دبیر کل حزب الله لبنان
شهید صدر خواستار ذوب در اسلام و ولایت بود
سید حسن نصرالله گفت آیت الله شهید سید محمدباقر صدر خواستار ذوب شدن در رهبری و ولایت امام خمینی (ره) بود.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از العالم، سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان در سخنانی به مناسبت نیمه شعبان گفت نهم نیسان (نهم آوریل) سالگرد شهادت آیت الله العظمی شهید سید محمدباقر صدر و خواهر بزرگوار ایشان است که نسل موسس حزب الله بیشتر آنها از شاگردان آیت الله العظمی سید محمد باقر صدر و یا از شاگردان شاگردان ایشان و از مقلدان ایشان بودند. بیشتر این نسل در حزب الله دنباله رو مکتب فکری ایشان بودند و به رهبری فکری و سیاسی ایشان در امت اعتقاد داشتند.
سید حسن نصرالله افزود: امام شهید صدر خواستار ذوب شدن در امام خمینی (ره) بودند همانطور که خودش ذوب در اسلام بود و به دنبال درخواست آیت الله صدر، پیروان ایشان خود را در امام خمینی (ره) و رهبری و ولایت ایشان ذوب کردند و آنها جزئی جدایی ناپذیر از این طرح بزرگ شدند که ان شاء الله زمینه ظهور امام زمان (عج) را فراهم خواهد کرد.
دبیر کل حزب الله لبنان ضمن تمجید از خدمات پزشکان، پرستاران و کادرهای پزشکی و درمانی در میدان مبارزه با ویروس کرونا، آنان را به مجاهداتی تشبیه کرد که در جنگ سال ۲۰۰۶ با رژیم صهیونیستی، جان بر کفانه و خالصانه به مبارزه برخاسته بودند.
سید حسن نصرالله در سخنانی که به مناسبت اعیاد شعبانیه به ویژه میلاد با برکت حجت بن الحسن العسکری سلام الله علیهما ایراد کرد ضمن دعا برای رفع بلا از تمامی مردم جهان گفت، سخنان امشب من انگیزههای فرهنگی و دینی دارد و به طور کلی مطالب مورد نیاز عموم را بیان خواهم کرد به همین منظور این سخنرانی فقط از شبکههایی پخش میشود که به مسائل فرهنگی و دینی اهمیت میدهند. البته در سخنانم به برخی اتفاقات که در زندگی روزمره ما رخ میدهد نیز اشاره خواهم کرد، اما بیان این مطالب نیز از زوایه فرهنگ و دین خواهد بود.
وی ضمن تشکر از تمامی دست اندرکاران در لبنان به ویژه وزارت بهداشت این کشور در مبارزه با ویروس کرونا، اظهار داشت در هفتههای گذشته پیامهای زیادی از پزشکان، پرستاران و کادرهای درمانی در خارج و داخل به من رسید که زبان بیانشان همان زبانی بود که مجاهدان مقاوم در خطوط مقدم جنگ در سال ۲۰۰۶ داشتند و از آمادگی خود برای جانفشانی خبر میدادند، در نتیجه خطاب من به آنان نیز این است که پیامهای شما دریافت شد، میدانیم امروز شما کادرهای درمانی در خطوط مقدم حضور دارید، بالاترین سطح خطر را برای خود پذیرفته و شجاعت، ایثار و مسئولیت پذیری انساندوستانه خود را به نمایش گذاشته اید، امیدواریم در مبارزه با این دشمن غیرعلنی موفق باشید و خداوند همه شما را سلامت بدارد و جهاد شما را بپذیرد ضمن اینکه اگر سرنوشت برخی از شماها مثل مجاهدان در میدانهای نبرد، مرگ بود انشاء الله شهید در راه خدا و شهید در راه دفاع از بشریت، مظلومان و مستضعفان خواهید بود.
سید حسن نصرالله در ادامه با اشاره به مناسبت روز هفتم آوریل سالروز شهادت آیت الله العظمی محمد باقر صدر و خواهر فاضل و مجاهد ایشان-آمنه صدر - که به بنت الهدی معروف است، این حادثه را فاجعهای الیم و بزرگ خواند و از مقام علمی آیت الله صدر تمجید کرد.
وی در این باره گفت، مهمترین نکته از اخلاق این بزرگوار، که میتواند برای ما الهام بخش باشد اخلاص بالای او برای خداوند، اسلام و امت اسلام بود. بزرگترین شاهد از وجود چنین ویژگیای در ایشان این است که وقتی انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی (قدس سره) در ایران به پیروزی رسید امام موسی صدر در سخنانی اظهار داشت، امام خمینی رویای انبیاء را محقق ساخت. ایشان با توجه به اخلاصی که داشتند انقلاب اسلامی ایران، امام خمینی و جمهوری اسلامی ایران را به صورت مطلق تایید کردند و به امام خمینی به دلیل امامت امت، عملی ساختن برنامه اسلام و به دست گرفتن رهبری مظلومان، مستضعفان و مجاهدان در مناطق مختلف دنیا درود فرستاد و به تمامی هواداران خود و حتی تمام امت اسلام گفت، در امام خمینی ذوب شوید همانگونه که او در اسلام ذوب شد. یا در جای دیگری گفت: «اگر آقای خمینی به من دستور بدهند در روستایی از روستاهای ایران ساکن شوم و از آن روستا به اسلام خدمت کنم، در اجرای این فرمان تردیدی به خود راه نمیدهم، آقای خمینی امری را محقق ساخت که من سعی میکردم آن را محقق سازم.»
