پخش زنده
امروز: -
رئیس جمهور در ارتباط ویدئوکنفرانسی با استاندار چهارمحال و بختیاری آخرین وضعیت کرونا در این استان را پیگیری کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، استاندار در این ارتباط ویدئوکنفرانسی گفت: در ابتدا پیش بینی میشد چهارمحال و بختیاری به علت موقعیت جغرافیایی، گردشگرپذیر بودن، مراودات کاری مردم با استانهای خوزستان و اصفهان و ترانزیتی بودن محورهای این استان، آمار بالایی از ابتلا به کروناویروس را به خود اختصاص دهد، اما خوشبختانه با اقدامات صورت گرفته وضعیت در حال حاضر مطلوب است.
اقبال عباسی افزود: این استان همچنین در اجرای طرح غربالگری رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داد و نزدیک به 100 درصد مردم چهارمحال و بختیاری نسبت به کرونا ویروس غربالگری شدند.
وی با اشاره به اینکه 600 نفر هم اکنون در راستای اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی در چهارمحال و بختیاری در حال فعالیت هستند، خاطرنشان کرد: این استان در اجرای طرح فاصلهگذاری اجتماعی هم موفق عمل کرد و از آغاز اجرای این طرح، ورودی ها به استان حدود 90 درصد و ترددها حدود 85 درصد کاهش داشت و بیش از 300 واحد صنفی متخلف هم پلمب شد.
استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: مقدمات لازم برای بازگشایی واحدهای تولیدی و برخی از اصناف از 23 فروردین در چهارمحال و بختیاری طبق پروتکل های بهداشتی فراهم شده است و خوشبختانه اصناف و مردم تاکنون همکاری خوبی با دانشگاه علوم پزشکی و مسئولان استانی داشته اند و از تمامی مصوبات ستاد استانی و ملی تبعیت می کنند.
عباسی با تأکید بر اینکه بازگشایی مدارس در شرایط فعلی میتواند خطرآفرین باشد، از رئیسجمهور درخواست کرد، زمان بازگشایی مدارس تا عادی شدن شرایط به تعویق بیفتد، زیرا والدین نگرانی هایی از این بابت دارند، همچنین نمیتوان فاصله مناسب را بین دانش آموزان در کلاس های درس کوچک رعایت کرد و همین مسئله می تواند موجب شیوع کرونا ویروس در بین دانش آموزان شود.
عباسی با دعوت از رئیس مهور برای سفر به چهارمحال و بختیاری هم گفت: طرح های اقتصادی و عمرانی خوبی از جمله پتروشیمی لردگان، کارخانه پرتودهی گاما و بیمارستان بروجن در این استان آماده افتتاح است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهاشتی و درمانی شهرکرد با ارائه گزارشی از اقدامات بهداشتی و درمانی در حوزه مقابله و پیشگیری از کرونا ویروس در چهارمحال و بختیاری، گفت: قبل از شیوع کرونا ویروس در کشور و چهارمحال و بختیاری، کمیته علمی و اپیدمیولوژی در دانشگاه علوم پزشکی استان تشکیل و مدل های مختلف برای برخورد با این ویروس طراحی شد.
دکتر مجید شیرانی افزود: همزمان با آغاز شیوع کرونا ویروس در چهارمحال و بختیاری، ضدعفونی و گندزدایی معابر و مکانهای عمومی در دستور کار قرار گرفت و در این راستا با توجه به کمبود مواد ضدعفونی از مواد جایگزین که در بحران هایی از جمله سیل و زلزله مورد استفاده قرار می گرفت، برای ضدعفونی شهرها و روستاها استفاده کردیم.
وی با اشاره به اینکه بیماریابی از روزهای اول در چهارمحال و بختیاری با جدیت دنبال شد، گفت: این استان رتبه نخست در غربالگری را به خود اختصاص داده است، همچنین در حال حاضر حدود 70 درصد گروههای پرخطر مانند مادران باردار، افراد دارای اضافه وزن، بیماران قلبی- عروقی، دیابتی و فشارخون در مرحله دوم مورد غربالگری قرار گرفتند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد افزود: از ابتدای شیوع کرونا ویروس در چهارمحال و بختیاری حدود 10 درصد از مبتلایان به کرونا ویروس مربوط به کادر درمان استان است و یک نفر هم در خط مقدم مبارزه با کرونا جان خود را از دست داد.
شیرانی با بیان اینکه مشکل اصلی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور کمبود نیروی انسانی است از رئیس جمهور درخواست کرد بسیاری از نیروهای حوزه بهداشت و درمان به صورت قراردادی و شرکتی فعالیت می کنند و در این ایام فداکاری و ایثار خود را نشان دادند، می طلبد برای قدردانی از زحمات آن ها نسبت به تبدیل وضعیت این نیروها اقدام شود.