تامین نیازداخلی اولویت تمامی کارخانجات چهارمحال و بختیاری
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، استاندار در نشست تنظیم بازار استان به صدور مجوز برای راهاندازی خط تولید الکل در برخی کارخانههای استان اشاره کرد و گفت: این کارخانهها موظفند نیاز استان را براساس حوالههای صادر شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و با قیمت مصوب دولتی تامین کنند.
اقبال عباسی گفت: عرضه الکل در استان باید در شبکه تعریف شده عرضه شود وعرضه خارج از شبکه هم مشمول برخورد خواهد شد.
وی افزود: بخشهای خدمات، صنعت و کشاورزی جزو حوزههای اصلی ایجاد اشتغال در استان است و افزونبر ۵۰ درصد از اشتغالزایی در حوزه خدمات و بیشترین آن در زیرشاخه الکترونیک است.
استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: مدیران دستگاههای اجرایی دولتی استان بستر خدمات از راه دور را فراهم کنند و بسترسازیهای حوزه خدمات از راه دور باید سالم، آسان، ارزان و بهدور از هرگونه فساد باشد.
اقبال عباسی گفت: سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری در شرایط کنونی نظارتها را در بخشهای مختلف زیرمجموعه تشدید کند.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری با اشاره به ایجاد جایگاههای فروش میوه مورد نیاز نوروز گفت: ۶۶۲ تن از میوه تنظیم بازار ویژه شب عید و نوروز سال۹۹ در این استان فروش رفت.
سجاد رستمی در کارگروه تنظیم بازار چهارمحال و بختیاری گفت: از مجموع هزار و ۱۰۰ تن میوه تنظیم بازار ایام نوروز در استان ۶۶۲ تن فروخته شد و ۴۳۸ تن آن باقیمانده است.
وی افزود: امسال برای تنظیم بازار میوه شب عید چهارمحال و بختیاری ۴۰۰ تن سیب درختی از سمیرم اصفهان و ۷۰۰ تن پرتقال از شمال و جنوب ایران وارد استان شد.
وی افزود: از این میزان ۲۴۵ تن سیب درختی و ۴۱۷ تن پرتقال شمال و جنوب فروخته شده و بقیه در سردخانههای چهارمحال و بختیاری موجود است.
رستمی گفت: اختصاص سهمیه و توزیع میوه در شهرستانهای چهارمحال و بختیاری براساس جمعیت انجام شد.
وی یادآور شد: براساس هماهنگیهای صورت گرفته، باقیمانده میوه تنظیم بازار استان وارد چرخه مصرف در بازار استان میشود.
استاندار چهارمحال و بختیاری همچنین با اشاره به فعالیت مرغداریهای استان و میزان مصرف مرغ تاکید کرد: مرغ مازاد تولیدی در مرغداریهای این استان از تولیدکنندگان خریداری شود
عباسی تاکید کرد: شرکت پشتیبانی امور دام جهاد کشاورزی، اتحادیه مرغداران و بخش خصوصی،نسبت به خرید تضمینی مرغ مازاد موجود در مرغداریهای استان اقدام لازم را انجام دهند.
وی افزود: مرغ مازاد پس از خرید باید کشتار و برای تنظیم بازار در زمانهای پرمصرف در سردخانههای استان منجمد شود.
عباسی تصریح کرد: در این راستا تسهیلات بانکی مورد نیاز در اختیار شرکت پشتیبانی امور دام جهاد کشاورزی، اتحادیه مرغداران و بخش خصوصی استان قرار میگیرد.
وی یادآور شد: کشتارگاههای چهارمحال و بختیاری بهخصوص در این روزها باید با ظرفیت کامل نسبت به کشتار مرغ اقدام کنند.
وی، در خصوص برخی مشکلات پیش آمده برای خرید شیر از دامداران استان گفت: خرید شیر از دامداران باید براساس فاکتور و یا قرارداد با قیمت مصوب پایه شیر و البته با رعایت استانداردهای لازم باشد.
عباسی، تقویت فرهنگ تولید شیر کیفی با بار میکروبی پایین را ضروری اعلام و تاکید کرد: نظارت بر حمل و خرید شیر دامداران از سوی کارخانهها با بار میکروبی استاندارد، براساس قیمتهای مصوب حداقلی افزایش یابد تا حقی از دامداران و کارخانهداران تضییع نشود.
وی افزود: جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری میتواند در شرایط بحرانی کنونی برای تامین بخشی از هزینههای مربوط به خرید شیر دامداران نسبت به پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش به کارخانهها اقدام کند.