پخش زنده
امروز: -
رئیس دانشگاه شهید بهشتی گفت: با توجه به گرانی ونتیلاتورهای موجود در بازار، در پی تولید این وسیله سیار کم حجم با قیمتی مناسب هستیم تا بیماران در صورت مشکل تنفسی بتوانند از آنها استفاده کنند.
دکتر سعدالله نصیری قیداری در حاشیه مراسم امضای یادداشت تفاهم میان «دانشگاه شهید بهشتی و بنیاد نیکوکاری جمیلی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: مچ بندهای پایش حیاتی نیز از دیگر تولیدات دانشگاه شهید بهشتی است که میتواند سلامت حیاتی آحاد ملت را پایش کند.
نصیری قیداری گفت: دانشگاه شهید بهشتی به منظور اهداف پژوهشی و وظیفه مندی برای اجرای مصونیتهای اجتماعی، تلاشهایی برای مقابله با ویروس کرونا آغاز کرده است و پژوهشکدههای متعدد ما بنا به اهداف سازمانی شان در حوزههای روانشناسی، تولید مواد ضد عفونی کننده، ماسک و ابزارهایی مانند ونتیلاتور و مچ بند پایش حیاتی را در هدف گذاری خود قرار داده و خوشبختانه به نتایج خوبی هم رسیده است.
وی با اشاره به بازدید اخیر رئیس هیئت امنای بنیاد نیکوکاری جمیلی از طرحهای علمی دانشگاه شهید بهشتی گفت: آقای جمیلی که در حوزه علم و فناوری در کشور مساعدتهای خوبی میکند با این بازدید متوجه شد که کارهای ارزشمندی در این دانشگاه در حال انجام است و تصمیم گرفت در این زمینه هم دانشگاه شهید بهشتی را مساعدت کند که به همین منظور امروز تفاهم نامهای به امضا رساندیم که بر اساس آن این بنیاد با بودجهای حدود ۲ میلیارد تومان از این طرحها حمایت کند.
رئیس دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به طرحهای مورد توافق برای سرمایه گذاری بنیاد نیکوکاری جمیلی گفت: ونتیلاتورهای موجود در بازار بسیار گران است و ما به دنبال آن هستیم که ونتیلاتورهای سیار (پورتابل) تولید کنیم تا همه بتوانند در صورت مشکل تنفسی و کاهش اکسیژن خون شان یکی از این دستگاهها را با قیمت بسیار مناسب تهیه و در منزل شان استفاده کنند.
آقای نصیری قیداری افزود: مچ بندهای پایش حیاتی که به دنبال تولید انبوه آن هستیم هم یکی دیگر از موارد مورد توافق است که میتواند سلامت حیاتی آحاد ملت را پایش کند و در آینده در سایر زمینهها غیر از کرونا هم میتواند به سلامتی افراد بسیار کمک کند و اینها کمک بسیار بزرگی به سلامت جامعه است.
وی با اشاره به تولید برخی قطعات مورد نیاز بیمارستانهای درگیر کرونا افزود: تولید ضدعفونی کنندههای استاندارد و دستگاه ضدعفونی کننده میوهها و وسایل خانه که از درصد و کیفیت شان مطمئن باشیم از دیگر موارد تولیدی ما خواهد بود که با کمترین آسیب، بیشترین کارایی را داشته باشند.
رییس دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به اینکه برخی از این موارد پیشرفت خوبی داشته و برخی هم با حمایتهای اینچنینی به نتیجه میرسند گفت: ما نباید همه انتظارات را از دولت داشته باشیم. امروز نیاز بسیار وسیع است و میبینیم کشوری مثل آمریکا هم با آن هیمنه فناوری امروز کاملا به زانو درآمده است، اما خوشبختانه در کشور ما به همت همین پژوهشگران و شرکتهای دانش بنیان و افرادی که احساس مسئولیت اجتماعی میکنند با این حرکتها توانسته ایم نیازها را مرتفع کنیم.
آقای نصیری قیداری گفت: اگر ما اینها را در داخل کشور نتوانیم تولید کنیم، از خارج از کشور هم نمیتوانیم تهیه کنیم و همین احساس نیاز باعث شد تا دانشگاهها فعال شوند و بحث جهش تولید در عمل به نتیجه برسد و ان شاءالله با خط تولیدهای جدیدی که امروز و در آینده راه اندازی میشود، میتوانیم نیاز کشور را در این شرایط سخت تحریم برآورده کنیم.
رییس هیات مدیره بنیاد نیکوکاری جمیلی نیز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با بیان اینکه هدف بنیاد جمیلی از حمایت مالی طرحهای دانشگاهی، بومی سازی و مردمی کردن علم است گفت: ما پیش از این هم ارتباط خوبی با دانشگاهها داشتیم و جزو اولین گروه صنعتی بودیم که تغییر خط تولید دادیم و ماده ضد عفونی تولید کردیم.
آقای ابراهیم جمیلی افزود: طرحهایی که در دانشگاه شهید بهشتی وجود دارد باید با سرعت بیشتری پیش ببریم، ما حمایت مالی میکنیم که این طرحها زودتر از نظر پژوهشی و تولید به نتیجه برسد و از همه خیران دعوت میکنیم که در این حوزه هم وارد شوند، زیرا حوزه علم امروز نیاز به کمک دارد.
وی با ابراز امیدواری برای به نتیجه رسیدن طرح پژوهشی نوآورانه و مبتکرانه دانشگاه شهید بهشتی در مقایسه با نمونههای جهانی گفت: اکنون نیاز کشور سلامت مردم است و مهم این است که دستگاهها و مواد مورد نیاز سریعا به تولید انبوه برسند و امیدواریم سازمان غذا و دارو هم در تست اینها مساعدت خوبی کند تا مجوزهای مورد نیاز دارویی به موقع اخذ شود.
رییس هیات مدیره بنیاد نیکوکاری جمیلی گفت: هر کاری که به نیت خیر انجام شود قطعا نتیجه اش بهتر خواهد بود ما این را یک جهش تولید میبینیم، تولیدی که قبلا در گروه خودمان نداشتیم الان وارد یک حوزهای شده ایم که هم مورد نیاز کشور است و هم میتواند متضمن سلامتی مردم باشد.
آقای جمیلی گفت: به همه پژوهشگران هم اعلام میکنیم کسانی که نیاز به حمایت در صنعتی شدن و تولید طرح هایشان دارند، بنیاد نیکوکاری جمیلی آماده کمک خواهد بود.