آمار مبتلایان و تلفات کرونا در جهان
ابتلای یک میلیون و ۹۲۵ هزار و ۱۷۹ نفر به کرونا در جهان
براساس جدیدترین آمار سازمان بهداشت جهانی تا روز سه شنبه ۱۴ آوریل ۲۰۲۰، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در جهان به یک میلیون و ۹۲۵ هزار و ۱۷۹ نفر رسید.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، آمار مبتلایان به ویروس کرونا و تعداد جان باختگان در سراسر جهان به شرح زیر است:
معاون دبیرکل حزب الله لبنان:دولت آمریکا عامل کمک کننده انتشار ویروس کرونا است
شیخ نعیم قاسم در گفتگو شبکه المنار گفت دولت آمریکا با انتشار ویروس کرونا به شیوه غیرانسانی در سطح داخلی و جهانی رفتار میکند.
مشروح خبر
هشدار جدی وزارت بهداشت لبنان به مردم
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از بیروت، وزارت بهداشت لبنان ضمن هشدار به مردم، عادی شدن رفت و آمدها قبل از پایان وضعیت اضطرار بهداشتی را خطرناک دانست و اعلام کرد: وضعیت اضطرار بهداشتی لبنان تا هفتم اردیبهشت ماه ادامه دارد.
صدور اجازه آزمایش واکسن جدید و کنترل شدید مرزهای روسیه
مقامات چینی همزمان با مجاز اعلام کردن آزمایشات کلینیکی یک واکسن، کنترل مرزهای خود با روسیه را سختتر میکند.
به گزارش خبرگزاری رویترز، این گزارش میافزاید در شرایطی که موارد جدید مبتلایانی که از روسیه وارد چین شده اند مشاهده شده است، این کشور اولین آزمایشات کلینیکی یک واکسن آزمایشی را در مقابله با "ویروس جدید کرونا" بر خوکچهها تأیید کرد.
این در حالی است که این کشور میکوشد بر موارد (ابتلای) "وارد شده "، به خصوص از سمت روسیه که "خطِ جدیدِ جبهه" در مبارزه با "کووید-۱۹" را به وجود آورده است، فائق آید. "هیلونگ جیانگ"، استان مرزی شمال شرقی چین، دوشنبه شاهد ۷۹ مورد جدیدِ ابتلا به "ویروس کرونا" - که وارداتی بوده اند - بود. رسانههای رسمی سه شنبه اعلام کردند که تمام مواردِ جدیدِ ابتلا مربوط به شهروندان چینی است که از روسیه به کشور بازگشته اند. این تعداد ابتلا به کرونا، بیشترین مواردِ جدیدِ گزارش شده در سرزمین اصلی چین را به خود اختصاص داده است که تاکنون ۸۹ مورد بوده است.
رسانه دولتی "شین هوا" سه شنبه گزارش داد: «در حالی که چین برای جلوگیری از موجِ دوّم "کوید-۱۹" (COVID-۱۹) مبارزه میکند، دو واکسن آزمایشی بر روی انسان تست میشود».
در ماه مارس، چین به انجام یک آزمایشِ کلینیکی دیگر بر روی کاندیدایِ (دریافتِ) تستِ واکسنِ مقابله با "ویروس کرونا"، چراغ سبز نشان داد. این واکسن توسط "آکادمی علوم پزشکی نظامی چین" و شرکت بیوتکنولوژی "اچ-کانسینو - بایو" (HK CanSino Bio) ساخته شده است.
چله نشینی هندیها برای پیشگیری از شیوع کرونا
خرسهای عصبانی از گرسنگی، سرگردان در معبدی در هند
در سوئیس بیش از ۲۵ هزار نفر به ویروس کرونا مبتلا هستند
وزارت بهداشت سوئیس اعلام کرد: تاکنون ۲۵ هزار و ۵۸۰ نفر در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شده اند و از این تعداد ۱ هزار و ۱۰۰ نفر جان باخته اند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از وین، براساس گزارش وزارت بهداشت سوئیس، حدود ۱۱ هزار و ۱۰۰ بیمار نیز بهبود یافته اند.
