شناسایی چهار بیمار جدید مبتلا به ویروس کرونا در سوریه
وزارت بهداشت سوریه از شناسایی چهار بیمار جدید مبتلا به ویروس کرونا خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از دمشق، این وزارتخانه در بیانیه افزود، بدین ترتیب تعداد مبتلایان به ویروس کووید - ۱۹ در سوریه به ۲۹ نفر رسید.
از مجموع بیماران، ه نفر بهبود یافتند و ۲ نفر فوت شدند.
تجمع گستره کارگران در بمبئی تعداد زیادی از کارگران مهاجری که تصور میکردند امروز قرنطینه سراسری هند به پایان میرسد به تمدید آن اعتراض کردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما این کارگران میخواهند به خانههایشان بازگردند، اما اجازه خروج و وسیلهای برای رفتن ندارند.
پلیس با حمله به تجمع کارگران به شدت با آنها برخورد کرد.
ممنوعیت تردد تمامی وسائط نقلیه و تمدید وضع فوق العاده در گرجستان
تردد تمامی وسائط نقلیه در شهرهای مختلف گرجستان ممنوع و وضعیت فوق العاده در این کشور ۱۰ روز دیگر تمدید شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از باکو به نقل از منابع خبری گرجستان، با تصمیم دولت این کشور تردد تمامی وسائط نقلیه در "تفلیس" پایتخت گرجستان و شهرهای بزرگ مانند "باتومی" و "روستاوی" از فردا ۱۵ ماه آوریل (۲۷ اردیبهشت) به مدت ۱۰ روز ممنوع اعلام شد. نخست وزیر گرجستان از تمدید وضع فوق العاده به مدت ۱۰ روز دیگر خبر داد.
پیش از این وضع فوق العاده در گرجستان تا ۳۰ ماه آوریل (یازدهم اردیبهشت) اعلام شده بود که امروز نخست وزیر این کشور درخواست تمدید وضع فوق العاده به مدت ۱۰ روز دیگر را به مجلس و رئیس جمهور این کشور ارائه داد.
تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در گرجستان ۲۹۶ نفر اعلام شده است که از این تعداد ۶۸ نفر بهبود یافته اند، ۳ نفر جان باخته اند و ۲۲۵ نفر هم در مراکز درمانی این کشور بستری هستند.
بازداشت ۳۲ نفر در جشن تولدی در آلمان
پلیس آلمان ۳۲ نفر را که در دوران محدودیتهای اعمال شده بر روابط اجتماعی جشن تولد برگزار کردند، بازداشت کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از برلین، مادری برای برگزار کردن جشن تولد هفده سالگی دخترش آپارتمانی را اجاره کرده بود که پلیس پس از دریافت گزارشهایی به این آپارتمان رفت و پیش از آغاز جشن تولد این افراد را به دلیل نقض محدودیتهای ضد کرونایی بازداشت کرد. این افراد هم اکنون تحت بازجویی پلیس به اتهام شکستن قوانین فاصله گذاری اجتماعی هستند.
ابتلای بیش از دویست نفر از ساکنان یک خانه سالمندان در مجارستان به کرونا
بیش از ۲۰۰ نفر در یک خانه سالمندان در شهر بوداپست مجارستان به ویروس کرونا مبتلا شدند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از وین، "سسیلیا مولر" پزشک ارشد شهر بوداپست امروز سه شنبه اعلام کرد: ده نفر از این سالمندان در منطقه راکوش کرشتور بوداپست به علت ابتلا به ویروس کرونا جان باختند.
به گزارش رسانههای مجارستان، در دیگر مراکز خانه سالمندان این کشور؛ علاوه بر سالمندان، کارکنان این خانه نیز به ویروس کرونا مبتلا شده اند. خانه سالمندان منطقه راکوش کرشتور شهر بوداپست که بیش از پانصد سالمند در آنجا زندگی میکنند، اکنون با بیشترین آمار مبتلایان به ویروس روبرو است.
