دنیای ورزش، اقتصاد و علوم در دوره کرونا
تشدید مشکلات اقتصادی در سایه کرونا
اقتصاد بسیاری از کشورهای جهان نیز همانند سایر بخشها با شیوع ویروس کووید ۱۹ دستخوش تغییرات اساسی شده و قریب به اتفاق کشورهای جهان با مشکلات عدیده مالی و تجاری مواجه شدند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ؛ اقتصاد بسیاری از کشورهای جهان نیز همانند سایر بخشها با شیوع ویروس کووید ۱۹ دستخوش تغییرات اساسی شده و قریب به اتفاق کشورهای جهان با مشکلات عدیدهای مواجه شدند. بورس در اقصی نقاط جهان به ویژه آمریکا و اکثر کشورهای اروپایی با سقوط شدید شاخصها همراه بود.
تونس به دنبال مجوز تولید هیدروکسی کلروکین
در حالی که موثر بودن استفاده از هیدروکسی کلروکین به عنوان درمان کووید 19 مورد بحث است ، شرکت های داروسازی تونس در انتظار مجوز مقامات بهداشتی این کشور هستند تا به طور گسترده این دارو را تولید کنند.
به گزارش شبکه تلویزیونی فرانس 24 ، باوجود شیوع ویروس کرونا از سرعت کار در شرکت های دارویی کاسته نشده است. با آنکه شرکت ها با نصف کارکنان خودکار می کنند اما فعالیت در تمام طول هفته و به صورت 24 ساعته ادامه دارد. شرکت های دارویی به ویژه برای تولید هیدروکسی کلروکین تلاش می کنند. یکی فعالان این حوزه می گوید از پایان سال 2019 ما برای توسعه برنامه ریزی کرده ایم.
تونس قصد دارد هیدروکسی کلروکین را در داخل کشور تولید کند. دارویی که هم اکنون برای درمان برخی بیماران مبتلا به کووید 19 در تونس به کار گرفته می شود وارداتی است.
فعال حوزه دارو می گوید ما پیش از این برای نخستین بار هیدروکسی کلروکین تولید کرده ایم و برای استفاده تجاری از آن نیازمند مجوز وزارت بهداشت هستیم. ما پیش از این سفارش مواد اولیه لازم را داده ایم تا بتوانیم اوضاع را مدیریت کنیم و به کمبود ها پایان دهیم و به خودکفایی برسیم.
در تونس هم که در انتظار مجوز عرضه هیدروکسی کلروکین در بازار است همانند سایر کشورها بحث هایی در مورد عوارض جانبی این دارو وجود دارد. اما اکثر پزشکان با شروطی با این درمان موافق هستند. یک پزشک می گوید ما با این دارو موافق هستیم زیرا استفاده از نتایج مثبتی به همراه داشت و دسترسی به آن مقدور است. استفاده از این دارو عوارض جانبی کمی دارد و ما می توانیم برای تشخیص سریع عوارض جانبی بیماران را تحت نظر داشته باشیم.
تونس از 22 ماه مارس در قرنطینه کامل است و هنوز به اوج اپیدمی نرسیده است.
پیش بینی کاهش ۸ درصدی تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۰
خبرگزاری فرانسه از پاریس گزارش داد: برونو لومر، وزیر اقتصاد و دارایی فرانسه، روز سه شنبه پیش بینی کرد تولید ناخالص داخلی این کشور در سال ۲۰۲۰ هشت درصد کاهش یابد.
تسهیلات مالی صندوق بین المللی پول به ۲۵ کشور فقیر جهان
صندوق بین المللی پول با ارائه تسهیلات مالی فوق العاده برای پرداخت بدهیهای ۲۵ کشور فقیر جهان از جمله یمن و افغانستان موافقت کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی المنار، مدیر کل صندوق بین المللی پول اعلام کرد: این تصمیم فورا به اجرا در خواهد آمد، این کمکها متعلق به فقیرترین و آسیب پذیرین اعضای صندوق برای یک دوره ۶ ماهه به عنوان مرحله اول است تا کشورهای مذکور بتوانند از منابع مالی خود برای مقابله با ویروس کرونا استفاده کنند.