در ادامه تلاش جامعه پزشکی
موافقت چین با آزمایش دو واکسن برای مقابله با کرونا
پزشکان برای جلوگیری از شیوع ویروس کووید ۱۹ و ابتلای بیشتر مردم به بیماری کرونا به تلاش برای ساخت دارو یا واکسنی که جهش آن را متوقف کند ادامه میدهند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما ، پزشکان برای جلوگیری از شیوع ویروس کووید ۱۹ و ابتلای بیشتر مردم به بیماری کرونا و همچنین مقابله با همه گیری این ویروس به تلاش برای ساخت دارو یا واکسنی که جهش آن را متوقف کند ادامه میدهند.
جدیدترین اخبار علمی جهان درمورد کرونا به شرح ذیل است.
موافقت چین با آزمایش دو واکسن
پکن با آزمایش دو واکسن کرونا که در مجموعه ملی صنایع دارویی چین تولید شده است، موافقت کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی العربیه، خبرگزاری چین ”شین هوا“ اعلام کرد پکن با آزمایش اولیه دو واکسن ویروس کرونا موافقت کرد.
این واکسنها در شرکتهای دارویی در پکن و ووهان وابسته به مجموعه ملی صنایع دارویی چین ساخته شده است.
شواهدی دال بر تاثیر واکسن سل بر پیشگیری از کرونا وجود ندارد
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد، هیچ شواهد قانع کنندهای مبنی بر تاثیر واکسن سل بر پیشگیری از ابتلا به کووید - ۱۹ وجود ندارد.
به گزارش خبرگزاری ایتارتاس از ژنو، سازمان جهانی بهداشت با انتشار بولتنی تاکید کرد هیچ شواهدی دال بر این موضوع وجود ندارد که واکسن سل میتواند به افراد در پیشگیری از ابتلا به کووید – ۱۹ کمک کند.
این سازمان در ادامه اعلام کرد دو آزمایش بالینی درباره این موضوع در حال انجام است و سازمان جهانی بهداشت نتایج این آزمایشها را ارزیابی و بررسی خواهد کرد، اما تا زمانی که شواهد قانع کنندهای در این خصوص به دست نیامده باشد این سازمان استفاده از این واکسن را برای پیشگیری از ابتلا به کووید – ۱۹ توصیه نمیکند.
ترشحات مجاری تنفسی مهمترین راه انتقال بیماری است
وزارت بهداشت آلمان اعلام کرد: ریسک انتقال کرونا از طریق لمس سطوح آلوده، تابع مولفههای بسیار و به شدت متغیر است.
بخش تصویری پایگاه اینترنتی وزارت بهداشت آلمان، راههای اصلی انتشار عفونت ویروس کرونا به انسان را مورد بررسی قرار داد. در این گزارش کوتاه، اصلیترین راه نفوذ این ویروس به مجاری تنفسی، قطرکهای آلوده فرد مبتلا است که منجر به سرایت عفونت به افراد دیگر میشود. زمانی که ترشحات ناحیه مجاری تنفسی ویروسی شده با دستها سطح تماس پیدا میکنند و سپس این دستهای آلوده به ویروس، با صورت برخورد میکنند، ابتلا حادث میشود؛ ضمن آنکه انتقال این بیماری ویروسی از طریق لمس سطوحی که به تازگی آلوده شده اند نیز قابل تصور است. در هر صورت ریسک انتقال از طریق تماس سطوح، تحت تاثیر فاکتورها و مولفههای بسیار زیادی قرار دارد و به شدت قابل تغییر است. در حال حاضر، موارد تایید شده ای، مبنی بر آنکه این ویروس از طریق مصرف مواد غذایی آلوده، امکان سرایت به افراد را دارد، اعلام نشده است. در مجموع باید گفت دستان پاکیزه و بهداشتی، ریسک ابتلا را به حداقل میرسانند و این نکتهای اجتناب ناپذیر و حتمی است که موجب حفظ سلامت شخصی و سلامت دیگران میشوند.