پخش زنده
امروز: -
سخنگوی شورای شهر تهران: وقتی اصناف تعطیل میشوند انواع مشکلات اقتصادی به وجود میآید و دولت نمیتواند حمایت موثری انجام دهد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ علی اعطا در جریان دویست و هفتمین جلسه علنی شورای شهر تهران پس از توضیحات رئیس ستاد مقابله با کرونا کلانشهر تهران گفت: این جای سوال است که چرا در مورد اصناف تا این اندازه سخت گیری میکنیم و پافشاری داریم تا ادارات باز بمانند.
سخنگوی شورای شهر تهران ادامه داد: موضوع دیگر بحث سلسله مراتب در حوزه تصمیم گیری است، قرار بر این بود که تصمیمات ستاد استانی با ضمانت اجرایی نظارت دادستانی اجرا شود و این به این معنی است که تصمیمات لازم اجرا است.
اعطا تاکید کرد: این موضوع در ستاد ملی کرونا نادیده گرفته میشود و یکی از این موارد مربوط به تعطیلی حمل و نقل عمومی است.
سخنگوی شورا با اشاره به فاصله گذاری هوشمند گفت: وقتی بحث فاصله گذاری اجتماعی مطرح شد از قرنطینه یک قدم عقب نشینی کردیم حالا سوال این است که آیا فاصله گذاری هوشمند هم یک قدم عقب نشینی نسبت به فاصله گذاری اجتماعی است؟
فخاری؛ عضو شورای اسلامی شهر تهران
استفاده شورا از ظرفیت خود برای پشتیبانی از ستاد کرونا
الهام فخاری در جلسه امروز شورای شهر که با حضور رئیس ستاد ملی مبارزه با شیوع کرونا در استان تهران برگزار شد با تشکر از دکتر زالی و همکارانشان، گفت: همان طور که فرمانده ستاد عملیات مدیریت کرونا اشاره کردند، هنوز با شرایط اضطراری درگیر هستیم و به هیچ وجه از شیب افزایش کرونا عبور نکردیم.
وی ادامه داد: از این رو باید شورای پایتخت از ظرفیت رسانه ای، سیاسی و اجتماعی خود برای پشتیبانی از تصمیمهای تخصصی و فنی مدیریت ستاد بیشتر استفاده کند.
نایب رئیس کمیسیون اجتماعی شورای شهر تهران، افزود: ظرفیت کارشناسی ستاد مهم و ملاک است. اما دیده ایم متاسفانه آنچه در ستاد تصویب و اعلام میشود، در سایر بخشهای کشور مورد تعدیل قرار میگیرد. اکنون به وضعیتی در تهران رسیدیم که نه قرنطینه و نه فاصله گزاری اجتماعی اجرایی نشده است.
عضو شورا خطاب به فرمانده ستاد عملیات مدیریت کرونا در کلانشهر تهران گفت: شما بیش از همه میدانید، اساسا فاصله گزاری اجتماعی مطلق در تهران اتفاق نیفتاد. این موضوع تنها مطرح شد و تلاشهایی هم از سوی ستاد صورت گرفت. اما همکاری بین سازمانی نیاز داشت و ناهماهنگیهایی رخ داد و کار را بسیار سختتر کرد.
وی ادامه داد:اکنون باید به ستاد کمک کرد که با مطرح کردن فاصله گزاری هوشمند و بیتوجهی به ضرورت فاصلهگذاری قطعی، فضا بدتر نشود. برای نمونه از ظرفیت نهادی شورا استفاده کنیم و مصوبهای داشته باشیم که اگر قرار است مترو بر اساس نظر کارشناسان متوقف شود، مصوب و انجام شود.
فخاری گفت:هر یک نفر که کشته شود، همه در برابر آن مسئولیم. ضمن اینکه بازگشت به کار به معنی چرخش و حرکت افراد، فقط در شهر تهران نیست.
وی افزود: شاهد این چرخش از شهرهای پیرامونی به سمت تهران هستیم. این مورد شرایط را بدتر میکند. تناقض بین نهادی مشکل اساسی است. همانطور که در گذشته طی نامهای خطاب به دکتر زالی نیز اعلام کردم، از ظرفیت شورا استفاده شود تا این تناقض بین نهادی کمتر گردد.
خلیل آبادی، رئیس کمیته میراث فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران
بیماری و پسماند در حریم تهران بیشتر است
حسن خلیل آبادی پس از سخنان رئیس ستاد ملی مبارزه با شیوع کرونا در استان تهران در ارائه گزارش اقدامات ستاد در صحن شورا گفت: در ابتدا از زحمات این ستاد و همه عزیزانی که در زمینه مقابله با شیوع ویروس کرونا تلاش میکنند، تشکر میکنم و به روح عزیزانی که جانشان را در این راه از دست داده اند، درود میفرستیم.
وی ادامه داد: چند نکته باید یاد آوری شود: نخست آنکه سامانه ۴۰۳۰ در پاسخگویی به شهروندان اختلال دارد. به صورتی که در تماس با این سامانه، بعد از ۲۰ دقیقه انتظار، موفق به اتصال به کارشناسان نشده و باید توجه بیشتری در پاسخگویی به شهروندان شود.
خلیل آبادی افزود: بنده، چون در جایگاه رئیس شورای شهرستان ری هستم، باید بگویم که مشکلات پسماند، اپیدمی شیوع ویروس در سکونتگاههای غیر رسمی بیشتر است؛ لذا باید به زیر ساختهای درمانی و بهداشتی در شهرستانی مانند ری بیشتر توجه شود. بویژه دو بیمارستان فیروز آبادی و شهدای هفت تیر ری که ساختار قدیمی دارند.
وی ادامه داد: مشکل دیگری که داریم، بحث درمان و بهداشت است که در شهرستان ری دو بخش و دانشگاه مجزا متولی آن هستند و باید به این مورد هم توجه شود.
خلیل آبادی خواستار توجه ویژه به پادگانها و زندانها نیز شد و گفت: در سرکشیها و برنامه ریزیهای ستاد ملی مقابله با کرونا، این اماکن نیز فراموش نشوند.