آخرین خبرها از شیوع ویروس کووید ۱۹ در آلمان
انتقال ناقضان قرنطینه به تیمارستان
نقض کنندگان قرنطینه در آلمان به کلینک روانپزشکی منتقل میشود.
ناقضان قرنطینه در آلمان به کلینک روانپزشکی منتقل میشوند
ایالتی در آلمان طرحی را پیشنهاد کرده است تا افرادی که از قرنطینه خانگی سرپیچی میکنند به کلینیکهای روانپزشکی منتقل شوند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از برلین، دولت ایالت زاکسن در شرق آلمان این پیشنهاد را مطرح کرده است تا کسانی که موظف به ماندن در قرنطینه خانگی هستند اجازه خروج نداشته باشند.
البته این طرح با انتقاد مواجه شده است و منتقدان میگویند اجرای این طرح بازگشت به قرون وسطی است که مخالفان را بیمار روانی قلمداد میکردند.
نگرانیها در آلمان از افزایش خشونت و خودکشی
وزارت کشور آلمان درباره افزایش خشونت، خودکشی و بی تفاوتی مردم نسبت به یکدیگر بر اثر طولانی شدن بحران کرونا در جامعه هشدار داد.
وزارت کشور آلمان در بیانیه ای نگرانی خود را از وضع روحی روانی مردم به دلیل اعمال محدودیت های کرونایی اعلام کرد.
در این بیانیه پیش بینی شده است که پس از تعطیلات عید پاک یعنی از هفته آینده خستگی و ملال در مردم بروز کند.
بر این اساس انتظار می رود میزان موافقت بالای کنونی برای اقدامات محدود کننده در جامعه به تدریج کاهش یابد و ضرورت، معنا ، مفهوم و مشروعیت قانونی این اقدامات به شدت زیر سوال رود.
گرم شدن هوا و تمایل استفاده از طبیعت شاید صبر و طاقت مردم را برای ماندن در خانه به شدت کاهش دهد.
در بیانیه وزارت کشور آلمان هشدار داده شده است که محدودیت های گسترده و فشارهای روانی حاصل از آن به پدیده هایی مانند خبرچینی و جاسوسی علیه کسانی که قوانین را نقض می کنند و خشونت در جامعه منجر شود.
وزارت کشور بر لزوم وحدت رویه در همه مسئولان ایالتی و فدرال در آلمان تاکید کرده و افزوده است اگر محدودیت ها ادامه پیدا کند باید همه اعضای دولت پیام واحدی را به مردم منتقل کنند و از اظهار نظرهای ضد و نقیض پرهیز کنند در غیر این صورت اعتماد مردم به صحت اقدامات انجام شده خدشه دار می شود.
اشپیگل: فقط ۶ درصد آلودگی به کرونا در جهان ثبت میشود
نشریه اشپیگل در گزارشی اعلام کرد: فقط ۶ درصد موارد مبتلا به کووید ۱۹ در جهان ثبت میشود، اما آمار بالاتر از اینهاست.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از برلین اشپیگل نوشت در حالیکه تاکنون آمار یک میلیون و ۳۰۰ هزار آلودگی به کرونا در جهان ثبت شده است، اما مطالعه جدید نشان میدهد که رقم واقعی آلوده شدگان بیش از اینهاست.
بر اساس مطالعه پژوهشگران دانشگاه گوتینگن آلمان ویروس کرونا تاکنون به دهها میلیون نفر در جهان سرایت کرده که فقط ۶ درصد آن ثبت شده است.
این پژوهشگران میگویند بر اساس مطالعات قبلی نرخ فوتیهای کرونا به طور متوسط ۱,۳۸ (یک و ۳۸ دهم درصد) اعلام شده بود یعنی از هر ۱۰ هزار نفر ۱۳۸ نفر فوت میکردند، اما نرخ مرگ میر و فاصله زمانی آلودگی به ویروس تا مرگ در کشورهای جهان متفاوت است.
بر اساس این مطالعه در آلمان حدود ۱۵,۶ (۱۵ و ۶ دهم درصد) از موارد آلودگی به کرونا کشف میشود و با این حساب باید تا پایان ماه مارس (۱۲ فروردین) ۴۶۰ هزار نفر به این ویروس آلوده شده باشند در حالی که آمار رسمی در این زمان ۶۱ هزار ۹۱۳ نفر را اعلام کرده بود.
در واقع این گزارش نشان میدهد شمار بسیاری از مبتلایان به کووید ۱۹ به مراکز درمانی مراجعه نمیکنند و آمارشان درجایی ثبت نمیشود.
یک دلیل دیگر نیز محدودیت توان آزمایشگاههاست برای نمونه اگر در شهری چهار هزار مورد مشکوک باشند آزمایشگاهی فقط میتواند یک هزار نفر و آن هم فقط موارد دارای علائم واضحتر را تست کنند که اگر شمار مبتلایان بیش از این تعداد باشد ثبت نمیشود.
