پخش زنده
امروز: -
جوانان فریدونشهری در پویشی برای مقابله با ویروس کرونا شتافتند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ فرماندار فریدونشهر در نشست مقابله با کرونا گفت: دراین پویش 100 نفر از جوانان داوطلب با 20 دستگاه ماشین آلات و تراکتور روزانه در 2 نوبت معابر و مکان های عمومی این شهر را با هدف مقابله با ویروس کرونا ضدعفونی و سم پاشی می کنند.
رضا صفری افزود: هم اکنون طرح کنترل خروجی و ورودی های شهرستان فریدونشهر با همکاری هلال احمر، نیروی انتظامی و شبکه بهداشت و درمان و بسیج شبانه روزی در دست اجراست.
وی گفت: تا کنترل کامل ویروس کرونا عشایر اجازه ورود به شهرستان فریدونشهر را ندارند ودر صورت مشاهده با آنها برخورد قانونی می شود.
فرماندار فریدونشهر افزود: با توجه به شیوع ویروس کرونا با هدف جلوگیری از انتقال آن برپایی جشن نیمه شعبان و برپایی ایستگاه های صلواتی در این شهرستان ممنوع شده است.