پخش زنده
امروز: -
بیش از هزار و 200 تن کالای اساسی برای تنظیم بازار در شهرستان بوکان توزیع شد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز مهاباد؛ رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان بوکان گفت: هزار و ۲۲۵ تن کالای اساسی شامل شکر، برنج و گوشت با هدف متعادل کردن قیمتها سال گذشته در این شهرستان توزیع شد.
حسن عبدی، با بیان اینکه با تزریق کالاهای اساسی به بازار طی سال گذشته قیمت برخی از این اقلام کاهش پیدا کرد، افزود: این اقلام شامل برنج هندی، گوشت قرمز منجمد، چای و برنج پاکستانی بود که در بازار توزیع شد.
عبدی گفت: توزیع اقلام اساسی مورد نیاز مردم با نرخ تضمینی و رعایت موارد بهداشتی امسال نیز درحال انجام است و این کالاها به صورت مستمر در راستای تنظیم بازار شهرستان از سوی این اداره توزیع خواهد شد.
وی،درباره عملکرد حوزه بازرسی این اداره در سال گذشته نیز گفت: پارسال ۱۷ هزار و ۳۲۵ نوبت بازرسی انجام و ۷۰۷ مورد پرونده تخلف به ارزش ۴۱ میلیارد و ۹۵۷ میلیون ریال تشکیل شد.
عبدی تصریح کرد: پارسال همچنین در حوزه بازرسی از نانوایی های سطح شهرستان چهار هزار و ۶۵۷ نوبت بازرسی صورت گرفت و ۲۸۳ مورد پرونده تعزیراتی به ارزشی ۶۰۱ میلیون و ۸۵۳ هزار ریال تشکیل شد.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان بوکان در خصوص صدور جواز تأسیس در سال گذشته هم گفت: پارسال ۴۰ جوازتأسیس صنعتی با سرمایه ثابت ۶۵۳ میلیارد و ۷۵۵ میلیون ریال و پیش بینی اشتغال ۴۳۸ نفر در این شهرستان صادر شد.