این در حالیست که در روزهای بعد نیز به صورت تصاعدی بر سرایت کرونا افزوده میشود.
آموزش به بیماران روانی برای دوختن ماسک
بیماران روانی در یک کلینیک روان درمانی شهر لایپزیک آلمان ماسک تولید میکنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از برلین، دوخت این ماسکها در چارچوب اقدامات درمانی در برنامههای کاری این کلینیک قرار داده شده است.
بر این اساس به بیماران روانی کار با چرخ خیاطی آموزش داده شده است و آنها از ملحفههای از رده خارج برای تولید ماسک استفاده میکنند.
ایالت زاکسن که لایپزیک یکی از شهرهای آن است تا کنون ۲۰ هزار ماسک، دستکش و برخی لوازم بهداشتی مورد نیاز برای مقابله با کرونا هم از یک شرکت هدیه گرفته است.
از آغاز شیوع کرونا در آلمان ماسک به کالایی کمیاب تبدیل شده است.
رضایت نسبی از مدیریت بحران در آلمان
نتایج یک نظر سنجی نشان میدهد دو سوم آلمانیها نگاه مثبتی به مدیریت بحران در این کشور دارند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از برلین، پایگاه انگلیسی (you Gov) در یک نظرسنجی که به سفارش خبرگزاری رسمی آلمان انجام داد اعلام کرد ۶۶ درصد از پاسخ دهندگان آلمانی به میزان رضایت از مدیریت بحران در این کشور پاسخ مثبت داده اند. این در حالی است که نتایج نظر سنجی هفته قبل از رضایت ۵۴ درصد مردم خبر حکایت داشت.
البته در این نظر سنجی اعضای وابسته به حزب راست افراطی (AFD) که منتقد دولت نیز به شمار میروند از مدیریت بحران در آلمان ناراضی اند.
نگرانیها در آلمان از افزایش خشونت و خودکشی در این کشور
وزارت کشور آلمان درباره افزایش خشونت، خودکشی و بی تفاوتی مردم نسبت به یکدیگر بر اثر طولانی شدن بحران کرونا در جامعه هشدار داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از برلین، وزارت کشور آلمان در بیانیهای نگرانی خود را از وضع روحی روانی مردم به دلیل اعمال محدودیتهای کرونایی اعلام کرد.
در این بیانیه پیش بینی شده است که پس از تعطیلات عید پاک یعنی از هفته آینده خستگی و ملال در مردم بروز کند.
بر این اساس انتظار میرود میزان موافقت بالای کنونی برای اقدامات محدود کننده در جامعه به تدریج کاهش یابد و ضرورت، معنا، مفهوم و مشروعیت قانونی این اقدامات به شدت زیر سوال رود.
گرم شدن هوا و تمایل استفاده از طبیعت شاید صبر و طاقت مردم را برای ماندن در خانه به شدت کاهش دهد.
در بیانیه وزارت کشور آلمان هشدار داده شده است که محدودیتهای گسترده و فشارهای روانی حاصل از آن به پدیدههایی مانند خبرچینی و جاسوسی علیه کسانی که قوانین را نقض میکنند و خشونت در جامعه منجر شود.
وزارت کشور بر لزوم وحدت رویه در همه مسئولان ایالتی و فدرال در آلمان تاکید کرده و افزوده است اگر محدودیتها ادامه پیدا کند باید همه اعضای دولت پیام واحدی را به مردم منتقل کنند و از اظهار نظرهای ضد و نقیض پرهیز کنند در غیر این صورت اعتماد مردم به صحت اقدامات انجام شده خدشه دار میشود.
لوفت هانزا هر ساعت یک میلیون یورو خسارت میدهد
شرکت هواپیمایی لوفت هانزا آلمان اعلام کرد به دلیل بحران کرونا هر ساعت حدود یک میلیون یورو ضرر میکند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از برلین، رییس لوفت هانزا در پیامی ویدئویی به همکارانش گفت: از ذخیره پولی این شرکت که ۴ میلیارد یورو برآورد میشود به خاطر محدودیتهای اعمال شده در بحران کرونا هر ساعت یک میلیون یورو کاسته میشود.
کارستن اشپُر افزود: بدون حمایت مالی دولت از لوفت هانزا امکان سرپا ماندن برای این شرکت وجود ندارد.
حدود دو سوم یعنی ۷۸ هزار نفر از کارکنان لوفت هانزا در سراسر جهان با کاهش ساعات کار مواجه شده اند و این شرکت ۹۵ درصد از پروازهای خود را لغو کرده است و ۷۰۰ فروند از ۷۶۳ هواپیمای شرکت لوفت هانزا در حال حاضر زمین گیر شده اند.
این شرکت هواپیمایی روزانه ۳۵۰ مسافر را جابه جا میکرد این عدد اکنون به ۳۰۰۰ مسافر رسیده است.