند گفت : با سفرمدیران عامل بانکهای کشور در سال گذشته سه هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای حمایت از تولید تخصیص یافت و از این فرصت میتوان برای یک جهش در سال ۹۹ استفاده کرد.
وی مهارت را نیز یکی از لازمههای ایجاد جهش تولید دانست و گفت: جهش تولید بدون مهارت آموزی و استفاده از ظرفیتهای شرکتهای دانش بنیان امکان پذیر نخواهد بود.