"والتر کیل هولتز" رییس بیمه سوییس ره (بزرگترین شرکت بیمه سوئیسی و یکی از معتبرترین بیمههای جهان) اعلام کرد: واکسن ویروس کرونا در بهار سال ۲۰۲۱ آماده خواهد شد.
این مقام مسئول تاکید کرد: جهان زمانی به وضعیت عادی خود باز میگردد که واکسنی ضد ویروس کرونا وجود داشته باشد.
این مسئول سوییسی افزود: این بدان معناست که این واکسن در ابتدا بر روی گروههای حساس؛ کارکنان پزشکی و در نهایت همه انسانها بکار گرفته شود.
این واکسن باید از قبل آزمایش شود؛ تا مردم به آن اعتماد داشته باشند و خود را واکسینه کنند.
شمار مبتلایان به کرونا در روسیه از مرز ۲۱ هزار نفر گذشت
با شناسایی دو هزار و ۷۷۲ مورد جدید ابتلا به کرونا در شبانه روز گذشته در روسیه، تعداد کل مبتلایان در این کشور به ۲۱هزار و۱۰۲ نفر رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از مسکو، ستاد عملیاتی مقابله با ویروس کرونا در وزارت بهداشت روسیه اعلام کرد: با فوت ۲۲ نفر دیگر از مبتلایان به کرونا در بیست و چهار ساعت گذشته، شمار جان باختگان به ۱۷۰ نفر رسیده است. در همین مدت ۲۲۴ نفر بهبود یافتند و تعداد بهبود یافتگان به هزار و ۶۴۹ نفر رسید.
افزایش شمار مبتلایان به ۳۲۰ تن در فلسطین
شبکه تلویزیونی الحدث گزارش داد: وزارت بهداشت (تشکیلات خودگردان) فلسطین اعلام کرد با شناسایی ۱۰ مورد جدید ابتلا به کرونا، شمار مبتلایان به ۳۲۰ تن رسید.
سازمان جهانی بهداشت: ابتلا به کرونا احتمالاً مصونیت ایجاد نمیکند
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد: هنوز نمیتواند تایید بکند که آیا ابتلای به ویروس کرونا برای یکبار به مصونیت دائم در برابر این ویروس منجر میشود یا خیر.
به گزارش شبکه تلویزیونیای بی سی، در حالی که بسیاری از شهروندان آمریکایی هنوز نمیدانند چگونه بار دیگر به وضع عادی زندگی بازخواهند گشت و آیا مواد ضد ویروسِ ایجاد شده در بدن افراد مبتلا به کرونا میتواند راهکاری برای مقابله با این ویروس باشد، هنوز مشخص نیست که آیا یکبار ابتلا به ویروس کرونا مصونیتی برای فرد مبتلا ایجاد میکند. سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده است که هنوز اطلاعاتی در اختیار ندارد که بتواند این موضوع را تأیید کند.
خبرنگار این شبکه در گزارشی در این خصوص گفت: سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد به صراحت نمیداند آیا کسانی که یکبار به ویروس کرونا مبتلا میشوند برای بار دوم در برابر این ویروس مصون میشوند.
دکتر ماریا وان کِرکوو، مدیر برنامه اضطراری سازمان جهانی بهداشت، در این خصوص گفت: ما اطلاعات ضد و نقیضی درباره این که آیا ابتلا به ویروس کرونا برای بار دوم مصونیتی دربرابر این ویروس ایجاد میکند، در اختیار داریم.
خبرنگار افزود: آزمایشهای انجام شده روی شماری از مبتلایان به ویروس کرونا در کره جنوبی نشان میدهد که برخی از این افراد، بعد از بار اول، باز هم به این ویروس مبتلا شده اند. البته در آمریکا کارشناسان امیدوارند که بعد از ابتلای هر فرد به کرونا، احتمال ابتلای همان فرد برای بار دوم تا حدی کاهش یابد. در کالیفرنیا هم تستهایی با تزریق آنتی بادی افراد بهبود یافته به افراد مبتلا شده در حال انجام است. این تست در کالیفرنیا بر روی گروهی از مأموران آتش نشانی آغاز شده است. البته این احتمال وجود دارد که بعد از خارج شدن یا تضعیف شدن آنتی بادی از بدن فردی که آن را دریافت کرده است وی همچنان در معرض ابتلا به کرونا قرار داشته باشد.
