پخش زنده
امروز: -
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی اصفهان گفت: در پی کاهش تقاضا، بیش از چهار هزار تن گوشت مرغ در سردخانه های استان ذخیره شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: از سه ماه گذشته تاکنون، به منظور تامین نیاز بازار و در پی کاهش تقاضای مردم به دلیل شیوع ویروس کرونا، این میزان گوشت مرغ در سردخانه های اصفهان ذخیره سازی شده است.
حسین ایراندوست با اشاره به اینکه در حال حاضر تولید این ماده پروتئینی پر مصرف در مقایسه با پارسال 20 درصد افزایش داشته است افزود: بخشی از گوشت مرغ منجمد شده قابلیت صادرات به دیگر کشورها را دارد که تحقق این امر نیازمند همکاری مسئولان است.
وی افزود: در حال حاضر بازار توانایی جذب تمام تولیدات را ندارد و ذخیرهسازی که نگهداری این محصول را تا یک سال میسر میکند بهترین راهکار است.
در استان اصفهان دو هزار و 400 واحد مرغداری شامل 950 واحدگوشتی و 450 واحد تخم گذار و مرغ مادر وجود دارد.