یهودیان افراطی عامل اصلی شیوع کرونا در سرزمینهای اشغالی
عدم پایبندی یهودیان افراطی به اصول پیشگیرانه، عامل اصلی شیوع ویروس کرونا در سرزمینهای اشغالی است.
به گزارش شبکه تلویزیونی فرانس ۲۴ ، به رغم اینکه زدن ماسک در اسرائیل اجباری شده است، اما یهودیان افراطی نسب به اجرای این اقدامات پیشگیرانه بی توجه هستند. برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، اسرائیل محل سکونت یهودیان افراطی در قدس را قرنطینه کرده است. مناطق فقیرنشینی که در آن مراسم برگزاری نماز سه مرتبه با تجمعات گسترده برگزار میشود مسالهای است که موجب شیوع گسترده ویروس کرونا و افزایش شمار جان باختگان در اسرائیل شده است. اسرائیل اقدام به اجرای قانون منع آمد و شد در این مناطق و همچنین بستن همه معبدهای یهودیان کرده است و همچنین زدن ماسک در اماکن عمومی را الزامی کرده است. این اقدامات بعد از اعتراضات شهروندان تل آویو به نحوه رفتار کابینه اسرائیل نسبت به مقابله با شیوع ویروس کرونا رخ داد. کابینه اسرائیل یهودیان افراطی را عامل شیوع گسترده کرونا میداند و معتقد است یهودیان افراطی با عدم پایبندی به اصول بهداشتی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی موجب شیوع هرچه بیشتر ویروس کرونا شده اند.
هراس دولت چین از شیوع کرونا در پکن
در مواجهه با "ویروس کرونا"، پِکن به شهری ممنوعه تبدیل شده است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، مقامات چینی در هراس از شیوع "ویروس کرونا"، سدّی بزرگ در برابر ورود افراد به این شهر ایجاد کرده اند. این گزارش میافزاید شهر پکن، در هراس از شیوع اپیدمی جدید در قلب قدرت چین، برای نظارت و کنترل دقیق ورودِ مردم از سایر نقاط کشور به پایتخت، یک دیوار بزرگ اداری برپا کرده است. از اواخر ماه مارس، چین، کشوری که "کووید-۱۹" در اواخر سال گذشته میلادی در آن ظاهر شد، عملا ورود اتباع خارجی به خاک کشورش را ممنوع کرده و به سادهترین بیان، چین پروازهای بین المللی به مقصد و از مبداء این کشور را کاهش داده است. در حالی که تعداد آلودگیها و مبتلایان به ویروس کرونا" در سراسر جهان به رقم ۲ میلیون مورد نزدیک میشود، غولِ آسیا که به نظر میرسد ویروس را تا حد زیادی ریشه کن کرده است، از ظهور مجدد آن از طریق افرادی که وارد این کشور میشوند، هراس دارد.
اما (شهر) پِکن فراتر از مابقی شهرهای کشور چین حرکت کرده است و تمام افرادی که از سایر استان هایِ این کشور، وارد شهر پکن میشوند - خواه فرد حامل "ویروس جدید کرونا" باشد و خواه نباشد - را مشمول قرنطینه اجباری ۱۴ روزه میکند.
افزایش مبتلایان و جانباختگان به حدود ۱۲ هزار نفر
شبکه تلویزیونی الجزیره به نقل از خبرنگار خود گفت با جان باختن ۱۱۴ تن دیگر به سبب ابتلا به کرونا، شمار جان باختگان در این کشور به هزار و ۳۳ تن و با شناسایی ۴۹۷ مورد جدید ابتلا به کرونا، شمار مبتلایان نیز به یازده هزار و ۴۴۵ تن رسید.
افزایش تعداد مبتلایان به کرونا در جمهوری آذربایجان
با شناسایی ۴۹ مورد جدید ابتلا به کرونا در جمهوری آذربایجان، تعداد مبتلایان به این ویروس در این کشور به ۱۱۹۷ نفر و با مرگ یک نفر دیگر تعداد جان باختگان نیز به ۱۳ نفر رسید.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از باکو به نقل از قرارگاه ویژه مبارزه با کرونا در جمهوری آذربایجان، از مجموع ۱۱۹۷ مبتلا به کرونا در این کشور ۱۳ نفر جان باخته، ۳۵۱ نفر بهبود یافته و ۸۳۳ نفر دیگر هم در بیمارستانهای این کشور تحت مداوا هستند که حال ۲۴ نفر از آنها وخیم است.