البته تلاش زیادی در حال انجام است که از این شیوه برای نجات مبتلایانی که حالشان وخیم است، استفاده شود. اکنون بر تعداد بهبود یافتگان کرونا در آمریکا که خواهان اعطای خون برای کمک به مبتلایان به ویروس کرونا هستند، افزوده شده است. در برخی از موارد، کسانی که آنتی بادی افراد بهبود یافته را دریافت کرده اند، تغییرات قابل توجهی در وضعشان ایجاد شده و نشانههای خوبی از بهبودی در آنها مشاهده شده است.
تایوان سه شنبه هیچ موردی از ابتلا به کرونا را گزارش نکرد
تایوان امروز نخستین بار در بیش از یک ماه گذشته هیچ موردی از ابتلا به کرونا را در این جزیره گزارش نکرد؛ خبری که نشان از موفقیت آمیز بودن شیوههای پیشگیرانه زودهنگام و کارامد مقامات تایوان دارد.
به گزارش خبرگزاری رویترز از تایپه، تدابیر تایوان در مقابله با کروناویروس که آغاز زودهنگام غربالگری مسافران از شهر ووهان چین، کانون شیوع کرونا، را شامل میشد مورد تایید و تمجید کارشناسان بهداشتی قرار گرفته است.
تایوان تا به امروز ۳۹۳ مورد ابتلا به کرونا و شش مورد مرگ بر اثر این بیماری را گزارش کرده است. از این تعداد ۳۳۸ مربوط به افرادی میشود که پیش از ورود به تایوان مبتلا به کرونا شده اند.
چن شیه - چونگ وزیر بهداشت تایوان در کنفرانسی خبری از اینکه روز سه شنبه هیچ موردی از ابتلا به کرونا در این جزیره گزارش نشده است ابراز خرسندی کرد و در عین حال گفت اصول بهداشتی باید همچنان رعایت شود.
وی افزود آخرین بار نهم ماه مارس بود که تایوان هیچ مورد جدیدی از ابتلا به کرونا را گزارش کرد که پس از آن شمار مبتلایان با ورود مسافران خارجی از اروپا و آمریکا رو به افزایش گذاشت.
این در حالی است که محدودیتها همچون قرنطینه ۱۴ روزه افرادی که وارد تایوان میشوند همچنان به قوت خود باقیست و شمار پروازهای خارجی به این جزیره نیز به میزان قابل توجهی کاهش یافته است.
کسب و کار در اتریش پس از یک ماه تعطیلی بطور آهسته فعالیت خود را آغاز میکند
با توجه به کاهش مبتلایان و افزایش آمار بهبودیافتگان ویروس کرونا در اتریش، فعالیت کسب و کارهای مختلف از امروز آغاز میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از وین، فعالیت کسب و کارهای مختلف که سطح فضای آنها بیشتر از ۴۰۰ متر مربع نباشد، میتوانند از امروز آغاز شود.
از سوی دیگر مردم اتریش موظفند از امروز در همه وسایل نقلیه عمومی و همچنین در فروشگاهها ماسک بر صورت داشته باشند.
پلیس اتریش، افرادی که ماسک نداشته باشند، جریمه مالی میکند.
فاصله گذاری فیزیکی از دیگر دستوراتی است که امروز باید در سراسر اتریش رعایت شود.
براساس تازهترین اطلاعات وزارت بهداشت اتریش، شمار مبتلایان به ویروس کرونا دراین کشور به ۱۴ هزار و ۶۰ نفر رسیده است.
وزارت بهداشت اتریش اعلام کرد: تا کنون ۳۶۸ نفر نیز براثر ابتلا به کرونا در این کشور جان باخته اند. بیشترین آمار مبتلایان در اتریش همچنان مربوط به استان تیرول با حدود سه هزار و ۳۰۲ مبتلا است.
ثبت ۲۳۹ مورد جدید ابتلا به کرونا در پاکستان
وزارت بهداشت پاکستان اعلام کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۲۳۹ مورد جدید ابتلا به کرونا در این کشور به ثبت رسیده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد، تعداد بیماران کرونایی پاکستان به ۵۷۱۶ و قربانیان این بیماری به ۹۶ نفر افزایش یافته است.
