۴۶ واحد تهیه و توزیع مواد غذایی به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی در شهرستان قزوین تعطیل شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، محمد تقی سلیمانی کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین گفت: ۴۶ واحد تهیه و توزیع مواد غذایی به دلیل رفع نکردن نواقص بهداشتی از جمله بهداشت فردی، استفاده از تجهیزات نامناسب کار و رعایت نکردن اقدامات لازم برای پیشگیری از کرونا تعطیل شدند. سلیمانی افزود: مرغ فروشی، لبنیاتی، آجیل و خشکبار، نانوایی فانتزی پزی، خشکه پزی، غذای بیرون بر و فروش مواد پروتئینی از جمله این واحدهاست. او افزود: از ابتدای فروردین تا کنون ۳ هزار و ۹۵۰ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی انجام شده که برای ۶۸ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی اخطار تعطیل صادر و ۴۶ واحد هم تعطیل شده است. کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین از شهروندان خواست درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، مراتب را به سامانه رسیدگی به شکایتهای مردمی ۱۹۰ گزارش کنند.