تصمیم گیری در خصوص تمدید محدودیت ها در پاکستان
گوترش خواستار حمایت از زنان در برابر خشونت خانوادگی
با توجه به شیوع ویروس کرونا در سراسر جهان و وضع قرنطینه خانگی برای خانواده ها، سازمان ملل حمایت زنان از «خشونت خانوادگی» را در ایام قرنطینه به علت ویروس جدید کرونا خواستار شد.
به گزارش پایگاه اینترنتی اسکای نیوز عربی، «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل بر ضرورت حمایت از زنان و ایجاد امنیت برای آنان در ایام قرنطینه خانگی تأکید کرد.
مردم ترکیه، برای قرنطینه آخر هفته ای آماده می شوند
همه گیری کرونا جرم و جنایت را در جهان کاهش داده است
القبس کویت نوشت: شیوع ویروس کرونا در جهان جرم و جنایت را در سراسر دنیا کاهش داده است.
به گزارش پایگاه اینترنتی القبس کویت، گزارش جهانی که پایگاه Time.com منتشر کرد، نشان میدهد با ظهور ویروس جدید کرونا و اعمال تدابیر منع رفت و آمد ، متوقف شدن چرخه تجارت و تعطیل شدن تمام فروشگاههای بزرگ در بسیاری از کشورهای جهان میانگین ارتکاب به جرم و جنایت در جهان کاهش یافته است.
در این گزارش آمده است: عملیات کشف وضبط مواد مخدر در شیکاگو که یکی از شهرهای پرخشونت در آمریکا محسوب میشود طی هفتههایی که این شهر تعطیل بود در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۴۲ درصد کاهش پیدا کرده است. برخی از وکلای جنایی معتقدند بخشی از این کاهش جرم و جنایت به خاطر این است که قاچاقچیان مواد مخدر گزینهای غیر از انتظار رکود اقتصادی ندارند.
پس از شیوع وبای کرونا، جرم و جنایت در شیکاگو به طور کلی ۱۰ درصد کاهش یافته است که این روند در جهان در حال انجام است. این در حالی است که از زمان وضع تدابیر لازم برای کندتر شدن روند شیوع کرونا شهرها شاهد کاهش شگفت آوری از جرم طی هفتهها بوده اند.
در این گزارش آمده است: مسئولان درباره اجرای این قانون در خصوص افزایش خشونتهای خانگی که از آن اطلاع نداشته اند واتفاقاتی که رخ میدهد تا زمانیکه این محدویتها برداشته شود یا برای مدت طولانی ادامه داشته باشد، همچنان نگران هستند.
براساس این گزارش، شهر نیویورک که بیشترین آسیب و زیانها را از ویروس کرونا دیده است، شاهد کاهش چشمگیری از جنایتها اعم از قتل، تجاوز، دزدی و تعرض بوده است بگونهای که این جنایتها بین ماه فوریه ومارس گذشته به ۱۲ درصد رسیده است. در لس آنجلس، آمارهای جرم وجنایتهای مهم در سال ۲۰۲۰ در مقایسه با سال گذشته ۳۰ درصد کاهش یافته است. گفتنی است، میانگین جرم و جنایت هم در آمریکای لاتین به سطح بی سابقهای رسیده است که طی چند دهه مشاهده نشده است.
اقدام جهادی جوانان فلسطینی در مقابله با کرونا
افزایش شمار جان باختگان به ۷۳ نفر در عربستان
شبکه تلویزیونی الحدث گزارش داد: وزارت بهداشت سعودی اعلام کرد با شناسایی ۴۳۵ مورد جدید ابتلا به کرونا، شمار مبتلایان در این کشور به پنج هزار و ۳۶۹ تن و با جان باختن هشت تن دیگر، شمار جان باختگان به ۷۳ تن رسید.