بنا بر اعلام منابع خبری، طی ۲۴ ساعت گذشته ۵ مورد مرگ ناشی از کرونا در پاکستان ثبت شده و شمار بهبود یافتگان به ۱۳۶۴ نفر رسیده است.
ایالت پنجاب پاکستان با ۲۸۲۶ بیمار کرونا همچنان پیشتاز است و بعد از آن ایالتهای سند، خیبرپختونخوا و بلوچستان به ترتیب بیشترین ابتلا به کووید-۱۹ را گزارش کرده اند.
منابع خبری افزودند: گسترش ویروس کرونا در پاکستان و کمبود تجهیزات پزشکی در این کشور سبب شده است دولت از دانشجویان رشته پزشکی کمک بگیرد.
آخرین آمار ابتلا به کرونا در جهان
براساس جدیدترین آمار سازمان بهداشت جهانی تا روز سه شنبه ۱۴ آوریل ۲۰۲۰، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در جهان به یک میلیون و ۹۲۵ هزار و ۱۷۹ نفر رسید.
از این تعداد ۱۱۹ هزار و ۷۰۱ نفر جان باختند و ۴۴۷ هزار و ۸۳۳ نفر بهبود پیدا کرده اند.
براساس این گزارش از میان یک میلیون و ۳۵۷ هزار و ۶۴۵ نفری که همچنان درگیر این بیماری هستند، حال ۴ درصد آنها یعنی ۵۱ هزار و ۷۶۴ نفر وخیم گزارش شده است.
اقدامات پیشگیرانه جمهوری آذربایجان برای مقابله با کرونا
افزایش شمار مبتلایان به ۸۱۳ تن در عمان
شبکه تلویزیونی الجزیره گزارش داد: وزارت بهداشت عمان اعلام کرد با شناسایی ۸۶ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا، شمار مبتلایان به ۸۱۳ تن افزایش یافت.
شمار افراد مبتلا به کرونا در افغانستان با ۴۹ نفر افزایش به بیش از ۷۰۰ نفر افزایش یافت
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از کابل، وزارت بهداشت و درمان افغانستان اعلام کرد: در شبانه روز گذشته ۴۹ مورد جدید ابتلا به کووید ۱۹ در شش استان افغانستان از جمله کابل، هرات و قندهار شناسایی شدند و تعداد افراد آلوده به این ویروس به ۷۱۴ نفر رسید.
تعداد جان باختگان ویروس کرونا در افغانستان نیز به ۲۳ نفر و شمار بهبود یافتگان به ۴۰ نفر افزایش یافته است.
تلاش عالمان دینی در افغانستان برای مقابله با کرونا
وزارت بهداشت بحرین از ثبت ۲۱۲ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در این کشور خبر داد
به گزارش روزنامه الشرق الاوسط از منامه، وزارت بهداشت بحرین اعلام کرد در بیست و چهار ساعت گذشته ۲۱۲ مورد جدید ابتلا به کرونا در کشور ثبت شده است.
۲۰۶ مورد از مبتلایان جدید به کرونا کارگران مهاجر و شش تن دیگر افرادی هستند که با آنان در تماس بودند.
از ۳۳۲۱ مهاجر آزمایش تشخیص کرونا به عمل آمد که نمونههای آزمایش ۲۰۶ مورد آنها مثبت اعلام شد.
ابتلای بیش از ۳۰۰ نفر در سنگاپور و ژاپن به کرونا
بیشترین آمار روزانه ابتلا به کرونا در سنگاپور گزارش شد که بیشتر آن با کارگران خارجی ساکن خوابگاههای شلوغ مرتبط بود.
به گزارش آسوشیتدپرس از بانکوک، بیش از یک سوم نیروی کار سنگاپور را کارگران خارجی تشکیل میدهند که بسیاری از آنها از کشورهای آسیایی فقیر هستند و در بخشهای ساختمانی، کشتیرانی و مشاغل نگهبانی مشغول به کار هستند.