سید حسن نصرالله ادامه داد، اینها سخن چه کسی است، آیا سخن یک طلبه کوچک مثل من است یا سخن یک مرجع بزرگ دینی است؟ اینها بیان مردی است که سرآمد اندیشه، فلسفه، فقه، اصول و فهم و ادراک تاریخی است. چنین فردی میگوید اگر امام یا آقای خمینی از من بخواهد مبلغ یا آخوند روستایی باشم و از آنجا به اسلام خدمت کنم چنین خواهم کرد. این شیوه سخن گفتن بیانگر اخلاص و پاکی گوینده آن است.
خاخامهای یهودی بر اساس پیشینه تاریخی بنی اسرائیل ، نگرانند رژیم صهیونیستی هستند
سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان افزود : امروز بسیاری از خاخامهای یهود منتظر ظهور منجی هستند. اما آنها مشکلی دارند و این مشکل این است که کسی که خواهد آمد آن شخصی نیست که آنها امید دارند. همانطور که در مسئله یثرب ، مدینه منوره رخ داد و یهودیان آن زمان انتظار داشتند پیامبر آخر الزمان از بنی اسرائیل باشد اما زمانی که دیدند از آنها نیست اولین کسانی بودند که با پیامبر اسلام (ص) دشمنی کردند.
درحال حاضر آنها بر اساس فرهنگ دینی خودشان منتظر هستند. در فرهنگ دینی آنها حتی درباره سرنوشت اسرائیل ، رژیم اشغالگر نگرانی وجود دارد. آنها با استناد به دو دولت باستانی بنی اسرائیل که به هشتاد سالگی نرسیدند معتقدند اسرائیل نیز ممکن است هشتاد سالگی خود را نبیند.
سید حسن نصرالله افزود : با ظهور امام زمان (عج) ، بشریت از حاکمان ظالم و مستبد رها خواهد شد. در روایاتی که از پیامبر اسلام (ص) و ائمه آمده ، تاکید شده است که مهدی موعود (عج) زمین را از عدل و داد پرخواهد کرد پس از آنکه از ظلم و جور پر شده باشد.
این وعده ای الهی است که قطعا محقق خواهد شد. ما همانند ادیان آسمانی دیگر به این وعده الهی معتقدیم اما شاید درباره تطبیق رهبری که این وعده الهی را در زمین محقق خواهد کرد اختلاف داشته باشیم. وعده الهی است که مستضعفین و صالحین در زمین حاکم خواهند شد و آن را به ارث خواهند برد و این چیزی است که در همه کتب الهی و آسمانی آمده است.
سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان گفت وزیر جنگ رژیم صهیونیستی درباره نرسیدن دولت اسرائیل به هشتاد سالگی هشدار داده است. مسلمانان معتقدند این وعده الهی توسط دو نفر محقق خواهد شد مردی از نسل رسول الله ، محمد بن عبدالله (ص) که مهدی علیه السلام است و مرد دیگر که در کنار مهدی موعود حضور خواهد داشت مسیح علیه السلام است.
وقتی حوادث سوریه آغاز شد، پیوسته میگفتند لزومی ندارد شما مداخله کنید بلکه این کشور را به خودش واگذار کنید، اما در ادامه آمریکا، اروپایی ها، گروههای وابسته به آمریکا، جهان عرب، اسرائیل و ... مداخله کردند و سلاح و پول را به سمت این کشور سرازیر نمودند تا بتوانند سوریه را ساقط کنند و بر این کشور مسلط شوند،
دبیر کل حزب الله ادامه داد، هر اتفاقی میافتد ما مسئولیت و تکلیفی داریم، کرونا امروز واقعیتی را بر کشور ما، بر منطقه و بر جهان تحمیل کرده است، در چنین شرایطی ما هنوز زنده ایم، پس مسئولیتمان چیست؟ وقتی حوادث سوریه آغاز شد، پیوسته میگفتند لزومی ندارد شما مداخله کنید بلکه این کشور را به خودش واگذار کنید، اما در ادامه آمریکا، اروپایی ها، گروههای وابسته به آمریکا، جهان عرب، اسرائیل و ... مداخله کردند و سلاح و پول را به سمت این کشور سرازیر نمودند تا بتوانند سوریه را ساقط کنند و بر این کشور مسلط شوند، پس هشدارهایشان خطرناک بود و در چنین شرایطی عقلانی نیست که به تحلیلهای اشتباه و نادرست تکیه کرد. سرنوشت لبنان، عراق، منطقه و حتی فلسطین نیز چنین بود. در چنین شرایطی فارغ از اینکه ایا این اتفاقات از علائم ظهور است یا نه، و آینده چه خواهد شد بر دوش ما تکلیفی است و مهم این است که این تکلیف را مشخص و بدان عمل کنیم. وقتی مبحث سرزمینی به نام اسرائیل مطرح شد یهودیان را از نقاط مختلف جهان جمع و کشور مورد نظرشان را ایجاد کردند، تکلیف ما در قبال اقدام اشغالگران صهیونیست که با حمایت انگلیس و در ادامه غرب و آمریکا، مقدسات ما را در فلسطین، اشغال، مردم فلسطین را از دیارشان اخراج و در ادامه همه مردم منطقه را تهدید کردند، چیست؟ آیا به تکلیف و مسئولیتمان عمل کرده ایم یا نه؟ این مبحث درباره دیگر حوادث منطقه از جمله ویروس کرونا نیز صادق است. مسئولیت ماست که با این ویروس مقابله کنیم، به تدابیری که برای مقابله با ویروس اندیشیده میشود پایبند باشیم و بر آن جدیت داشته باشیم، زیرا این نبرد، نبردی واقعی و خطرناک است. درست است که این مسیر سختیهای خود را دارد، اما باید از این میدان پیروز خارج شویم.