دبیرستاد اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری :
کسب و کارهای نوپا بسته حمایتی دریافت میکنند
به منظور ارائه بسته حمایتی به کسب و کارهای نوپا در حوزههای اقتصادی، خدماتی و آموزشی فعالیت پویش جدید کرونا پلاس آغازشد
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، دبیرستاد اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علم و فناوری ریاست جمهوی گفت: هدف از پویش جدید کرونا پلاس، تقویت توان مالی، خدماتی و ترویج و شناسایی ظرفیتهای کسب و کارهای نو (استارت آپ)ها در حوزه فعالیتهای اقتصادی است.
مهدی محمدی افزود: این پویش پس از شناسایی و معرفی استارت آپها، به آنها در زمینه پایدارسازی ظرفیتها و شبکه سازی در حوزههای سلامت، ورزشی، آموزشی، سرگرمی، حمل و نقل و فروش کالا کمک خواهد کرد.
وی گفت: در حوزه سلامت تاکید بر ارائه مشاوره به بیماران، کمک به سالمندان، آموزش در محل و درمانگری از راه دور بویژه بیماران مبتلا به کروناست.
دبیر ستاد اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری افزود: در حوزه کسب و کارهای نو (استارت آپ)هایی که در زمینه سلامت جسمانی و ورزشی فعالند آنها باید تمرینات لازم را برای ورزش در منزل، برنامه تغذیه مناسب و امکان برقراری ارتباط مردم با مربیان ورزشی باشگاهها فراهم کنند بنابراین استارت آپهایی که این خدمات را به مشتریان ارائه دهند، مورد حمایت ستاد در معاونت علم و فناوری قرار میگیرند.
محمدی درباره ویژگیهای کسب و کارهای نوپایی (استارت آپ هایی) که در حوزه آموزش، گردشگری و سرگرمی فعال هستند گفت: در پویش کرونا پلاس، استارت آپهایی که در حوزه آموزش دانش آموزان مدارس هستند و در این زمینه ظرفیت کافی دارند، شناسایی میشوند و در بخش گردشگری و سرگرمی نیز استارت آپهایی که امکانات گردشگری مجازی و بازیهای رایانهای با محتوای غنی ارائه میکنند مورد حمایت قرار میگیرند.
وی تاکید کرد: جلوگیری از بیکاری و ایجاد اشتغال مهمترین هدف پویش کرونا پلاس در معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری است به همین منظور استارت آپهایی که با هدف ایجاد اشتغال در فضای مجازی، کمک به قشرهای آسیب دیده فروشگاههای مجازی (آنلاین) فعالند میتوانند در این پویش شرکت کنند.
دبیر ستاد اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری گفت: این معاونت در زمینه کمک به تسریع در فعال شدن شرکتها و کسب و کارهای نو (استارت آپ ها)، حمایت مالی مستقیم با ارائه تسهیلات کم بهره و بلاعوض، رفع مواضع قانونی صدور مجوزهای فعالیت، کمک به تامین زیرساختهای فیزیکی و فنی و شبکه سازی بین استارت آپها به فعالان این حوزه کمک خواهد کرد.
محمدی تاکید کرد: سقف تسهیلات به کسب و کارهای نو (استارت آپ)ها براساس نوع و گستره فعالیت آنهاست و میزان درخواست آنها پس از بررسی، تایید و پرداخت میشود.
وی افزود: بنابر تشخیص ستاد اقتصاد دیجیتال، گروهی از کسب و کارهای نوپا نیز وام بلاعوض دریافت خواهند کرد.
دبیر ستاد فرهنگ سازی اقتصاد دانش بنیان در معاونت علم وفناوری ریاست جمهوری نیز در این نشست درباره حمایتهای این ستاد از کسب و کارهای نو و شرکتهای دانش بنیان گفت: معاونت علم و فناوری به عنوان نماینده این شرکتها در گرفتن مجوزهای لازم برای فعالتر شدن آنها کمکهای لازم را ارائه خواهد کرد.
پرویز کرمی افزود: استارت آپهایی هستند که در زمینه تبلیغ فعالیت میکنند، اما در جامعه ناشناخته هستند بنابراین معرفی و اطلاع رسانی درباره فعالیت این گروه از استارت آپها از دیگر اقدامات برای توانمندسازی آنهاست.
دبیر ستاد فرهنگ سازی اقتصاد دانش بنیان در معاونت علم وفناوری ریاست جمهوری تاکید کرد: چنانچه استارت آپی مشکلی در زمینه صدور مجوزهای قانونی داشته باشد معاونت علم و فناوری میتواند در قالب این پویش به آن کمک کند.