۱۷۰ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونامقامات وزارت بهداشت مالزی روز سه شنبه (امروز) از یکصد و هفتاد مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در این کشور خبر دادند.
شمار مبتلایان به این ویروس در مالزی تاکنون به چهار هزار و نهصد و هشتاد و هفت نفر رسیده است. این درحالی است که بخشهایی از مالزی برای مدت نزدیک به یک ماه در قرنطینه بسر میبرد.
وزارت بهداشت مالزی ضمن تایید پنج مورد جدید مرگ و میر، شمار جان باختگان ویروس کرونا در کشور را هشتاد و دو نفر اعلام کرد.
نیروهای سعودی عامل شیوع کرونا در یمن در استانهای اشغال شده هستندشبکه تلویزیونی المسیره تاکید کرد نیروهای متجاوز سعودی موجب شیوع ویروس کرونا در یمن میشوند.
به گزارش بندر الهتار خبرنگار المسیره، دولت مستعفی یمن در برابر شبکههای تلویزیونی اقداماتی برای مقابله با شیوع ویروس کرونا در یمن انجام میدهد، اما از اقداماتی که موجب این ویروس میشود غافل است.
دولت مستعفی یمن به آزادی کامل فعالیت ائتلاف متجاوز بی توجه است. ائتلاف متجاوز هر کاری که میخواهد انجام میدهد و کسی آنها را بازخواست نمیکند و یا جرائت چنین کاری را ندارد. داروها به مردم نمیرسد و اجازه اعتراض نیز داده نمیشود.
عربستان و امارات دارای بیشترین مبتلایان به ویروس کرونا در میان کشورهای عربی هستند. گزارشها حاکی از آن است که در هفتههای آینده شیوع ویروس کرونا در عربستان بیشتر نیز خواهد شد. همین نگرانیها در امارات نیز وجود دارد.
با این وجود پروازها از این دو کشور بدون توقف ادامه دارد. فرود این هواپیمای سعودی به فرودگاه عدن آخرین پروازی نیست که از عربستان به مقصد یمن صورت گرفته است.
مدیر فرودگاه عدن میگوید، عربستان سعودی و امارات هیچ توجهی به توصیههای دولت مستعفی درباره توقف پروازها به این فرودگاه ندارند.
ساکنان عدن معتقدند عربستان سعودی همه بازداشتها در یمن را انجام میدهد. در همین جهت یک تاجر عدنی از مجاهد العتیبی فرمانده مرکز فرماندهی محلی ائتلاف سعودی در عدن درخواست کرد تحریمهای دارویی و مواد بهداشتی برای مقابله به ویروس کرونا برداشته شود.
این گونه اظهارنظرها در عدن عجیب به نظر نمیرسد و شاید در آینده نیز در میان مردم بیشتر مطرح میشود چرا که مردم معتقدند که نیروهای وابسته به مزدوران سعودی هرچقدر که قدرتمند هم باشند باز تحت سلطه و سیطره سعوی خواهند ماند.
اما در استان حضرموت و علیرغم اعلام ابتلای یک نفر به ویروس کرونا در این منطقه مزدوران سعودی اقدام به بازگشایی گذرگاه زمینی الودیعه کردند این در حالی است که این گذرگاه به دلیل پیشگیری از شیوع ویروس کرونا بسته شده بود؛ بنابراین مزدوران سعودی در حالی در ظاهر اقداماتی برای پیشگیری از شیوع به ویروس کرونا در یمن انجام میدهند، اما راه را برای ورود سعودیها و اماراتیها باز میگذارند. اما مزدوران چگونه چنین جراتی دارند.
نگرانیها درخصوص شیوع ویروس کرونا در اراضی اشغال شده زیاد شده است و این مردم این شهرهای اشغالی هستند که قربانی شیوع ویروس کرونا میشون مزدوران سعودی از این طریق به دنبال شیوع ویروس کرونا به سرتاسر یمن هستند.
شمار جان باختگان از هزار تن فراتر رفتشبکه تلویزیونی الحدث گزارش داد: شمار جان باختگان بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در سوئد از هزار تن فراتر رفت.
