برنامه "صبح و گفتگو"
چگونه در شرایط کرونایی دچار کسالت نشویم؟
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاورهای کشور: برای اینکه دچار کسالت و عوارض ناشی از شرایط کرونایی نشویم باید برای روزهای ماندن در خانه و رفع نیازهای جسمانی برنامه ریزی کنیم.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما برنامه "صبح و گفتگو" با موضوع سبک زندگی کرونایی و در ارتباط تلفنی با دکتر محمد حاتمی رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاورهای کشور از آنتن رادیو گفتگو پخش شد.
حاتمی در مصاحبه با رادیو گفتگو اظهار کرد: با شیوع کرونا در ایران سبک زندگی مردم تا حدود زیادی تغییر کرده، اما برخی به دلیل در خانه ماندن دچار کسالتهایی شدند، اما واقعیت این است که در شرایط فعلی باید در خانه بمانیم.
وی با اشاره به راهکارهایی برای دچار نشدن به کسالتهای ناشی از در خانه ماندن گفت: ما باید خودمان را با امکانات و شرایط موجود در همین نوع از سبک زندگی (ماندن در خانه) تطبیق دهیم، اما برای اینکه دچار کسالت و عوارض ناشی از این شرایط نشویم باید برای این روزهای ماندن در خانه و برای رفع نیازهای جسمانی مانند خواب، تغذیه و ورزش و نیازهای روانی مان برنامه ریزی کنیم.
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاورهای کشور مطرح کرد: ما در این سبک زندگی کرونا باید تنوع ایجاد کنیم بدین معنا که هر کسی هر شغلی دارد مهارتهای مربوط به شغل خود را افزایش دهد قطعاً هر کسی کارهای عقب افتادهای در شغل خود دارد که میتواند آنها را انجام دهد، علاوه براین، باید نوآوری نیز داشته باشیم تا از این مهارت برای ارتقای شغلی و پیشرفت کاری خودمان استفاده کنیم.
حاتمی گفت: روانشناسان معتقدند انسانهای باهوش کسانی اند که خودشان را با شرایط جدید سازگار کنند و از آن شرایط برای زندگی بهتر بهره ببرند، زیرا آنچه که باعث بقای انسان میشود سازگاری با شرایط زندگی است.
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاورهای کشور شرایط جدید کشور را یک امتحان الهی خواند و ابراز داشت: امیدواریم با تدابیر اتخاذ شده و تقویت روحیه یکدیگر از این امتحان نیز سربلند بیرون بیاییم.