بیش از ۲۰۰ هزار کارگر مهاجر آسیایی در ۴۳ خوابگاه ثبت شده در سنگاپور ساکن هستند، به گونهای که در هر اتاق ۲۰ نفر زندگی و به طور مشترک از سرویس بهداشتی و آشپزخانه استفاده میکنند.
با ابتلای ۳۸۶ نفر دیگر به کرونا، آمار کل مبتلایان به این بیماری در سنگاپور به دو هزار و ۹۱۸ نفر رسید. مقامات بخش درمان این کشور اواخر روز دوشنبه در بیانیهای از مرگ نهمین نفر براثر ابتلا به کرونا خبر دادند.
سنگاپور با حدود شش میلیون نفر جمعیت، به منظور مهار شیوع ویروس کرونا، مشاغل غیرضروری و مدارس را تا چهار ماه مه تعطیل کرده است. دهها هزار نفر از کارگران خارجی نیز در خوابگاههای خود قرنطینه و برای کاهش جمعیت این خوابگاهها برخی از آنها به مکان دیگری منتقل شده اند.
رئیس جمهور ترکیه از روند مقابله با شیوع ویروس کرونا در کشورش ابراز خشنودی کرد
به گزارش پایگاه اینترنتی روزنامه ترکیه چاپ استانبول رجب طیب اردوغان روز دوشنبه پس از نشست کابینه این کشور در سخنانی کاخ هوبر در استانبول گفت: در زمینه شناسایی بیماران و درمان آنان در وضع خوبی هستیم.
رئیس جمهور ترکیه گفت: در خصوص امکانات بیمارستان ها، بخشهای مراقبتهای ویژه، شمار پزشکان و کادر درمانی، تجهیزات و دارو هیچ کمبودی وجود ندارد.
اردوغان افزود: از هم اکنون اعلام میکنم که از ساعت ۲۴ روز جمعه ۱۷ آوریل تا ساعت ۲۴ یکشنبه ۱۹ آوریل در ۳۱ استان ترکیه مقررات ممنوعیت خروج از خانه اجرا خواهد شد.
وی گفت: تدابیر لازم را برای جلوگیری از آشفتگی اتخاذ خواهیم کرد.
چین ۱۴۳ مورد جدید ابتلا به کرونا را در این کشور گزارش کرد
چین روز سه شنبه از ۱۴۳ مورد جدید ابتلا به کرونا در این کشور خبر داد که ۷۹ نفر آن دسته از شهروندان چینی هستند که از روسیه بازگشته اند.
به گزارش خبرگزاری کیودو از پکن و بنا بر اعلام مقامات استان هیلونگ جیانگ، استانی در شمال شرق چین در مرز با روسیه، ۷۹ نفر از شمار مبتلایان جدید کرونا در این کشور شهروندان چینی هستند که از روسیه بازگشته اند.
دولت چین تیمهای پزشکی را برای جلوگیری از شیوع هر چه بیشتر کرونا به این استان اعزام کرده است.
کمیسیون ملی بهداشت چین در گزارش روزانه خود اعلام کرد شمار کلی مبتلایان در این کشور در حال حاضر ۸۲ هزار و ۲۴۹ نفر است و روز دوشنبه هیچ مورد جدید مرگ و میر ناشی از این بیماری ثبت نشد.
تمدید مقررات رفت و آمد در استان دیاله تا پایان هفته
استاندار دیاله عراق از تمدید مقررات منع رفت و آمد در این استان تا پایان هفته خبر داد.
به گزارش وبگاه خبری سومریه نیوز، مثنی التمیمی با اعلام تمدید اعمال مقررات منع رفت و آمد در استان تا اواخر این هفته از نیروهای امنیتی خواست مقررات منع تردد را با قدرت اجرا کنند.
مثنی التمیمی در بیانیهای تاکید کرد مقررات منع تردد در استان تا پایان هفته تمدید و پس از آن درباره لغو و یا تمدید دوباره آن تصمیم گیری میشود.
التمیمی افزود استان دیاله در خصوص اعمال مقررات منع رفت و آمد به علت شیوع ویروس کرونا در جایگاه نخست در عراق قرار دارد.