مرگ ۱۲۰ هزار نفر در جهان
خبرگزاری فرانسه از پاریس اعلام کرد طبق آمارهایی که این خبرگزاری استخراج کرده است بیش از ۱۲۰ هزار نفر در جهان به علت کووید-۱۹ جان باختند.
سرگردانی ۴۰ هزار پاکستانی در کشورهای دیگر
وزارت امور خارجه پاکستان اعلام کرد تعداد شهروندان پاکستانی خارج از مرزها که به دلیل کرونا نتوانسته اند به کشور بازگردند بیش ۴۰ هزار نفر است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد، رسانههای پاکستانی به نقل از وزارت امور خارجه پاکستان اعلام کردند: بیش از ۴۰ هزار شهروند پاکستانی که قبل از شیوع کرونا به خارج سفر کرده بودند، بعد از تعلیق پروازهای بین المللی پاکستان همچنان منتظر بازگشت به کشور هستند.
وزارت خارجه پاکستان اعلام کرد: ۲ هزار و ۲۴۸ نفر از این افراد عضو گروه جماعت اهل سنت پاکستان هستند که برای امور دینی به کشورهای مختلف سفر کرده اند.
وزارت خارجه پاکستان با بیان اینکه حدود ۳۸ هزار نفر از این افراد در کشورهای خاورمیانه و حاشیه خلیج فارس حضور دارند افزود: برنامه ویژهای برای بازگرداندن این افراد تدارک دیده شده و قرار است با پروازهای اختصاصی آنها را به کشور بازگردانیم.
به گفته منابع خبری قرار است در اولین مرحله ۲ هزار مسافر پاکستانی از جمله زائران عمره، از امروز با پروازهای اختصاصی به کشور باز خواهند گشت.
رسانههای پاکستانی اعلام کردند: این افراد در بدو ورود به پاکستان به مراکز قرنطینه درشهرهای لاهور، کراچی، مولتان، پیشاور و فیصل آباد منتقل شده و ۱۴ روز تحت قرنطینه قرار خواهند گرفت.
پاکستان از دوم فروردین امسال پروازهای بین المللی خود را با هدف کنترل شیوع کرونا به تعلیق درآورده است.
تمدیدِ زمانِ بسته ماندنِ مرزهایِ پرتغال و اسپانیا
مرزهای زمینی میان پرتغال و اسپانیا تا ۱۵ ماه مه بسته باقی خواهد ماند.
به گزارش خبرگزاری شینهوا از لیسبون، مقامات کشور پرتغال، مدّت زمانِ بسته بودن مرزهای این کشور با اسپانیا را تمدید کردند. این گزارش میافزاید وزیر کشور پرتغال دوشنبه اعلام کرد که مرزهای زمینی این کشور با اسپانیا حداقل تا ۱۵ ماه مه بسته خواهد بود.
این تصمیم، به عنوان بخشی از استراتژی کشور پرتغال، برای مهار گسترش و شیوع اپیدمی کووید-۱۹ اعلام شده است. "ادواردو کابریتا" وزیر کشور پرتغال، اعلام کرد: «با هماهنگی دولت اسپانیا، ما تمدید کنترل مرزها و محدود کردن آن به ۹ نقطه عبور انحصاری در مرزهای سرزمینی با اسپانیا را برای یک ماه دیگر و تا ۱۵ ماه مه تصویب کردیم.»
چند روز قبل از آن که "مارسلو ربلو دو سوسا" رئیس جمهور پرتغال وضعیت فوق العاده را از ۱۹ مارس تا ۱۷ آوریل اعلام کند، کنترل مرزهای زمینی بین دو کشور از ۱۶ مارس در ۹ نقطه عبورِ مجاز، ایجاد شده بود. رئیس جمهور پرتغال امکان تمدید وضعیت اضطراری را تا اوایل ماه مه مطرح کرده بود. آقای "کابریتا" نیز با تمدید بسته شدن مرز اسپانیا با پرتغال به آن اشاره کرد.
