دیروز : بانوان پشت جبهه دفاع مقدس
امروز: جهادگران در صحنه مبارزه با کرونا
رهبر معظم انقلاب در سخنانشان در روز نیمه شعبان از فعالیت جهادی گروهی از بانوان نهاوندی در جبهه مقابله با کرونا و تولید ماسک تقدیر کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز همدان، این بانوان، در سالهای دفاع مقدس هم، در پشت جبهه برای رزمندگان نان می پختند.
گروه جهادی بقیه الله نهاوند از ۱۹ اسفند با حضور ۳۰ بانوی بسیجی کار خود را در ۴ کارگاه آغاز کرد و تاکنون بیش از ۴۰ هزار ماسک برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا تولید کرده است.
بانوان گروه جهادی بقیة الله نهاوند که به علت کار شبانه روزی زیر چشمانشان گود افتاده، به محض شنیدن این پیام رهبر معظم انقلاب، جانی تازه گرفتند و همگی گفتند بیانات رهبر فرزانه انقلاب خستگی بیش از یک ماه کار پرتلاش را از تن ما در آورد و قدرتمان را برای کار جهادی چند برابر کرد.
همه بانوان نهاوندی عضو این گروه جهادی خوشحالی رهبری را مایه افتخار و سربلندی خود میدانند و میگویند اخلاص عامل ماندگاری کارهاست.
وهاب رضایی مفرد رئیس هیات امنای امام زاده علی و محمد نهاوند که سالنی را در طبقه بالای امام زاده به این گروه جهادی اختصاص داده است گفت: شرکت در جنگ تحمیلی و دفاع از حرم در سوریه و عراق افتخاراتی بود که خداوند متعال نصیب من کرد، اما گروه جهادی بانوان نهاوند در طول دوران قبل و بعد از انقلاب تاکنون در همه عرصههای دفاعی و اقتصادی فعالانه شرکت کردند و تاثیرگذار بوده اند.
این رزمنده مدافع حرم و پیشکسوت دفاع مقدس افزود: وقتی دیدیم که خانم حیدری و گروه بانوان جهادی با چرخ خیاطی و وسایل خود پای کار هستند سالن آبهای امام زاده را به شکل بهداشتی آماده کردیم و به کارگاه تولیدی آنها تبدیل کردیم واقعا بیشتر از حد توانشان فعالیت میکنند و تا الان بیش از ۴۰ هزار ماسک تولید کرده اند.
رضایی مفرد بیان کرد: با کمک همین گروه جهادی خواهران بقیة الله نهاوند در روز نیمه شعبان به نیت سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان (عج) و رفع بیماری کرونا ۳۱۳ سبد کالا به ارزش ۲۰ میلیون تومان به همراه ۷ راس گوسفند ذبح و بین نیازمندان نهاوند در محلههای فقیرنشین توزیع شد.
اکرم حیدری فرهنگی بازنشسته و آتش به اختیار جهادی نهاوند که منزل شخصی خودش را وقف امور خیریه برای زوج های جوان کرده است و الان یکی از بانوان فعال در گروه جهادی بقیه الله نهاوند است.
این بسیجی و فعال فرهنگی گفت: البته بچه های بسیج و سپاه و خیران کمک خوبی به ما کردند و علاوه بر کارگاه ما چندین کارگاه دیگر بانوان نیز در زمینه تولید ماسک فعالیت دارند.
او با بیان اینکه بانوان این شهرستان علاوه بر فعالیت در زمینه تولید ماسک، در دیگر بخشها از جمله بستهبندی و توزیع مواد غذایی و بهداشتی و تهیه سبد کالا برای نیازمندان فعالیت داریم.
حیدری با اشاره به اینکه در این گروه بانوان با سنین متفاوت حضور دارند افزود: به طور مثال از ۱۸ ساله تا ۵۰ ساله که در دوران دفاع مقدس هم در کارهای پشت جبهه حضور داشتهاند با انگیزه فراوان به مردم خدمت میکنند.
فروزان نصرتی که در دوران دفاع مقدس ۱۵ سال بیشتر سن نداشت و همراه با مادرش در کار پخت نان و بسته بندی لباس و دیگر مایحتاج برای رزمندگان تلاش می کرد و این روزها هم با فعالیت در کارگاه تولید ماسک کمر همت بسته تا سهمی در نابودی ویروس کرونا داشته باشد .
معصومه فریادرس دیگر بانوی فعال در این گروه جهادی نهاوند می گوید: بانوان نهاوندی خوشحالی رهبری را مایه افتخار خود میدانند بعد از اینکه شنیدیم حضرت آقا از فعالیتهای جهادی بانوان نهاوند اظهار خوشحالی کردند و اسم این شهرستان را آوردهاند به خود افتخار کردیم و به همین خاطر سرمان را بالا میگیریم.
این بانوی بسیجی که فرمانده گردان شمسا در فضای مجازی نیز هست می گوید: وقتی شنیدم افراد مختلف از جمله کارمند و معلم گرفته تا طراح دوخت حتی زنان خانهدار به اینجا میآیند و هر کدام در حد توانشان باری را برمیدارند تصمیم گرفتم به جمع آنها بپیوندم و آنچه که در این کارگاه مهم است نظم در کار و اخلاص در عمل و عبادت در راه خداست که همه با جان و دل تا پاسی از شب کار می کنند تا سلامتی مردم تضمین شود امیدوارم همه با هم بتوانیم این ویروس منحوس را شکست بدهیم و پیروز شویم.
رهبر معظم انقلاب در سخنرانی نیمه شعبان درباره بانوان فداکار و جهادی نهاوند فرمودند: در نهاوند، گروهی از بانوان که در زمان دفاع مقدّس نان میپختند و برای جبهه می فرستادند، فعّال شدهاند برای مهار بیماری کرونا کمک میکنند.