به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: استفاده از
ماسک برای واحدهای عرضه مواد غذایی در استان اجباری است و نزدن آن جز موارد تخلف است.
علی رسولیان افزود: همچنین واحدهای عرضه کننده کالا و خدمات موظفند برای رعایت سلامت از گرفتن پول نقد خودداری و شرایطی را فراهم کنند که مشتری، خود، از طریق کارت مبلغ را بیردازد.
وی گفت: سامانههای ۱۹۰، ۱۹۱، ۴۰۳۰ و سایت 124 دات آی آر آماده دریافت شکایات و گزارش تخلفات واحدهای صنفی، تولیدی و اقتصادی مبنی بر رعایت نکردن پروتکل بهداشتی به خصوص فاصله گذاری اجتماعی وزارت بهداشت هستند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی با بیان این که از نظر تهیه ماسک مشکلی در استان وجود ندارد گفت:
رسولیان افزود: علاوه بر فعالیت واحدهای صنعتی مربوط به تولید ماسک با کاربرد پزشکی در استان، ۱۴ واحد تولیدی خرد از دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای تولید ماسک برای مصارف عمومی مجوز گرفته اند و روزانه ظرفیت تولید ۵۰۰ هزار عدد ماسک را دارند.
وی گفت: تاکنون فعالان اقتصادی بخش خصوصی برای تامین ملزومات پیشگیری و مقابله با کرونا در خراسان رضوی دست کم ۲۰۰ میلیارد ریال کمک کردهاند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی همچنین گفت: بنابر تصویب ستاد ملی پیشگیری و مقابله با کرونا؛ برای فروش مجازی فروشگاهها و تبلیغات تلویزیونی آنان به طور رایگان مچوز صادر میشود.
رسولیان افزود: در این زمینه مجوز برای فروش مجازی و تبلیغات از طریق صدا و سیما برای فروشگاههای کوروش، افق کوروش، خریدکالا ۲۴، باما و فراپخت در خراسان رضوی صادر شد و باقی فروشگاهها نیز در صورت تمایل به فروش اینترنتی میتوانند به اتاق اصناف مراجعه کنند.
از ابتدای فروردین تاکنون ۹۰۰ واحد صنفی یا تولیدی در محدوده زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد به علت رعایت نکردن موارد بهداشتی و ۹۴۶ واحد صنفی در مشهد به علت عمل نکردن به مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا و بازگشایی واحد صنفی پلمب شدند.
خراسان رضوی از استانهای قرمز در خصوص کرونااست.