براساس خبرنامه روزانه مقامات بهداشتی پرتغال، از دوشنبه، این کشور ۵۳۵ مورد مرگ و میر مربوط به"کوید-۱۹" و ۱۶.۹۳۴ مورد ابتلا را ثبت کرده است.
تاکید بر ضرورت احیای اقتصادی سبز اروپا پس از بحران
نزدیک به دویست وزیر، نماینده، سازمان غیردولتی، اندیشکده و روسای شرکتهای اروپایی در مقالهای که سه شنبه در چندین روزنامه اروپایی منتشر شد، بر اهمیت و ضرورت ایجاد یک ائتلاف اروپایی به منظور فراهم کردن احیای اقتصادی سبز در این قاره تاکید کردند.
این طرح به ابتکار پاسکال کانفین رئیس کمیسیون محیط زیست پارلمان اروپا تهیه شده و هدف از آن دعوت به تفکر جمعی در خصوص طرحهای سرمایه گذاری احیای اقتصادی سبز پس از پایان بحرانی است که شیوع ویروس کرونا در اروپا و جهان به وجود آورده است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از بروکسل، این مقاله در نشریات لوموند (فرانسه)، لالیبر (بلژیک)، کوریرا دلاسرا (ایتالیا)، پوبلیکو (پرتغال)، اسای ام (اسلواکی)، پولیتیکو و ال دیاریو (اسپانیا) منتشر شده است.
در این مقاله به نقل از پاسکال کانفین رئیس کمیسیون محیط زیست پارلمان اروپا آمده است: اگر ما احیای اقتصادی اروپا را در مسیری نادرست هدایت کنیم، خیلی زود در زمینه آب و هوا و محیط زیست به بن بست خواهیم رسید؛ بنابراین باید انرژی و تلاش را برای حرکت به سمت احیای اقتصادی سبز متمرکز کنیم. "
تمدید وضعیت اضطراری در ارمنستان
افزایش شمار مبتلایان به ویروس کرونا در بوسنی و هرزگوین
با آزمایشهای سنجش کرونا در آزمایشگاه دانشگاه سارایوو و شناسایی ۳۴ فرد جدید مبتلا به ویروس کرونا در شبانه روز گذشته، تعداد کل مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور به ۱۰۸۰ نفر رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از سارایوو، تعداد جان باختگان (در سه روز گذشته) نیز بدون افزایش روی عدد ۳۹ نفر ثابت مانده است و همچنین با بهبودی ۱۲ نفر دیگر، شمار بهبودیافتگان در این کشور به ۲۱۸ نفر رسید.
در مجارستان حدود دو هزار نفر به ویروس کرونا مبتلا هستند
وزارت بهداشت مجارستان اعلام کرد: تاکنون ۱ هزار و ۴۵۸ نفر در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شده اند و از این تعداد ۱۰۹ نفر جان باخته اند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از وین؛ مجارستان تا امروز جزو آن دسته از کشورهای اروپایی است که شمار به مراتب کمتری از مبتلایان به کرونا را در مقایسه با کشورهایی همچون اسپانیا، فرانسه و یا آلمان ثبت کرده است.
"ویکتور اوربان" نخست وزیر راست گرای مجارستان اواخر ماه مارس (اواسط فروردین) با ارائه لایحهای به پارلمان، اختیارات گستردهای برای مقابله با بحران کرونا دریافت کرد؛ به این ترتیب او میتواند بدون محدودیت زمانی و احتمالاً بدون کنترل پارلمان، کشور را اداره کند.
حیوانات قلمرو خود را از انسانهای غاصب پس میگیرند
الجزیره تصاویری از حضور حیوانات در خیابانهای شهرهای مختلف جهان، که ساکنان آنها به سبب شیوع کرونا ناچار به خانه نشینی شده اند پخش کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، مردم در منازل و حیوانات در خیابان هستند. این نوع تغییر نقش فقط میتوانست در فیلمهای علمی تخیلی دیده شود. اما تصاویر منتشر شده در شبکههای اجتماعی نشان میدهد این روزها تغییرات شگفت آوری در جهان در حال روی دادن است.