استاندار دیاله در این بیانیه از اعضای ستاد بحران، اداره بهداشت دیاله و نیروهای امنیتی به خاطر فداکاری هایشان برای حفظ سلامت و ایمنی ساکنان استان و تلاشهای مجدانه آنان برای کمک به مبتلایان به ویروس کرونا در مراکز قرنطینه تشکر و قدردانی کرد.
مثنی التمیمی در ادامه بیانیه از نیروهای امنیتی خواست با قدرت مقررات منع رفت و آمد در استان را تا اواخر این هفته اجرا کنند.
وی از نیروهای امنیتی خواست تسهیلات و استثناءاتی را که از طرف ستاد بحران مشخص شده اند، فراهم سازند و امکانات بشردوستانه در مواردی ضروری را اعطا کنند.
افزایش فوتیها به ۱۱۷ تن در فلسطین اشغالی
شبکه تلویزیونی الحدث از افزایش شمار فوتیها در فلسطین اشغالی به ۱۱۷ تن خبر داد.
شمار مبتلایان به ۶۳۲ نفر رسید
وزارت بهداشت لبنان از ابتلای دو نفر دیگر به ویروس کرونا در این کشور خبر داد.
به گزارش شبکه تلویزیونی المنار، وزارت بهداشت لبنان با اعلام اینکه دیروز فقط دو نفر به ویروس کرونا مبتلا شده اند اعلام کرد شمار مبتلایان به این بیماری در لبنان به ۶۳۲ نفر رسیده است.
وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد: هیچ مورد فوتی در روز دوشنبه بر اثر ابتلا به کرونا ثبت نشده است.
تمدید منع آمد و شد در هند
شبکه تلویزیونی الحدث: هند از تمدید منع آمد و شد به سبب شیوع ویروس کرونا تا سوم ماه مه خبر داد.
شمار مبتلایان به بیماری کرونا در ترکیه به بیش از ۶۱ هزار نفر رسید
به گزارش پایگاه اینترنتی تی آر تی ترکیه، بر اساس آخرین آماری که وزارت بهداشت ترکیه اعلام کرد، شمار موارد ثبت شده ابتلا به این بیماری در ترکیه به ۶۱ هزار و ۴۹ نفر و شمار جان باختگان به ۱۲۹۶ نفر رسید.
دوشنبه (دیروز) ۳۴ هزار و ۴۵۶ نفر در ترکیه تحت آزمایش کرونا قرار گرفتند که نتیجه آزمایش ۴ هزار و ۹۳ نفر مثبت اعلام شد.
وزارت بهداشت ترکیه دیروز اعلام کرد: در ۲۴ ساعت اخیر از جمع ۹۸ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و ۵۱۱ نفر از بیماران بهبود یافتند.
بر اساس اعلام وزارت بهداشت ترکیه ۱۷۸۶ تن از بیماران مبتلا به کرونا در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها و مراکز درمانی بسر میبرند.
بر اساس این آمار در مجموع در ترکیه ۳ هزار و ۹۵۷ تن از بیماران مبتلا به کرونا بهبود یافته اند.
شیوع کرونا در قاره آفریقا باعث ابتلای ۱۴ هزار و ۷۴۴ نفر و فوت ۷۹۳ نفر شده است
به گزارش از شبکه تلویزیونی الجزیره، مرکز پیشگیری از بیماریهای اتحادیه آفریقا اعلام کرد: شیوع ویروس کرونا در ۵۲ کشور قاره آفریقا باعث فوت ۷۹۳ نفر و ابتلای چهارده هزار و ۷۴۴ نفر به این ویروس شده است.
افزایش شمار مبتلایان به کرونا در هند
تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در هند از مرز ۱۰ هزار نفر گذشت.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، وزارت بهداشت و رفاه خانواده هند اعلام کرد: تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در هند به ۱۰ هزار و ۳۶۳ نفر افزایش یافته است.
تاکنون هزار و ۳۶ نفر از بیماران کرونایی از بیمارستان مرخص شده و ۳۳۹ نفر نیز جان باخته اند.
در ۲۴ ساعت گذشته هزار و ۲۱۱ نفر در هند به کرونا مبتلا شده اند.
ادامه دارد.