کارشناسان محیط زیست بر این باورند که این تصاویر ویدیوئی به منزله نوری در تاریکی بحران کرونا است. تصاویر ماهوارهها نشان میدهد آب و هوای جهان پس از چند دهه تجاوزگری سازمان یافته علیه آن، بار دیگر در حال ازسرگیری توازن خود است.
این شبکه در ادامه تصاویری از حضور حیوانات در خیابانهای شهرهای مختلف جهان پخش کرد.
کاهش موارد آلودگی به کرونا در منطقه آسیا-اقیانوس آرام
چند کشور منطقه آسیا-اقیانوس آرام از جمله چین، روز سه شنبه از کاهش قابل توجه شمار موارد روزانه جدید از آلودگی به ویروس کرونا خبر دادند.
به گزارش خبرگزاری ایتارتاس از مسکو، طی ۲۴ ساعت گذشته در کره جنوبی تنها ۲۷ مورد جدید از ابتلا به ویروس کرونا ثبت شد تا مجموع تعداد مبتلایان به کووید-۱۹ در این کشور به ۱۰ هزار و ۵۶۴ نفر برسد. در کره جنوبی همچنین طی ۲۴ ساعت گذشته ۵ نفر بر اثر ویروس کرونا جان خود را از دست دادند و با این حساب تعداد جان باختگان کووید-۱۹ در این کشور به ۲۲۲ تن رسید.
در همین حال در کره جنوبی ۸۷ بیمار با بهبودی کامل از بیمارستانها مرخص شدند. مجموع شمار افرادی که در این کشور از ویروس کرونا بهبودی پیدا کرده اند ۷ هزار و ۵۳۴ است.
در تایلند نیز طی ۲۴ ساعت اخیر تنها ۳۴ مورد از ابتلا به کووید-۱۹ شناسایی شده است. بنا بر اعلام وزارت بهداشت این تایلند، مجموع تعداد افراد آلوده به ویروس کرونا در این کشور به ۲ هزار و ۶۱۳ نفر رسیده است. طی ۲۴ ساعت گذشته تنها یک نفر بر اثر ویروس کرونا در تایلند جان خود را از دست داده است. در کل در این کشور تاکنون ۴۱ نفر بر اثر این ویروس جان باخته اند.
وزارت بهداشت نیوزیلند نیز ضمن اشاره به اینکه طی ۲۴ ساعت اخیر تنها ۹ مورد آلودگی به ویروس کرونا در این کشور تائید شده است، اعلام کرد این پایینترین میزان افزایش آلودگی طی ۳۰ روز گذشته محسوب میشود.
علاوه بر این در چین نیز تنها ۸۹ مورد آلودگی به ویروس کرونا را طی ۲۴ ساعت اخیر ثبت کرد که نسبت به روز پیش از آن , ۱۹ مورد کاهش داشته است. این در حالی است که طی این روز هیچ مورد مرگی بر اثر کووید-۱۹ ثبت نشده است.
تصمیم گیری در خصوص تمدید محدودیت ها در پاکستان
در جمهوری چک بیش از ۶هزار نفر به ویروس کرونا مبتلا هستند
وزارت بهداشت جمهوری چک اعلام کرد: تاکنون ۶ هزار و ۵ نفر در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شده اند و از این تعداد ۱۴۷ نفر جان باخته اند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از وین، جمهوری چک که پس از بحران ویروس کرونا ممنوعیت ورود و خروج به خاک این کشور اجرا کرده است، اکنون این ممنوعیتها را تسهیل و اعلام کرد: همه اتباع چک میتوانند از امروز سه شنبه دوباره به خارج از کشور البته با دلایل قابل قبول سفر کنند. همچنین اتباع چک که تصمیم دارند به کشور بازگردند باید به مدت دو هفته در قرنطینه خانگی بسر ببرد.
از سوی دیگر سخنگوی شرکت سازنده اتومبیل هوندا در شرق جمهوری چک اعلام کرد پس از بیش از سه هفته تعطیلی ناشی از بحران کرونا از صبح امروز سه شنبه فعالیت خود را از سر گرفته است.